U bent hier: Home > Werkgevers > Informatie werkgevers

Dienstverlening werkgevers

De arbeidsmarkt is gekeerd van een 'werkgevers-arbeidsmarkt' naar een 'werknemers-arbeidsmarkt'. Het invullen van vacatures is een uitdaging geworden voor organisaties. De concurrentie met andere werkgevers is groot. Gewilde kandidaten hebben veel keuze.

Wees de concurrentie voor. Met recruitment-marketing en employer-branding ga je jouw ideale medewerker binnenhalen. Ga naar Vacature Service Goud.

Met Vacature Service Zilver bereik je in korte tijd een groot aantal werkzoekenden die interesse zouden kunnen hebben in jouw vacature. Je plaatst de vacature op WinWinWerkt.nl. De vacature wordt doorgeplaatst op meer dan 10 populaire jobboards zoals Indeed, Jobrapido en Jobbird. Tijdelijk voor slechts €49,00. Ga naar Vacature Service Zilver.

De Talenten Etalage

Een deel van de kandidaten bij WinWinWerkt ingeschreven, neemt deel aan de Talenten Etalage. Maak een selectie en bekijk de kandidaten. Heb je interesse in een specifieke kandidaat (of meerdere)? Vraag informatie bij ons op. Noteer het referentienummer of reageer via het formulier. De dienstverlening is No Cure No Pay. Lees meer... Dienstverlening Talenten Etalage.

Partners van WinWinWerkt

Vacature Service MKB en Uitzendbureau Gepensioneerden zijn onderdeel van WinWinWerkt. Wij helpen je graag met onze dienstverlening. Ga naar Partners van WinWinWerkt.

Gratis groter bereik met Facebook Vacature Pagina's

Heb je een vacature? Wil je een groter bereik realiseren? Maak dan gebruik van de door WinWinWerkt beheerde Facebook Vacature Pagina's regionaal. Uiteraard is het gratis om je vacatures hierop te plaatsen. Lees de gebruiksaanwijzing... Gratis vacatures plaatsen Facebook.
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Vacatures zoeken
Talenten Etalage
Meer zoek opties
Recente artikelen
op22-5-2018 12:06
28 bekeken | 0 reacties
op10-5-2018 14:12
1072 bekeken | 0 reacties
op7-5-2018 16:59
126 bekeken | 0 reacties
op7-5-2018 16:57
46 bekeken | 0 reacties
op3-3-2018 13:32
475 bekeken | 0 reacties