U bent hier: Home > Kandidaten > Actuele vacatures

Actuele vacatures

Hier lees je de actuele vacatures van WinWinWerkt. Geen interessante vacature gevonden? Maak vacature-alerts aan of schrijf je in. bij WinWinWerkt. Zet een nieuwe stap in je loopbaan, meld je aan bij WinWinWerkt

65plus Werkt zoekt Vrachtwagenchauffeurs Groot Rijbewijs - Nederland

65plus Werkt is op zoek naar Chauffeurs C in het bezit van een code 95 pas. We zoeken chauffeurs voor verschillende steden in de Randstad, Midden Nederland en Noord-Brabant. De baan kan zowel parttime als fulltime worden uitgevoerd. Je hoeft niet met pensioen te zijn. Ervaring als vrachtwagenchauffeur is noodzakelijk.
Gepubliceerd: 19-08-2021
Referentie nr:#WIMD00388

Chef-Kok Catering ‘Frans-internationaal’ voor Landgoed Klarenbeek - Klarenbeek, regio Apeldoorn-Zutphen-Arnhem

Ben jij een ervaren Chef-Kok die van variatie houdt en graag gerechten bereid uit verschillende internationale keukens? Vind je het leuk om jouw creativiteit en koks-vaardigheden in te zetten voor uiteenlopende events zoals trouwerijen en zakelijke events? Zoek je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid?
Gepubliceerd: 19-08-2021
Referentie nr:#WIMD00383

Event Manager | Bedrijfsleider Horeca voor Landgoed Klarenbeek - Klarenbeek, regio Apeldoorn-Zutphen-Arnhem

Zoek je een afwisselende, zelfstandige en uitdagende baan in de hospitality? Wil jij het aanspreekpunt zijn voor gasten, het keukenteam en het team van de bediening? En vind je het heerlijk om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt en tot in de puntjes is verzorgd?
Gepubliceerd: 19-08-2021
Referentie nr:#WIMD00387

Bedrijfsleider Horeca voor De Theaterloods - Radio Kootwijk, regio Apeldoorn

Zoek je een afwisselende, zelfstandige en uitdagende baan in de hospitality? Werk je liever niet in het weekend of in de late avonduren? Dan is deze functie een buitenkans! Wil jij het aanspreekpunt zijn voor gasten, het keukenteam, het team van de bediening en onze opdrachtgever? En vind je het heerlijk om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt en tot in de puntjes is verzorgd?
Gepubliceerd: 19-08-2021
Referentie nr:#WIMD00386

Medewerker(s) Bediening Horeca voor Landgoed Klarenbeek - Klarenbeek, regio Apeldoorn-Zutphen-Arnhem

Zoek je een afwisselende en uitdagende baan in de hospitality? Voel jij je thuis in een team dat hard werkt, elkaar helpt en het gezellig met elkaar heeft? Houd je van afwisseling in je werk en wil je werken in een prachtige, inspirerende werkomgeving?
Gepubliceerd: 19-08-2021
Referentie nr:#WIMD00385

Medewerker(s) Bediening Horeca voor De Theaterloods - Radio Kootwijk, nabij Apeldoorn

Zoek je een afwisselende en uitdagende baan in de hospitality? Voel jij je thuis in een team dat hard werkt, elkaar helpt en het gezellig met elkaar heeft? Houd je van afwisseling in je werk? Werk je liever niet in het weekend of in de late avonduren? Dan is deze functie een buitenkans!
Gepubliceerd: 19-08-2021
Referentie nr:#WIMD00384

Sous-Chef Catering ‘Frans-internationaal’ voor Landgoed Klarenbeek - Klarenbeek, regio Apeldoorn-Zutphen-Arnhem

Ben jij een Sous-Chef die van variatie houdt en graag gerechten bereid uit verschillende internationale keukens?  Vind je het leuk om jouw creativiteit en koks-vaardigheden in te zetten voor uiteenlopende events zoals trouwerijen en zakelijke events? Zoek je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om door te groeien naar Chef-kok?
Gepubliceerd: 19-08-2021
Referentie nr:#WIMD00382

65plus Werkt - Aanmelden voor een 65plus bijbaan - Nederland

Ben je gepensioneerd en heb je zin in een leuke baan?  Meld je aan bij WinWinWerkt.nl via de oranje button solliciteer. Eenmaal aangemeld, stel vacature-alerts in zodat je direct op de hoogte bent als er een geschikte 65plus vacature online komt.
Gepubliceerd: 27-07-2021
Referentie nr:#WIMD00381

Gevorderde assistent-accountant MKB met eigen klanten portefeuille - Amsterdam

T&H Groep biedt je een zelfstandige, allround functie als gevorderde Assistent-Accountant met een eigen klantenportefeuille. De functie is voor 32 tot 40 uur per week, werklocatie Amsterdam-Zuid vlakbij het Vondelpark.
Gepubliceerd: 23-07-2021
Referentie nr:#WIMD00361
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

65plus Werkt - Gepensioneerde Verwarmingsmonteur parttime en flexibel - Regio Amersfoort | Veenendaal | Barneveld

Vacature gepensioneerde Verwarmingsmonteur in de regio Amersfoort, Barneveld, Veenendaal. Het aantal uur is, in goed overleg, naar keuze. Ook de dagen van de week is in overleg.  Ben je niet gepensioneerd, dan ben je ook van harte welkom. Onze opdrachtgever is een klein installatiebedrijf met een gemoedelijke sfeer. 
Gepubliceerd: 29-05-2021
Referentie nr:#WIMD00374
Geen interessante vacature gevonden? Maak vacature-alerts aan of schrijf je in. bij WinWinWerkt. Zet een nieuwe stap in je loopbaan, meld je aan bij WinWinWerkt
Vacatures zoeken
Selectiefilter

65plus Werkt

Over 65plus Werkt

Vacature Service MKB

Over Vacature Service MKB
Zoekcriteria