U bent hier: Home > Kandidaten > Informatie voor kandidaten

Zet een nieuwe stap in je loopbaan!

Talent verbinden met vacature zodat Win (medewerker) Win (organisatie) Werkt. Dienstverlening voor werkzoekenden

Vind jouw nieuwe baan via WinWinWerkt.nl

WinWinWerkt.nl is een Recruitment Service Platform van samenwerkende arbeidsmarkt-specialisten. Met onze dienstverlening helpen wij 'organisaties en toekomstige medewerkers elkaar te vinden en succesvol te verbinden'. Onze vacatures publiceren wij op WinWinWerkt.nl.

Gratis dienstverlening voor werkzoekenden

Hieronder lees je wat WinWinWerkt voor werkzoekenden kan betekenen. De dienstverlening voor werkzoekenden is gratis. Voordat je gebruik gaat maken van onze dienstverlening verzoeken wij je kennis te nemen van onderstaande informatie en de Privacy-verklaring van WinWinWerkt.nl.

Ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan?

Vacature Service MKB

Je vindt op WinWinWerkt uiteenlopende vacatures van MKB bedrijven. In de vacaturetekst lees je hoe, en bij wie, je kan solliciteren. Vaak is dat bij het bedrijf dat de vacature heeft, de directe werkgever. Soms is WinWinWerkt de intermediair. Als je vacature-alerts instelt, ben je direct op de hoogte als er een interessante vacature online komt. Deze loopbaantips en sollicitatietips helpen je om jouw ideale baan te vinden en binnen te halen.

Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Aanmelden als gepensioneerde kandidaat bij WinWinWerkt

Aanmelden gepensioneerden voor bijbaan 65plus Werkt

Betaald werken en voldoende tijd hebben voor hobby's en kleinkinderen. Dat is wat een 65plus bijbaan kenmerkt. Lees meer...65plus Werkt. De meeste 65plus vacatures worden bemiddeld vanuit onze database van kandidaten. Daarom is het verstandig om jezelf aan te melden bij WinWinWerkt. Als je vacature-alerts instelt ben je direct op de hoogte als een geschikte vacature online komt. Je kan dan snel reageren. Wil je in aanmerking komen voor een leuke 65plus bijbaan? Meld je dan aan via de button hieronder.

Bij je aanmelding is het verplicht om een CV te uploaden. Je kan hier een voorbeeld van een eenvoudig CV downloaden. WinWinWerkt CV sjabloon.

Aanmelden 65plus bijbaan

Als je bent ingeschreven bij WinWinWerkt

Heb je jezelf aangemeld als 65plus werkzoekende? Of heb je gesolliciteerd op een vacature waar WinWinWerkt de intermediair is? Of heb jezelf aangemeld voor de Talenten Etalage van Onbekend Talent? Als dat het geval is, dan heb je een profiel in onze database die je zelf kan beheren. Je krijgt inlogcodes gemaild. 

Automatische herinnering aan je inschrijving

Elke 6 maanden ontvang je een automatische herinnering aan je inschrijving. Als je wilt uitschrijven, kan je dit aanpassen in je profiel. Wij verwijderen dan je profiel.

Maak vacature-alerts aan

We raden je aan om vacature-alerts (Job search agents) in te stellen. Je bent dan direct op de hoogte als een passende vacature bij WinWinWerkt.nl online komt.

Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Vergroot je kansen op jouw droombaan

Aanmelden betekent niet per definitie dat je via WinWinWerkt een baan gaat vinden. We gunnen iedereen een passende baan, maar kunnen niet iedereen bemiddelen. Het is belangrijk dat, als je solliciteert op een vacature van onze partners, dat jouw motivatie goed aansluit op de vacature. Een overzichtelijk CV waaruit blijkt dat je ervaring en opleiding goed aansluit bij het gevraagde profiel, is vanzelfsprekend. Lees tip 3 en 4 van Loopbaantips en sollicitatietips.

Privacyreglement

In onze privacy verklaring lees je hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Lees meer... privacy verklaring WinWinWerkt en labels.

LABELS | Diensten

De verschillende dienstverlening wordt aangeboden via labels. Meer over de dienstverlening lees je op de website van de Labels. Gezamenlijk maken we gebruik van WinWinWerkt als Recruitment Service Platform.

Dit zijn de eigen Labels van WinWinWerkt.


In de vacature lees je hoe je kan solliciteren en bij wie. De vacatures via Vacature Service MKB is dat vaak de directe werkgever. Bij vacatures van 65plus Werkt is WinWinWerkt meestal de intermediair en solliciteer je dus bij WinWinWerkt. Wij doen onze uiterste best het sollicitatieproces zorgvuldig en met respect voor de sollicitant af te handelen. Het is niet te vermijden dat wij sollicitanten teleurstellen. Lees meer... Sollicitatieprocedure en beoordeling.

Solliciteren bij adverteerders op WinWinWerkt.nl

WinWinWerkt biedt de mogelijkheid om vacatures te publiceren (adverteren) op WinWinWerkt.nl. Je solliciteert dan rechtstreeks bij de werkgever of bij de intermediair. De 'solliciteren details' staan dan in de vacature. WinWinWerkt is dan geen betrokkene in het sollicitatieproces. Je komt niet in de database van WinWinWerkt.

Loopbaan en sollicitatietips

Neem verantwoordelijkheid voor je eigen loopbaan! Deze tips helpen je daarbij. Ga naar Loopbaan en sollicitatietips. En bekijk de hilarische tip 16 voor een glimlach of een uitbundige lach.
Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Vacatures zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Recente artikelen
op13-6-2022 17:38
353 bekeken | 0 reacties
op29-4-2022 10:44
602 bekeken | 0 reacties
op30-12-2021 14:32
1549 bekeken | 0 reacties
op26-11-2021 12:16
1484 bekeken | 0 reacties
op5-10-2021 13:15
2142 bekeken | 0 reacties
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!