U bent hier: Home > Contact | Over WinWinWerkt > Maatschappelijk betrokken MVO

Maatschappelijk betrokken ondernemen MVO

Bij WinWinWerkt vinden wij diversiteit en inclusie in onze samenleving belangrijk

Met elkaar maken we onze samenleving een stukje mooier!

WinWinWerkt is een profit organisatie die vanuit een maatschappelijk betrokken perspectief opereert. Maatschappelijk relevant zijn is een substantieel onderdeel van onze bedrijfsvoering. Wij geven hieraan uiting aan door een bijdrage te leveren aan een sociale(re) samenleving waarin iedereen kan bijdragen en welzijn ervaart. Onze dienstverlening en ons handelen staan in het teken van People en Profit. Wij verliezen daarbij Planet niet uit het oog.

Diversiteit en Inclusie

diversiteit werkt - 50plus werkt - 65plus werkt - onbekend talent

Bij WinWinWerkt vinden wij diversiteit en inclusie in onze samenleving belangrijk. Daarom plaatsen wij alleen vacatures van bedrijven die diversiteit omarmen. Deze werkgevers weten dat een divers medewerkersteam bijdraagt aan een tolerante bedrijfscultuur en betere bedrijfsresultaten. Alle vacatures gepubliceerd op WinWinWerkt.nl hebben daarom het label 'diversiteit werkt'. Lees meer over de vacature labels bij Informatie voor kandidaten.

Onbekend Talent 'gemotiveerde werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt'

Onbekend Talent, gemotiveerde werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarktOnbekend Talent is een gratis 'ontzorgen' dienstverlening voor werkgevers. Wij maken het voor werkgevers makkelijk om gemotiveerde medewerkers binnen te halen die afkomstig zijn vanuit een van de doelgroepen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Lees meer.. Onbekend-Talent.nl.

Projecten arbeidsmarkt 'Innovatie en verbinding'

WerkWeb.net innovatie en verbinding arbeidsmarktWerkWeb.net zijn projecten en dienstverlening waarmee WinWinWerkt een maatschappelijk verschil wil maken. Vanuit onze expertise van de arbeidsmarkt realiseren wij, veelal door samenwerking met anderen, oplossingen voor knelpunten op de arbeidsmarkt. Lees meer... WerkWeb.net.
Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Vacatures zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!