U bent hier: Home > Werkgevers > Vacature Service Goud

Vacature Service Goud 'Vacatures invullen met ideale kandidaten'

Vacature Service Goud 'Vacatures invullen met ideale kandidaten'

De arbeidsmarkt is krap. Als je op zoek bent naar personeel zal je merken dat het leen uitdaging is om talentvolle medewerkers binnen te halen. De vacature van jouw bedrijf concurreert met de vacatures van andere bedrijven. Gewilde kandidaten hebben veel keuze.

Wil je een goed aanbod van kwalitatieve sollicitanten én tijd én geld besparen? Start dan met recruitment-marketing!

Als je geen genoegen neemt met 'zomaar' een medewerker, maar je wilt de 'ideale medewerker' binnenhalen, dan helpen wij jouw bedrijf graag met onze recruitment-marketing dienstverlening Vacature Service Goud.

Recruitment-marketing is dé succesfactor in het werving en selectieproces

Met onze ondersteuning ga je jouw ideale medewerker voor deze specifieke functie binnenhalen. Wij ontzorgen je volledig met de werving. Het selectieproces doe je zelf. Je krijgt van ons handige tools die het selectieproces vereenvoudigen. Het gaat je veel tijdwinst opleveren. En het allerbelangrijkste, jouw ideale werknemer! Met Vacature Service Goud bieden wij maatwerk en ondersteuning ook bij het selectieproces.

Vacature Service Goud bevat alles wat Vacature Service Zilver (basis-dienstverlening) ook biedt. Hieronder staan de extra's.

Voorafgaand aan de wervingscampagne

We helpen je met behulp van een aantal tools en een diepte interview om heel scherp voor ogen te krijgen wie de kandidaat is die je zoekt en wat je deze kandidaat kan bieden. Vervolgens schrijven wij een duidelijke, waarheidsgetrouwe, en wervende vacature tekst die de doelgroep 'ideale kandidaten' gaat aanspreken en motiveren om te solliciteren. Wij maken een aandacht trekkende vacature-video voor een nog succesvollere wervingscampagne op sociale media.  Je levert ons minimaal 4 aansprekende auteursrechten vrije afbeeldingen aan en je bedrijfslogo. Hiermee maken wij een video. In overleg kan je de video ook zelf maken en aanleveren voor nog meer effectiviteit. Of we brengen je in contact met FocusOn die een employer branding video kan maken. Vacaturevideo voorbeelden.


Jobboard BOOST Campagne

De Jobboard BOOST campagne is gelijk aan Vacature Service Zilver. Met het verschil dat de vacature indien nog niet voorzien na 30 dagen een update krijgt. Dit betekent dat de vacature opnieuw wordt aangemeld bij de jobboards. De vacature komt dan weer hoger in de zoekrsultaten en via vacature-alerts onder de aandacht van kandidaten op zoek zijn naar een dergelijke functie. De vacature wordt op circa 15 jobboards geplaatst zoals Indeed, Werkzoeken, Linkedin, Google for jobs, Werk.nl. Zie het overzicht van jobboards waarop de vacature wordt geplaatst.

Sociale Media BOOST campagne is gelijk aan Vacature Service Zilver. We doen dit vanaf de sociale media kanalen van WinWinWerkt. Een betere mogelijkheid is om de Sociale Media BOOST campagne vanaf de eigen kanalen te doen en te verwijzen naar de vacature op de eigen website. Wij helpen hierbij. Je krijgt alle materialen (vacaturetekst, beeldmateriaal, tekstsuggesties voor sociale media) aangeleverd. De actieve bijdrage van onze opdrachtgever aan de Sociale Media BOOST campagne is belangrijk om een goed aanbod van sollicitanten te realiseren.

Zorgvuldig en succesvol selectieproces.

Je ontvangt het e-book 'Vacatures invullen met ideale medewerkers'. Herin lees je praktische adviezen over het werving en het selectieproces. Je ontvangt een tool die het selectieproces aanscherpt en de definitieve keuze voor je toekomstige medewerker makkelijker maakt. Je kan ons altijd bellen voor overleg. Bij dit pakket kunnen wij aanvullend 'maatwerk' dienstverlening bieden.

Tarieven

Het tarief van Vacature Service Goud bedraagt €795,00 excl. BTW.

Indien je voorafgaand gebruik maakt van het interactief adviesgesprek 'Boeien Behouden Binnhalen' betaal je 695,00 excl. BTW voor deze dienstverlening Vacature Service Goud.

Aanvullende dienstverlening bij Vacature Service Goud

Bij Vacature Service Goud kunnen wij aanvullende dienstverlening aanbieden. Afhankelijk van wat de vacature nodig heeft, bieden wij deze dienstverlening op maat aan. Als later blijkt dat er meer nodig is dan exposure op de jobboards en sociale media. Wij adviseren en voeren uit. Je kan denken aan de volgende betaalde mogelijkheden.

  • Adverteren door vacatureplaatsing op specifieke 'branche' jobboards.
  • Kandidaten op Linkedin die vallen binnen een bepaalde selectie, proactief benaderen en attenderen op de vacature.
  • Linkedin betaalde campagne gericht op een specifieke doelgroep.
  • Facebook en Instagram betaalde campagne.
  • Adverteren met 'betaalde' clicks op generieke jobboards zoals Indeed, Jobrapido en Jobbird.

Vacature labels en doelgroepen

Bij WinWinWerkt plaatsen wij vacatures van organisaties die diversiteit omarmen. Deze werkgevers weten dat een divers medewerkersteam bijdraagt aan een tolerante bedrijfscultuur en betere bedrijfsresultaten. Alle vacatures gepubliceerd op WinWinWerkt.nl hebben daarom het vacature-label 'diversiteit werkt'. Met de andere vacature-labels kan je specifieke doelgroepen aanspreken. Je vergroot hiermee de kans om het juiste talent aan te trekken. Je geeft aan WinWinWerkt door welke labels je wilt hebben opgenomen in de vacature.

  • Als je werk- en levenservaring en loyaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel kan waarderen, neem dan het label '50plus werkt' op in je vacature.
  • Gaat het om een flexibele bijbaan voor gepensioneerden neem dan het label '65plus werkt' op in je vacature. Lees meer over onze dienstverlening.65plus Werkt.
  • Wil je werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven? Dan zijn er 2 mogelijkheden. Je maakt gebruik van de dienstverlening Vacature Service Zilver of Goud en neemt het label 'Onbekend Talent' op in je vacature. Of je maakt gebruik van de gratis 'ontzorgen' dienstverlening van Onbekend Talent. Lees meer Onbekend Talent. Beide kan natuurlijk ook.

Interesse in de recruitment-marketing dienstverlening Vacature Service Goud?

Maak gebruik van deze effectieve, tijdbesparende en voordelige wervingscampagne. En laat je ontzorgen. Neem contact op met Michal van Dantzig. mail naar michal.van.dantzig@winwinwerkt.nl of bel 0611722938.

Reviews van opdrachtgevers over WinWinWerkt

Reviews van opdrachtgevers over dienstverlening WinWinWerkt

Lees hier en op Google wat opdrachtgevers zeggen over onze dienstverlening.

Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Talenten Etalage
Vacatures zoeken
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!