U bent hier: Home > Over WinWinWerkt > Over WinWinWerkt

Over WinWinWerkt

Bloeiende werkrelaties zodat Win (medewerker) Win (organisatie) Werkt

Het tot stand brengen van bloeiende werkrelaties is onze passie en expertise!

Een team van specialisten in arbeidsbemiddeling (zelfstandige ondernemers) vormt met elkaar WinWinWerkt. Wij werken samen en bundelen onze expertise en dienstverlening. Onze dienstverlening bieden wij 'op maat' aan, afgestemd op de vraag van onze opdrachtgever. Lees meer... WinWinWerkt team.

Ben je werkgever? Hier lees je meer over onze dienstverlening... Voor werkgevers.

Ben je werkzoekend? Hier lees je meer over onze dienstverlening... Voor werkzoekers.

WinWinWerkt is opgericht in het najaar van 2011. Ben je geinteresseerd lees dan meer... WinWinWerkt bestaat 5 jaar 'een terugblik en vooruitblik'.

Visie, missie en ambitie

Onze visie

Een droom (visie) in de context van een onderneming, is de stip op de horizon (de ideale wereld) die onze richting bepaalt. Onze droom is een samenleving waarin iedereen kan meedoen door het inzetten van zijn of haar talenten. Wij geloven namelijk dat als mensen worden ingezet op hun talent, zij gemotiveerde medewerkers en gelukkige mensen zijn!

Onze missie

Een missie is datgene wat je zal doen om jouw droom te realiseren. De missie van WinWinWerkt is 'het realiseren van bloeiende werkrelaties zodat Win (medewerker) Win (organisatie) Werkt'. Betrokken werknemers tonen meer inzet, zijn creatiever en leveren een waardevolle bijdrage aan het succes van een organisatie. Vanuit onze expertise helpen wij organisaties met het binnenhalen en behouden van deze betrokken en getalenteerde medewerkers.' 

Onze ambitie

Wij zetten ons in om binnen het Midden en Klein bedrijf uitstekende werkrelaties tussen werkgevers en werknemers te realiseren. Daarmee beogen wij maximaal succes voor de organisatie en de individuele werknemers. Daarnaast zetten wij ons in om werkzoekenden, ongeacht leeftijd of etnische afkomst, betere kansen te bieden op de arbeidsmarkt.

Onze kernwaarden

De dienstverlening en organisatie van WinWinWerkt is gebaseerd op onderstaande kernwaarden.

Samenwerking en partnerschap

Door samenwerking bereik je betere resultaten. Wij werken samen met onze opdrachtgevers en met onze kandidaten om waardevolle werkrelaties te realiseren. Dit doen wij door goed overleg, heldere communicatie, het geven van advies en het organiseren van het proces. Vanuit onze betrokkenheid en verantwoordelijkheid spannen wij ons in voor het beste resultaat voor alle betrokkenen.

Transparantie

Wij willen waarmaken wat wij beloven. Duidelijke en volledige informatie en uitstekende communicatie dragen bij aan een terecht verwachtingspatroon van onze opdrachtgevers en kandidaten.

Toegankelijk en persoonlijk

In onze digitale samenleving blijft het persoonlijk contact belangrijk. Wij willen toegankelijk zijn voor iedereen die met ons in contact wil komen. Wij hechten daarbij aan informele en respectvolle omgangsvormen.

Sociale duurzaamheid

Wij streven naar een samenleving waarin mensen welzijn ervaren. Het hebben van goed werk, en het vertrouwen dat dit in de toekomst ook zo zal zijn, is een belangrijk bestanddeel in het welzijn ervaren. Succes en continuïteit van organisaties draagt bij aan een welvarende economie en is belangrijk voor onze samenleving als geheel. WinWinWerkt wil hieraan bijdragen door middel van onze dienstverlening en door middel van ons MVO beleid. Lees meer... Maatschappelijk Betrokken MVO.

Maatschappelijk betrokken ondernemen MVO

WinWinWerkt is een profit organisatie die vanuit een maatschappelijk betrokken perspectief opereert. Maatschappelijk relevant zijn is een substantieel onderdeel van onze bedrijfsvoering. Wij geven hieraan uiting aan door een bijdrage te leveren aan een sociale(re) samenleving waarin iedereen kan bijdragen en welzijn ervaart. Onze dienstverlening en ons handelen staan in het teken van People en Profit. Wij verliezen daarbij Planet niet uit het oog. Lees meer... Maatschappelijk betrokken MVO.
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Wij horen graag van je
Vacatures zoeken
Talenten Etalage
Zoeken met meer criteria
Recente artikelen
op3-3-2018 13:32
355 bekeken | 0 reacties
op26-2-2018 12:26
294 bekeken | 0 reacties
op12-2-2018 10:08
586 bekeken | 0 reacties