U bent hier: Home > Werkgevers > Informatie opdrachtgevers

Dienstverlening voor werkgevers

Verbinden van talent met vacatures, dat is waar WinWinWerkt voor staat. WinWinWerkt.nl is een Service Platform. Een partner-netwerk bestaande uit specialisten in arbeidsbemiddeling. Wij werken samen en bundelen onze expertise en dienstverlening.

Hieronder lees je wat WinWinWerkt voor werkgevers kan betekenen.

Vinden en verbinden van talent met vacature. Daar helpen wij werkgevers bij.

Met onze dienstverlening helpen wij 'organisaties' en 'toekomstige medewerkers' elkaar te vinden en te verbinden. Onze missie is 'het tot stand brengen van bloeiende werkrelaties zodat Win (medewerker) Win (organisatie) Werkt'. Alle partners bieden hun dienstverlening aan vanuit onze missie en kernwaarden. Dat doet iedere partner op zijn of haar eigen wijze, mede ingegeven door de gewenste dienstverlening van de opdrachtgever.

De dienstverlening omvat o.a. maar niet uitsluitend:

  • Werving. De selectie doet de werkgever zelf.
  • Werving en Selectie.
  • Uitzenden en Detacheren.
  • Recruitment-marketing en arbeidsmarktcommunicatie.


Heb je een vacature? Neem vrijblijvend contact met ons op om de vacature te bespreken. Wij kunnen dan dienstverlening aanbieden die het beste aansluit bij jouw behoefte aan ondersteuning. WinWinWerkt team.

PS. Bekijk ingeschreven kandidaten in de Talenten Etalage.

Vacature Service MKB

Vacature Service MKB

De arbeidsmarkt is gekeerd van een 'werkgevers-arbeidsmarkt' naar een 'werknemers-arbeidsmarkt'. Het invullen van vacatures is een uitdaging geworden voor organisaties. De concurrentie met andere werkgevers is groot. Gewilde kandidaten hebben veel keuze.

Wees de concurrentie voor. Met recruitment-marketing en employer-branding ga je jouw ideale medewerker binnenhalen. Dit is waar wij werkgevers bij ondersteunen.  Recruitment-marketing is een belangrijke succesfactor in het werving en selectieproces. Lees meer... Vacature Service MKB.

Vacature Service MKB is een label van WinWinWerkt.

Uitzendbureau Gepensioneerden

Uitzendbureau Gepensioneerden

Zou het niet heerlijk zijn als jouw bedrijf de beschikking heeft over oproepkrachten die goed ingewerkt zijn omdat ze lange(re) tijd aan jouw bedrijf verbonden zijn? Verantwoordelijke medewerkers die er zijn op het afgesproken tijdstip. Betrokken en loyale collega's die werken omdat ze daar plezier aan beleven. En dan ook nog eens heel erg flexibel.

Geen situatie is hetzelfde. Wij denken mee hoe gepensioneerden optimaal kunnen worden ingezet in jouw organisatie, zodat je er maximaal profijt van hebt. Vervolgens doen wij het werving en selectieproces. De gepensioneerde van jouw keuze komt op uitzendbasis bij jouw organisatie werken. Lees meer... Uitzendbureau Gepensioneerden.

Uitzendbureau Gepensioneerden is een label van WinWinWerkt.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Talenten Etalage
Vacatures zoeken
Job search agent
Maak een Job search agent aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Meer zoekopties
Recente artikelen
op16-9-2018 21:32
8 bekeken | 0 reacties
op8-9-2018 14:26
350 bekeken | 0 reacties
op16-8-2018 14:16
111 bekeken | 0 reacties
op15-8-2018 14:24
202 bekeken | 0 reacties
op13-8-2018 15:24
140 bekeken | 0 reacties