U bent hier: Home > Werkgevers > Informatie werkgevers

Nieuwe medewerkers binnenhalen in een krappe arbeidsmarkt

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Haal talent binnen dat uitstekend past, in de functie én in de bedrijfscultuur.

De arbeidsmarkt is krap. Nieuwe medewerkers binnenhalen is een uitdaging. Wij helpen jouw organisatie daar graag bij. Vanuit de verschillende labels van WinWinWerkt, bieden wij onze dienstverlening aan. Interesse hoe wij jouw organisatie kunnen helpen?  Neem contact met ons op.

Geef je vacature een BOOST campagne met Vacature Service Zilver

8 tips voor een wervende vacaturetekst

Via meer dan 10 jobboards en een grootschalige sociale media BOOST campagne, bereikt jouw vacature in korte tijd een groot aantal potentiele kandidaten. Dit zijn zowel actieve werkzoekenden via jobboards en latent werkzoekenden via sociale media. De wervende titel, en beeldmateriaal van jouw bedrijf, zorgt ervoor dat jouw vacature opvalt tussen de vele andere vacatures. De door jezelf opgestelde wervende vacaturetekst, met behulp van de gratis whitepaper, zorgt ervoor dat kandidaten verder lezen en bij interesse solliciteren.

Lees meer over deze tijdbesparende, effectieve en voordelige manier om een groot bereik van je vacature te realiseren... Vacature Service Zilver.

Download de gratis whitepaper '8 tips voor een wervende vacaturetekst' en  maak vervolgens gebruik van het gratis recruitment-adviesgesprek.

 

65plus Werkt

www.65plus-Werkt.nl

Zou het niet heerlijk zijn als jouw bedrijf de beschikking heeft over oproepkrachten die goed ingewerkt zijn omdat ze lange(re) tijd aan jouw bedrijf verbonden zijn? Verantwoordelijke medewerkers die er zijn op het afgesproken tijdstip. Betrokken en loyale collega's die werken omdat ze daar plezier aan beleven. En dan ook nog eens heel erg flexibel. Je zet gepensioneerden in als het nodig is. Is er geen werk, dan is dat geen probleem. Het klinkt ideaal, en dat is het ook. Gepensioneerde uitzendkrachten zijn ideaal voor de flexibele schil!

Lees meer... www.65plus-Werkt.nl.

Vacature Service MKB

www.vacature-service-mkb.nl

In de huidige 'werknemers-arbeidsmarkt' is het voor werkgevers lastig om die medewerkers binnen te halen, die ze graag willen binnenhalen. De concurrentie met andere werkgevers is groot. Gewilde kandidaten hebben veel keuze.
Recruitment-marketing is dé succesfactor in het werving en selectieproces!

Lees meer... www.vacature-service-mkb.nl.

Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Meer zoekopties
Recente artikelen
op19-12-2020 10:18
479 bekeken | 0 reacties
op20-9-2020 18:19
985 bekeken | 0 reacties
op15-7-2020 18:22
1980 bekeken | 0 reacties
op29-5-2020 15:23
2935 bekeken | 0 reacties
Vacatures zoeken
Kandidaten zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!

Meer vacatures...

NL.Jooble.org