U bent hier: Home > Werkzoekers > Voor werkzoekers

Ben je op zoek naar een baan die uitstekend aansluit bij jouw ambitie en talent?

Voor werkzoekers... Ben je op zoek naar werk dat aansluit bij jouw ambitie en talent?

Het tot stand brengen van bloeiende werkrelaties is onze passie en expertise!

Wij geloven dat als medewerkers hun talenten benutten in hun functie, en als zij op natuurlijke wijze aansluiten op de bedrijfscultuur, dat het betrokken medewerkers zijn. Deze medewerkers presteren beter en dragen zo optimaal bij aan het organisatiesucces. WinWinWerkt helpt organisaties bij het binnenhalen van deze betrokken medewerkers.

Ben je op zoek naar een baan die uitstekend aansluit bij jouw ambitie en talent? Meld je aan bij WinWinWerkt en maak gebruik van de gratis extra service Talenten Etalage 'profileer jezelf'.

Hieronder lees je wat WinWinWerkt voor jou als werkzoekende kan betekenen. Onze dienstverlening voor werkzoekenden is gratis.

Vergroot de kans op jouw droombaan!

Je bent van harte welkom om je aan te melden als werkzoekende bij WinWinWerkt... Inschrijven.

Wij kunnen niet iedere werkzoekende die zich bij ons inschrijft bemiddelen naar onze vacatures. Wij kunnen je echter wel helpen om jezelf betere kansen te geven op het vinden van de baan die jij ambieert. Hiertoe bieden wij onze gratis service Talenten Etalage. Lees meer... Talenten Etalage.

Met deze tips helpen wij je om je zoektocht naar werk succesvoller te doen... Loopbaan en sollicitatietips.

Voor vacatures van WinWinWerkt én van andere organisaties like de facebookpagina's of word lid van de Linkedin groepen... Vacatures Facebook en Linkedin.

Je profiel kan je aanpassen door middel van inloggen met je emailadres en het wachtwoord dat je bij jouw aanmelding hebt ontvangen... Inloggen.

Wil je direct op de hoogte zijn als een vacature online komt die past bij wat je zoekt? Stel dan vacature-searchagents in... Vacature searchagents instellen.

Wil je een gratis adviesgesprek over je CV, Linkedin, baanzoeken en solliciteren? Wij bieden circa 2 keer per maand gelegenheid voor een adviesgesprek op afspraak... Adviesgesprek werkzoekenden.

Specialismen arbeidsbemiddeling

WinWinWerkt bemiddelt in een breed spectrum van beroepen en sectoren. Behalve onze brede orientatie voor het MKB zijn wij ons ook aan het specialiseren in bepaalde sectoren en beroepsgroepen. Hieronder lees je onze specialismen.

  • Recruitmentpartner MKB 
  • Uitzendbureau 65+ gepensioneerden
  • Recruitmentpartner EU-talent.


Lees meer... Specialismen overzicht.

Categorieën vacatures

WinWinWerkt bemiddelt vacatures in uiteenlopende sectoren en functies. Wij maken hierbij onderscheid in verschillende categorieën.

  • Flexibele bijbanen voor gepensioneerden.
  • Reguliere banen in loondienst.
  • Opdrachten als ZZP-interimmer.
  • Ondernemerschap: franchise of bedrijfsopvolging.
  • EU-talent.
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Vacatures zoeken
Kandidaten zoeken
Wis formulier of meer criteria
Recente artikelen
op22-2-2018 14:26
111 bekeken | 0 reacties
op12-2-2018 10:08
345 bekeken | 0 reacties
op1-1-2018 14:28
221 bekeken | 0 reacties