U bent hier: Home > Onbekend Talent > Project 2015 WinWin-WerkWeb > Partners Pilot WinWin-WerkWeb

Samenwerken en elkaar versterken

Reintegratie

Wij hechten veel waarde aan de samenwerking met onze partners en werkgeversorganisaties. Onze inspanningen zijn erop gericht om een WIN te creëren voor alle stakeholders.  Lees meer... Over WinWin-WerkWeb

De pilot WinWin_WerkWeb is beeindigd. Onze activiteiteiten op het gebied van reintegratie zijn onderdeel van WerkWeb.net 'oplossen knelpunten arbeidsmarkt'

Onze partners

Reintegratiebegeleiders die werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt of een arbeidsbeperking begeleiden, zijn onze partners. WinWin-WerkWeb wordt ingezet als een effectief en efficient jobhunting- en matchinginstrument.

Wilt u meer weten over samenwerken en elkaar versterken? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en de toegevoegde waarde van WinWin-WerkWeb... Contact.

Met onderstaande partners werken wij al samen.

OdiBaan

ROADS

VIP team Mentrum

AM Groep

HLS Groep/Carrierewinkel projecten

iQ Coaches Amstelveen / Amstelland

Business Network International BNI ZO

BNI ZO in Grandcafe ZO

Business Network International BNI is een internationaal netwerk dat over de hele wereld afdelingen heeft. WinWinWerkt is lid van BNI ZO in Amsterdam Zuid Oost.

Binnen dit netwerk van resultaatgerichte ondernemers inspireren en motiveren wij, samen met onze partners Roads, Mentrum (Arkin) en Odibaan, de werkgevers om inclusief te ondernemen.

HAES nationaal netwerk van HR Consultants

Parner van WinWin-WerkWeb HAES HR Consultants netwerk

WinWinWerkt maakt deel uit van het netwerk van HAES. Dit groeiende netwerk telt inmiddels > 100 HR consultants in heel Nederland.

Binnen het HAES netwerk van HR Consultants brengen wij onze expertise over de Participatiewet en de Wet Banenafspraak en Quotum Arbeidsbeperkten. Hiermee bereiken wij een groot netwerk van MKB werkgevers die gebruik kunnen maken van de gratis arbeidsbemiddeling van werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt of een arbeidsbeperking.

Lees meer... * HR Als Een Service HAES.

Inspireren van werkgevers

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, de particpatiewet en de quotumwet zijn actuele onderwerpen voor werkgevers.

Wij gaan graag met werkgeversorganisaties en ondernemersverenigingen brainstormen om op een inspirerende wijze uw leden te informeren en te inspireren.

Geinteresseerd? Wij maken graag kennis met u... Contact.

Met onderstaande werkgevers- en ondernemersverenigingen werken wij al nauw samen.

Ondernemersvereniging Amstelveen

Partner van WinWin-WerkWeb Ondernemersvereniging Amstelveen

WinWinWerkt en De Ondernemersvereniging Amstelveen hebben een uitstekende samenwerking.

De OA heeft duurzaam en sociaal ondernemen hoog in het vaandel staan. Zij inspireert en motiveert de bij haar aangesloten bedrijven om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en / of een arbeidsbeperking een werkplek te bieden. Een uiting van hun betrokkenheid is het organiseren van een inspirerende bijeenkomst 3 september 2015 met als titel 'Open je deuren voor collega's met karakter'.

Lees onze Testimonial Ondernemersvereniging Amstelveen.

Lees meer... www.oa-amstelveen.nl

MKB-Amsterdam

Partner van WinWin-WerkWeb MKB-Amsterdam

WinWinWerkt was een jaar lang partner van MKB-Amsterdam. Dankzij het partnerschap en de bestuurslid functie van Michal van Dantzig is er een uitstekende samenwerking tot stand gekomen tussen beide organisaties.

MKB-Amsterdam behartigt de belangen van Amsterdamse ondernemers in de lokale en landelijke politiek en wil daar waar mogelijk knelpunten wegnemen en het Amsterdamse ondernemersklimaat verbeteren. Zij inspireren en informeren de bij hun aangesloten bedrijven bij alle aspecten van het ondernemen. De arbeidsmarkt en met name het sociaal akkoord is een aspect waar MKB-Amsterdam een belangrijke bijdrage aanlevert.

Lees meer... www@mkb-amsterdam.nl

Sociaal Akkoord Amsterdam

Partner van WinWin-WerkWeb Ambassadeurs Sociaal Akkoord Groot Amsterdam

MKB-Amsterdam heeft WinWinWerkt, vanwege het project WinWin-WerkWeb, gevraagd om Ambassadeur te worden. Wij sluiten ons graag aan bij deze samenwerking.

In Amsterdam hebben een aantal organisaties en bedrijven zich verenigd om, in samenwerking, breed uit te dragen dat iedereen een kans (plek) verdient op de arbeidsmarkt. Gezamenijk willen wij een bijdrage leveren zodat de doelstellingen van het Sociaal Akkoord (125.000 banenafspraak) worden gehaald.

Lees meer... Sociaal Akkoord regio Groot Amsterdam.

99 van Amsterdam | De Normaalste Zaak.

99 van Amsterdam | de Normaalste Zaak

De 99 van Amsterdam is hèt netwerk van, straks 99, werkgevers die met elkaar bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt waarin het talent van iedereen die kan en wil werken welkom is.

WinWinWerkt heeft zich hierbij aangesloten omdat wij geloven in een inclusieve arbeidsmarkt én een inclusieve samenleving. Daarvoor maken wij ons graag sterk.

Lees meer... 99 van Amsterdam | De Normaalste Zaak.

Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Vacatures zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!