U bent hier: Home > Werkgevers > Voor werkgevers

Zoek je een nieuwe medewerker als waardevolle aanvulling op je team?

Voor werkgevers, lees meer over dienstverlening en specialismen van WinWinWerkt.

Het tot stand brengen van bloeiende werkrelaties is onze passie en expertise!

WinWinWerkt is recruitmentpartner voor MKB-bedrijven. Vanuit onze expertise, met een creatieve benadering van de arbeidsmarkt, bieden wij onze dienstverlening op maat aan. Wij geloven dat als medewerkers hun talenten benutten in hun functie, het betrokken medewerkers zijn die optimaal presteren. Dit is het fundament onder onze dienstverlening.

Wij ondersteunen werkgevers bij het zetten van alle 12 stappen die leiden naar een succesvol eindresultaat 'de ideale medewerker toevoegen aan het medewerkersteam'. Met onze ondersteuning bespaar je jezelf veel tijd, geld en gedoe dat ontstaat als je de verkeerde medewerker aanneemt.

Interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag. WinWinWerkt team.

Hier kan je lezen wat opdrachtgevers over onze dienstverlening zeggen... Referenties opdrachtgevers.

Dienstverlening

Wij stemmen onze dienstverlening af op de vraag en behoefte aan ondersteuning van onze opdrachtgever. Lees meer... Dienstverlening overzicht.

Vacature Service =  ideale medewerkers toevoegen aan je medewerkersteam!

Met Vacature Service maak je gebruik van onze expertise, creativiteit, recruitmentsystemen en werkzoekenden-netwerk. Employer branding is een belangrijk bestanddeel van onze dienstverlening. Vacature Service is een modulaire dienstverlening. Lees meer... * Vacature Service.

Uitzendbureau = maximale flexibiliteit en geen werkgeversrisico!

Onze dienstverlening Uitzendbureau is aan te raden bij oproepbanen, tijdelijke banen en parttime banen zoals bij gepensioneerden. Met uitzenden heb je maximale flexibiliteit voor een periode van 1,5 jaar en loop je geen werkgeversrisico. Lees meer... * Uitzendbureau.

Detacheren = wel de lusten en niet de lasten!

Detacheren biedt voordelen als je medewerkers voor lange(re) tijd aan jouw organisatie wilt verbinden. Dit kan gedurende 4 jaar en maximaal 6 tijdelijke arbeidscontracten. Dit is aanmerkelijk langer dan de WWZ. Je loopt bovendien geen werkgeversrisico. Lees meer... * Detacheren.

Specialismen arbeidsbemiddeling

WinWinWerkt bemiddelt in een breed spectrum van beroepen en sectoren. Behalve onze brede orientatie voor het MKB zijn wij ons ook aan het specialiseren in bepaalde sectoren en beroepsgroepen. Lees meer... Specialismen overzicht.

Recruitmentparner MKB 'banen tijdelijk en vast, interim ZZP'.

WinWinWerkt helpt MKB-bedrijven bij het binnenhalen van ideale medewerkers. TopMedewerkers die maximaal bijdragen aan het organisatiesucces. Lees meer... * Recruitmentpartner MKB.

Uitzendbureau 65+ gepensioneerden 'flexibele bijbanen'.

Uitzendbureau 65+ gepensioneerden is de arbeidsbemiddeling van gepensioneerden naar flexibele bijbanen. Het is een aanvulling op het reguliere werknemersbestand en is ideaal voor de flexibele schil. Het inzetten van gepensioneerde uitzendkrachten biedt organisaties veel voordelen, ook financieel. Lees meer... * Uitzendbureau 65+ gepensioneerden.

Recruitmentpartner Tandheelkunde 'tijdelijke en vaste banen en flexpool'.

WinWinWerkt helpt tandartspraktijken bij het binnenhalen van tandartsassistenten die voor 100% voldoen aan de verwachting. Lees meer... * Recruitmentpartner Tandheelkunde.

TMA Talenten Motivatie Analyse en Persoonlijke Stijl Profiel DISC

Bij onze recruitment-dienstverlening maken wij  gebruik van psychologische inzichten.  

TMA Talenten Motivatie Analyse

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat dicht bij hun ware aard (talenten) ligt. WinWinWerkt is TMA Certified Recruiter. Tijdens het selectieproces van kandidaten voor een vacature zetten wij de TMA methodiek in om te beoordelen in hoeverre de talenten (natuurlijke aanleg) van de sollicitant aansluiten bij de benodigde competenties voor de vacature. Lees meer... Assessment TMA.

Persoonlijke Stijl Profiel DISC

Samenwerken kan een uitdaging zijn. Iedereen is van goede wil, maar mensen verschillen nu eenmaal van elkaar en zo kan er gemakkelijk miscommunicatie en onbegrip ontstaan. DISC is een instrument om meer kennis en dus ook meer begrip voor elkaars manier van doen en communiceren te krijgen. Wij geloven dat als je een DISC assessment inzet bij de start van de samenwerking dat dit leidt tot een succesvolle 'bloeiende' werkrelatie. Lees meer... Assessment DISC.

Even voorstellen...

Gratis e-book en adviesgesprek

Gratis e-book en gratis adviesgesprek

In het gratis e-book lees je de eerste 6 stappen van een succesvol werving en selectieproces. Deze stappen gaan over een goede voorbereiding van het werving en selectieproces. Dit levert je de volgende voordelen op.

  • Je bespaart jezelf veel tijd en geld en frustratie.
  • De kans dat je de verkeerde medewerker binnenhaalt is klein.
  • De kans dat je jouw TopMedewerker binnenhaalt is groot.


Lees meer... Gratis e-book en adviesgesprek.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Talenten Etalage zoeken
Wis formulier of meer criteria
Recente artikelen
op14-10-2017 14:04
344 bekeken | 0 reacties
op11-9-2017 12:18
1074 bekeken | 0 reacties
op29-8-2017 9:52
1105 bekeken | 0 reacties
op24-8-2017 20:26
350 bekeken | 0 reacties
op22-8-2017 15:08
302 bekeken | 0 reacties