U bent hier: Home > Werkgevers > Boeien Behouden Binnenhalen

Boeien Behouden Binnenhalen van talentvolle medewerkers

Dat je als werkgever te maken hebt met een krappe arbeidsmarkt zal je niet ontgaan zijn. Het aantrekken van nieuwe medewerkers is een uitdaging voor alle werkgevers in alle sectoren. 

Wat een nog grotere uitdaging voor werkgevers is? Voorkomen dat, terwijl je je focust op het aantrekken van nieuwe medewerkers, je huidige medewerkers via de achterdeur verdwijnen!

Dat het probleem van 'arbeidsmarktkrapte' voor werkgevers zich snel zal oplossen is niet de verwachting. Het is niet alleen de vergrijzing en de ontgroening die nog zeker de komende 10 jaar een rol speelt. Het wordt veroorzaakt door een complexiteit van factoren. Natuurlijk ook economie, maar zeker is dat door de veranderende samenleving, nieuwe generaties die anders tegen werk en werkgevers aankijken en jouw concurrentiepositie als werkgever een rol speelt.

En dat laatste aspect, jouw concurrentiepositie als werkgever, daar heb je als werkgever invloed op!

Boeien Behouden is het fundament onder Binnenhalen

WinWinWerkt focust met haar recruitment-marketing dienstverlening op het 'Binnenhalen van talentvolle medewerkers'. Echter, dit gaat vele malen makkelijker, en met meer succes, als je als organisatie een goed fundament hebt gebouwd van 'Boeien en Behouden van talentvolle medewerkers'.

Dat is de reden dat wij, voorafgaand aan onze recruitment-marketing dienstverlening,  een interactief adviesgesprek aanbieden over de 3B's . Het tarief bedraagt 200 excl. BTW voor 2 uur. Het kan fysiek (onze voorkeur) of online. Reistijden en reiskosten is niet inbegrepen en in overleg.

Omdat wij van mening zijn dat dit interactief adviesgesprek sterk waardeverhogend is voor onze recruitment-marketing dienstverlening, en wij onze klanten willen stimuleren hiermee te starten, bieden wij €100 korting en betaal je slechts €695,00 excl. BTW voor Vacature Service Goud.

Het is ook mogelijk om eerst het interactief gesprek met elkaar te doen. En daarna te beslissen om onze recruitment-marketing dienstverlening Vacature Service Goud af te nemen.

Lees meer over Recruitment-marketing en onze dienstverlening Vacature Service Goud.

Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Talenten Etalage
Vacatures zoeken
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!