U bent hier: Home > Werkgevers > Dienstverlening voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past, in de functie én in de bedrijfscultuur

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

De arbeidsmarkt is krap. Nieuwe medewerkers binnenhalen is een uitdaging. Wij helpen jouw organisatie daar graag bij. Vanuit de verschillende labels van WinWinWerkt, bieden wij onze dienstverlening aan.

Dit zijn de labels:


Interesse? Neem contact met ons op! Je kan ook gebruik maken van het gratis recruitmentadvies gesprek.

Geef je vacature een BOOST campagne met Vacature Service Zilver

8 tips voor een wervende vacaturetekst

Via meer dan 15 jobboards en een grootschalige sociale media BOOST campagne, bereikt jouw vacature in korte tijd een groot aantal potentiele kandidaten. Dit zijn zowel actieve werkzoekenden via jobboards en latent werkzoekenden via sociale media. De wervende titel, en beeldmateriaal van jouw bedrijf, zorgt ervoor dat jouw vacature opvalt tussen de vele andere vacatures. De door jezelf opgestelde wervende vacaturetekst, met behulp van de gratis whitepaper, zorgt ervoor dat kandidaten verder lezen en bij interesse solliciteren.

Lees meer over deze tijdbesparende, effectieve en voordelige manier om een groot bereik van je vacature te realiseren... Vacature Service Zilver.

Wil je weten hoe je een vacature tekst schrijft die sollicitanten scoort? Vraag het gratis e-book 'Hoe schrijf ik een wervende vacature tekst die sollicitanten scoort' op. En  maak vervolgens gebruik van het gratis recruitment-adviesgesprek.

Recruitment-marketing 'vacatures invullen met ideale medewerkers'

www.vacature-service-mkb.nl

In de huidige 'werknemers-arbeidsmarkt' is het voor werkgevers lastig om die medewerkers binnen te halen, die ze graag willen binnenhalen. De concurrentie met andere werkgevers is groot. Gewilde kandidaten hebben veel keuze.

Voordat je start met werven is het belangrijk om jezelf deze vragen te stellen. Wat maakt deze functie aantrekkelijk voor de kandidaat die ik wil binnenhalen? Wat heb ik deze medewerker te bieden zodat hij of zij ervoor kiest om bij mijn bedrijf te komen werken? En hoe ga ik ervoor zorgen dat hij of zij mijn vacature ziet en gaat solliciteren?

Met recruitment-marketing bespaar je tijd en geld en het eindresultaat is vele malen beter. Lees meer... Vacature-Service-MKB.nl. En lees wat opdrachtgevers over onze dienstverlening zeggen. Testimonials.

65plus Werkt 'gepensioneerden zijn ideaal voor de flexibele schil'

www.65plus-Werkt.nl

Zou het niet heerlijk zijn als jouw bedrijf de beschikking heeft over oproepkrachten die goed ingewerkt zijn omdat ze lange(re) tijd aan jouw bedrijf verbonden zijn? Verantwoordelijke medewerkers die er zijn op het afgesproken tijdstip. Betrokken en loyale collega's die werken omdat ze daar plezier aan beleven. En dan ook nog eens heel erg flexibel. Je zet gepensioneerden in als het nodig is. Is er geen werk, dan is dat geen probleem. Het klinkt ideaal, en dat is het ook. Gepensioneerde uitzendkrachten zijn ideaal voor de flexibele schil!

Het inzetten van gepensioneerde arbeidskrachten biedt organisaties veel voordelen, ook financieel.

Lees meer... 65plus-Werkt.nl. En lees wat opdrachtgevers over onze 65plus dienstverlening zeggen. Testimonials

Onbekend Talent vind je in de Talenten Etalage van WinWinWerkt

Talent en motivatie gaan hand in hand
  • Is jouw organisatie op zoek naar nieuwe medewerkers?
  • Geloof jij, net als wij, dat medewerkers die hun talenten benutten in hun werk, gemotiveerde medewerkers zijn die optimaal presteren?
  • Wil jij mensen een kans geven, die door omstandigheden een afstand hebben tot de arbeidsmarkt?


Meer informatie over deze dienstverlening door reintegratiespecialisten lees op de website van Onbekend TalentVoor deze 'ontzorgen' dienstverlening betaal je als werkgever NIETS.

De talentenprofielen van de kandidaten vind je in de Talenten Etalage van WinWinWerkt. Blader er eens doorheen!

Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Talenten Etalage
Vacatures zoeken
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!