U bent hier: Home > Kandidaten > Informatie voor kandidaten

Zet een nieuwe stap in je loopbaan!

Talent verbinden met vacature zodat Win (medewerker) Win (organisatie) Werkt. Dienstverlening voor werkzoekenden

Vind jouw nieuwe baan via WinWinWerkt.nl

WinWinWerkt.nl is een Recruitment Service Platform van samenwerkende arbeidsmarkt-specialisten. Met onze dienstverlening helpen wij 'organisaties en toekomstige medewerkers elkaar te vinden en succesvol te verbinden'. Onze vacatures publiceren wij op WinWinWerkt.nl.

Gratis dienstverlening voor werkzoekenden

Hieronder lees je wat WinWinWerkt voor werkzoekenden kan betekenen. De dienstverlening voor werkzoekenden is gratis. Voordat je gebruik gaat maken van onze dienstverlening verzoeken wij je kennis te nemen van onderstaande informatie en de Privacy-verklaring van WinWinWerkt.nl.

Aanmelden als reguliere kandidaat bij WinWinWerkt.nl

Vacature Service MKB

Wil je een nieuwe stap maken in je loopbaan?  Wij ontvangen graag je aanmelding. Lees de informatie hieronder over wat WinWinWerkt voor jou kan betekenen. De vacatures voor reguliere banen komen via ons label Vacature Service MKB. Sommige vacatures worden vanuit onze database bemiddeld. We raden je aan om behalve in te schrijven ook Vacature Alerts in te stellen.
 

Aanmelden reguliere banen

Aanmelden als gepensioneerde kandidaat bij WinWinWerkt

Aanmelden gepensioneerden voor bijbaan 65plus Werkt

Ben je gepensioneerd en wil je in aanmerking komen voor een gepensioneerden bijbaan van 65plus Werkt? We raden je aan om je aan te melden. Niet alle vacatures worden gepubliceerd. Sommige vacatures worden bemiddeld vanuit onze database met ingeschreven kandidaten. We raden je aan om behalve in te schrijven ook Vacature Alerts in te stellen.

Bij je aanmelding is het verplicht om een CV te uploaden. Je kan hier een voorbeeld van een eenvoudig CV downloaden. WinWinWerkt CV sjabloon.

Aanmelden 65plus bijbaan

Waarom aanmelden bij WinWinWerkt?

Meld je aan bij WinWinWerkt en maak vacature-alerts aan. Het voordeel van aanmelden is dat sommige vacatures vanuit onze database van werkzoekenden wordt ingevuld. Niet alle vacatures van onze partners worden gepubliceerd.

Automatische herinnering aan je inschrijving

Elke 6 maanden ontvang je een automatische herinnering aan je inschrijving. Als je wilt uitschrijven, kan je dit aanpassen in je profiel. Wij verwijderen dan je profiel.

Maak vacature-alerts aan

We raden je aan om vacature-alerts (Job search agents) in te stellen. Je bent dan direct op de hoogte als een passende vacature bij WinWinWerkt.nl online komt.

Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Vergroot je kansen op jouw droombaan

Aanmelden betekent niet per definitie dat je via WinWinWerkt een baan gaat vinden. We gunnen iedereen een passende baan, maar kunnen niet iedereen bemiddelen. Het is belangrijk dat, als je solliciteert op een vacature van onze partners, dat jouw motivatie goed aansluit op de vacature. Een overzichtelijk CV waaruit blijkt dat je ervaring en opleiding goed aansluit bij het gevraagde profiel, is vanzelfsprekend. Lees tip 3 en 4 van Loopbaantips en sollicitatietips.

LABELS | Diensten

De verschillende dienstverlening wordt aangeboden via labels. Meer over de dienstverlening lees je op de website van de Labels. Gezamenlijk maken we gebruik van WinWinWerkt als Recruitment Service Platform.

Dit zijn de eigen Labels van WinWinWerkt.


In de vacature lees je hoe je kan solliciteren en bij wie. De vacatures via Vacature Service MKB is dat vaak de directe werkgever. Bij vacatures van 65plus Werkt is WinWinWerkt meestal de intermediair en solliciteer je dus bij WinWinWerkt. Wij doen onze uiterste best het sollicitatieproces zorgvuldig en met respect voor de sollicitant af te handelen. Het is niet te vermijden dat wij sollicitanten teleurstellen. Lees meer... Sollicitatieprocedure en beoordeling.

Solliciteren bij adverteerders op WinWinWerkt.nl

WinWinWerkt biedt de mogelijkheid om vacatures te publiceren (adverteren) op WinWinWerkt.nl. Je solliciteert dan rechtstreeks bij de werkgever of bij de intermediair. De 'solliciteren details' staan dan in de vacature. WinWinWerkt (de partners) is geen betrokkene in dit sollicitatieproces. Je komt niet in de database van WinWinWerkt. Uiteraard ben je welkom om jezelf aan te melden.

Loopbaan en sollicitatietips

Neem verantwoordelijkheid voor je eigen loopbaan! Deze tips helpen je daarbij. Ga naar Loopbaan en sollicitatietips. En bekijk de hilarische tip 16 voor een glimlach of een uitbundige lach.
Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Vacatures zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!