Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
U bent hier: Home > Opdrachtgevers > Informatie werkgevers oud

Dienstverlening werkgevers

Verbinden van talent met vacatures, dat is waar WinWinWerkt voor staat. WinWinWerkt.nl is een Service Platform. Een partner-netwerk bestaande uit specialisten in arbeidsbemiddeling. Wij werken samen en bundelen onze expertise en dienstverlening.

Met onze dienstverlening helpen wij 'organisaties' en 'toekomstige medewerkers' elkaar te vinden en te verbinden. Onze missie is 'het tot stand brengen van bloeiende werkrelaties zodat Win (medewerker) Win (organisatie) Werkt'.

Hieronder lees je wat WinWinWerkt voor werkgevers kan betekenen. Onze partners helpen je graag met hun dienstverlening.

Is het invullen van vacatures een uitdaging?

Recruitment-marketing is een belangrijke succesfactor in het werving en selectieproces

De arbeidsmarkt is gekeerd van een 'werkgevers-arbeidsmarkt' naar een 'werknemers-arbeidsmarkt'. Het invullen van vacatures is een uitdaging geworden voor organisaties. De concurrentie met andere werkgevers is groot. Gewilde kandidaten hebben veel keuze.

Wees de concurrentie voor. Met recruitment-marketing en employer-branding ga je jouw ideale medewerker binnenhalen. Ga naar Vacature Service Goud

Vacature Service MKB is een label van WinWinWerkt.

Gepensioneerden zijn ideaal voor de flexibele schil

Gepensioneerden zijn ideaal voor de flexibele schil

Zou het niet heerlijk zijn als jouw bedrijf de beschikking heeft over oproepkrachten die goed ingewerkt zijn omdat ze lange(re) tijd aan jouw bedrijf verbonden zijn? Verantwoordelijke medewerkers die er zijn op het afgesproken tijdstip. Betrokken en loyale collega's die werken omdat ze daar plezier aan beleven. En dan ook nog eens heel erg flexibel. Ga naar Uitzendbureau Gepensioneerden.

Uitzendbureau Gepensioneerden is een label van WinWinWerkt.

De Talenten Etalage

Een deel van de kandidaten bij WinWinWerkt ingeschreven, neemt deel aan de Talenten Etalage. Maak een selectie en bekijk de kandidaten. Heb je interesse in een specifieke kandidaat (of meerdere)? Vraag informatie bij ons op. Noteer het referentienummer of reageer via het formulier. De dienstverlening is No Cure No Pay. Lees meer... Dienstverlening Talenten Etalage.

Interessant? Deel deze pagina.
Meer zoekopties
Recente artikelen
op2-1-2019 8:05
223 bekeken | 0 reacties
op12-12-2018 16:07
765 bekeken | 0 reacties
op22-11-2018 11:51
362 bekeken | 0 reacties
op17-11-2018 14:47
586 bekeken | 0 reacties
Talenten Etalage zoeken
Vacatures zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.