U bent hier: Home > Disclaimer | Copyright

Disclaimer & Copyright WinWinWerkt en Partner LABELS

Deze disclaimer & copyright is van toepassing op de website WinWinWerkt.nl inclusief de aparte websites van de labels (dienstverlening) van WinWinWerkt.

WinWinWerkt.nl | 65plus Werkt | Vacature Service MKB |  WerkWeb.net | Onbkend Talent | MKB Innovatie Support

Disclaimer

Deze website(s) komen tot stand onder verantwoordelijkheid van WinWinWerkt. Hoewel deze website(s) met uiterste zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen er geen rechten aan de tekst van deze website(s) worden ontleend. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid van de informatie die op onze website(s) wordt gegeven.

Suggesties, vragen of opmerkingen over de inhoud van de website(s) kunt u via email aan ons kenbaar maken. Ook als u meent dat de website(s) fouten bevat, niet volledig is of anderszins verbeterd kan worden, horen wij dit graag van u.

Copyright

Het auteursrecht op de website(s) wordt door WinWinWerkt uitdrukkelijk voorbehouden. Onder voorwaarde dat de bron vermeld wordt, mag de inoud van de website(s) worden overgenomen en gedeeld op sociale media. Alle inhoud van deze pagina's, zoals teksten, grafische elementen, logo's en afbeeldingen, website design, is eigendom van WinWinWerkt en is beschermd onder Nederlandse en internationale copyrightwetgeving.

Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Vacatures zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Recente vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!