U bent hier: Home > Contact | Over WinWinWerkt > Contact | Over WinWinWerkt

Over WinWinWerkt.nl

Talent verbinden met vacature zodat Win (medewerker) Win (organisatie) Werkt

Talent verbinden met vacature zodat Win (medewerker) Win (organisatie) Werkt!

WinWinWerkt.nl is een Recruitment Service Platform. Met onze dienstverlening helpen wij 'organisaties en toekomstige medewerkers elkaar te vinden en succesvol te verbinden'.  Wij ondersteunen door middel van recruitment-marketing MKB bedrijven bij het binnenhalen van divers talent.

Onbekend Talent is een label van WinWinWerkt. Zie voor meer informatie de eigen website van Onbekend Talent.

Contact opnemen

Michal van Dantzig WinWinWerkt

Ik ben Michal van Dantzig, oprichter van WinWinWerkt. Ik help je graag met de recruitment-marketing dienstverlening van WinWinWerkt en de dienstverlening van Onbekend Talent. Ik connect graag met je op Linkedin.

Zo kan je WinWinWerkt bereiken. Telefoon 020 3416842 of email: contact@winwinwerkt.nl

Bezoekadres uitsluitend op afspraak, Nest Werkplekken, Laan van Kronenburg 14, 1183 AS  Amstelveen. Gratis parkeren in de parkeergarage. 

Visie, missie en ambitie

Onze visie

Ieder mens beschikt over een unieke combinatie van talenten.Wij geloven dat als medewerkers hun talenten benutten in hun functie, dat het betrokken medewerkers zijn die optimaal presteren. En dat is precies wat werkgevers willen.

Onze missie

De missie van WinWinWerkt is 'het tot stand brengen van succesvolle werkrelaties zodat Win (medewerker) Win (organisatie) Werkt'. Betrokken werknemers tonen meer inzet, zijn creatiever en leveren een waardevolle bijdrage aan het succes van een organisatie. Vanuit onze expertise helpen wij organisaties met het binnenhalen en behouden van deze betrokken en getalenteerde medewerkers.' 

Onze ambitie

Wij zetten ons in om uitstekende werkrelaties tussen werkgevers en werknemers te realiseren. Daarmee beogen wij maximaal succes voor de organisatie en de individuele werknemers. Daarnaast zetten wij ons in om werkzoekenden, ongeacht leeftijd of etnische afkomst, betere kansen te bieden op de arbeidsmarkt.

Onze kernwaarden

De dienstverlening en organisatie van WinWinWerkt is gebaseerd op onderstaande kernwaarden.

Samenwerking en partnerschap

Door samenwerking bereik je betere resultaten. Wij werken samen met onze partners, opdrachtgevers en kandidaten om succesvolle en duurzame werkrelaties tot stand te brengen. Dit doen wij door goed overleg, heldere communicatie, het geven van advies en het organiseren van het proces. Vanuit onze betrokkenheid en verantwoordelijkheid spannen wij ons in voor het beste resultaat voor alle betrokkenen.

Transparantie

Wij willen waarmaken wat wij beloven. Duidelijke en volledige informatie en uitstekende communicatie dragen bij aan een terecht verwachtingspatroon van onze partners, opdrachtgevers en kandidaten.

Toegankelijk en persoonlijk

In onze digitale samenleving blijft het persoonlijk contact belangrijk. Wij willen toegankelijk zijn voor iedereen die met ons in contact wil komen. Wij hechten daarbij aan informele en respectvolle omgangsvormen.

Sociale duurzaamheid

Wij streven naar een samenleving waarin mensen welzijn ervaren. Het hebben van goed werk, en het vertrouwen dat dit in de toekomst ook zo zal zijn, is een belangrijk bestanddeel in het welzijn ervaren. Succes en continuïteit van organisaties draagt bij aan een welvarende economie en is belangrijk voor onze samenleving als geheel. WinWinWerkt wil hieraan bijdragen door middel van onze dienstverlening en door middel van ons MVO beleid. Lees meer... Maatschappelijk Betrokken MVO.

Bij WinWinWerkt vinden wij diversiteit en inclusie in onze samenleving belangrijk. Daarom plaatsen wij alleen vacatures van bedrijven die diversiteit omarmen. Deze werkgevers weten dat een divers medewerkersteam bijdraagt aan een tolerante bedrijfscultuur en betere bedrijfsresultaten. Alle vacatures gepubliceerd op WinWinWerkt.nl hebben daarom het label 'diversiteit werkt.

Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt is het voor 50plussers lastiger om een baan te vinden die heel goed past. Staat het label '50plus werkt' in de vacature, dan betekent het dat deze werkgever werk- en levenservaring waardeert. De deur staat voor jou als 50plusser wijd open. En natuurlijk ben je ook welkom als je jonger bent.

Het label '65plus werkt' is om aan te geven dat het hier gaat om een flexibele bijbaan die geschikt is voor gepensioneerden. Natuurlijk mag je ook solliciteren als deze flexibele en parttime bijbaan goed bij jouw situatie past en je bent niet gepensioneerd.

Heeft een vacature het label 'onbekend talent' dan betekent dit dat de vacature bedoeld is voor 'werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt'. De begeleider van de werkzoekende kan contact opnemen met de werkgever.

Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Vacatures zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Recente artikelen
op18-2-2023 14:08
188 bekeken | 0 reacties
op14-2-2023 0:00
95 bekeken | 0 reacties
op30-12-2022 17:42
506 bekeken | 0 reacties
op19-12-2022 9:29
227 bekeken | 0 reacties
op5-12-2022 16:07
325 bekeken | 0 reacties
Onze klanten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!