U bent hier: Home > Overzicht vacatures > Vacatures 65plus Werkt - WinWinWerkt

65plus Werkt

Ben je met pensioen en zoek je een leuke (parttime) baan? Meld je aan bij WinWinWerkt.nl en ben direct op de hoogte als een 65plus baan online komt. Bekijk de actuele vacatures van 65plus Werkt | Bijbanen gepensioneerden hieronder.

CAREGiver bij Home Instead Thuisservice 14 – 24 uur per week - Amstelland en Meerlanden

Ben jij iemand met een zorghart? Sta je altijd klaar voor anderen en kun je je goed inleven in hun situatie? Begeleid je weleens een senior in het dagelijkse leven, zoals bij boodschappen doen, koken of tuinieren? Ben je dienstverlenend en opgewekt, respectvol en flexibel? Dan past de functie van CAREGiver bij Home Instead Thuisservice heel goed bij jou! De functie is voor 14-24 uur per week in de regio Amstelland en Meerlanden. Gepensioneerden zijn ook welkom. 
Gepubliceerd: 06-09-2023
Referentie nr:#WIMD00452
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

65plus Werkt | betaald werk voor gepensioneerden 65plus - Nederland

Hoezo achter de geraniums zitten? Daar is de huidige generatie 65plussers veel te actief voor. 65plus Werkt | Bijbanen voor Gepensioneerden is een label (dienstverlening) van WinWinWerkt.nl. Wil je een leuke bijbaan? Meld je dan nu aan bij WinWinWerkt.nl.
Gepubliceerd: 01-07-2022
Referentie nr:#WIMD00041
Betaald werken en voldoende tijd hebben voor hobby's en kleinkinderen. Dat is wat een 65plus bijbaan kenmerkt. Werken is leuk als het niet meer moet. Een baan geeft voldoening, extra inkomen en sociale contacten. Wil je dit ook? Meld je aan als werkzoekende bij WinWinWerkt.nl en stel vacature-alerts in. Je bent dan direct op de hoogte als een 65plus Werkt vacature online komt. 65plus Werkt is een vacature-label van WinWinWerkt. Aanmelden om in aanmerking te komen voor een 65plus bijbaan doe je op WinWinWerkt.nl
Vacatures zoeken
Selectiefilter
Zoekcriteria