U bent hier: Home > Werkgevers > Informatie werkgevers

Dienstverlening werkgevers

WinWinWerkt is een *Vacature en Talenten* Service Platform. Onze partners helpen je graag met hun dienstverlening. Ga naar Partners van WinWinWerkt.

Is het invullen van vacatures een uitdaging?

Recruitment-marketing is een belangrijke succesfactor in het werving en selectieprocesDe arbeidsmarkt is gekeerd van een 'werkgevers-arbeidsmarkt' naar een 'werknemers-arbeidsmarkt'. Het invullen van vacatures is een uitdaging geworden voor organisaties. De concurrentie met andere werkgevers is groot. Gewilde kandidaten hebben veel keuze.

Wees de concurrentie voor. Met recruitment-marketing en employer-branding ga je jouw ideale medewerker binnenhalen. Ga naar Vacature Service Goud.

Met Vacature Service Zilver bereik je in korte tijd een groot aantal werkzoekenden die interesse zouden kunnen hebben in jouw vacature. Je plaatst de vacature op WinWinWerkt.nl. De vacature wordt doorgeplaatst op meer dan 10 populaire jobboards zoals Indeed, Jobrapido en Jobbird. Tijdelijk voor slechts €49,00. Ga naar Vacature Service Zilver.

Gepensioneerden zijn ideaal voor de flexibele schil

Gepensioneerden zijn ideaal voor de flexibele schilZou het niet heerlijk zijn als jouw bedrijf de beschikking heeft over oproepkrachten die goed ingewerkt zijn omdat ze lange(re) tijd aan jouw bedrijf verbonden zijn? Verantwoordelijke medewerkers die er zijn op het afgesproken tijdstip. Betrokken en loyale collega's die werken omdat ze daar plezier aan beleven. En dan ook nog eens heel erg flexibel. Ga naar Uitzendbureau Gepensioneerden.

De Talenten Etalage

Een deel van de kandidaten bij WinWinWerkt ingeschreven, neemt deel aan de Talenten Etalage. Maak een selectie en bekijk de kandidaten. Heb je interesse in een specifieke kandidaat (of meerdere)? Vraag informatie bij ons op. Noteer het referentienummer of reageer via het formulier. De dienstverlening is No Cure No Pay. Lees meer... Dienstverlening Talenten Etalage.

Gratis groter bereik met Facebook Vacature Pagina's

Heb je een vacature? Wil je een groter bereik realiseren? Maak dan gebruik van de door WinWinWerkt beheerde Facebook Vacature Pagina's regionaal. Uiteraard is het gratis om je vacatures hierop te plaatsen. Lees de gebruiksaanwijzing... Gratis vacatures plaatsen Facebook.
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Vacatures zoeken
Talenten Etalage
Meer zoekopties
Recente artikelen
op12-6-2018 16:20
151 bekeken | 0 reacties
op22-5-2018 12:06
159 bekeken | 0 reacties
op10-5-2018 14:12
1196 bekeken | 0 reacties
op7-5-2018 16:59
267 bekeken | 0 reacties
op7-5-2018 16:57
134 bekeken | 0 reacties