U bent hier: Home > Over WinWinWerkt > Maatschappelijk betrokken MVO

Maatschappelijk betrokken ondernemen MVO

Maatschappelijk verantwoord Ondernemen MVO

Met elkaar maken we onze samenleving een stukje mooier!

WinWinWerkt is een profit organisatie die vanuit een maatschappelijk betrokken perspectief opereert. Maatschappelijk relevant zijn is een substantieel onderdeel van onze bedrijfsvoering. Wij geven hieraan uiting aan door een bijdrage te leveren aan een sociale(re) samenleving waarin iedereen kan bijdragen en welzijn ervaart. Onze dienstverlening en ons handelen staan in het teken van People en Profit. Wij verliezen daarbij Planet niet uit het oog.

Versterken van werkzoekenden zodat zij zelf beter in staat te zijn werk te vinden

Primair is het onze taak om werkgevers te voorzien van de medewerkers die zij nodig hebben. Echter, wij vinden het eveneens onze taak om werkzoekenden te versterken zodat zij zelf beter in staat zijn om passend werk te vinden. Hiertoe ondernemen wij o.a de volgende activiteiten:

  • De Talenten Etalage, een gratis service voor werkzoekenden als hulpmiddel bij het vinden van nieuw werk... Talenten Etalage.
  • De mogelijkheid om tijdens een persoonlijke kennismaking persoonlijk advies en tips te krijgen... Ontmoet WinWinWerkt.
  • Wij geven tips en (bewustwording) advies aan werkzoekenden... Loopbaan en sollicitatietips.

WerkWeb.net 'oplossen knelpunten arbeidsmarkt'

WerkWeb.net zijn projecten en dienstverlening waarmee WinWinWerkt een maatschappelijk verschil wil maken. Vanuit onze expertise van de arbeidsmarkt realiseren wij, veelal door samenwerking met anderen, oplossingen voor knelpunten op de arbeidsmarkt.

Lees meer... WerkWeb.net 'oplossen knelpunten arbeidsmarkt'.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Wij horen graag van je
Vacatures zoeken
Talenten Etalage
Zoeken met meer criteria
Recente artikelen
op3-3-2018 13:32
355 bekeken | 0 reacties
op26-2-2018 12:26
294 bekeken | 0 reacties
op12-2-2018 10:08
585 bekeken | 0 reacties