U bent hier: Home > Kandidaten > Informatie kandidaten

Zet een nieuwe stap in je loopbaan!

Talent verbinden met vacature zodat Win (medewerker) Win (organisatie) Werkt. Dienstverlening voor werkzoekenden

Vind jouw nieuwe baan via WinWinWerkt.nl

WinWinWerkt.nl is een Recruitment Service Platform van samenwerkende arbeidsmarkt-specialisten. Met onze dienstverlening helpen wij 'organisaties en toekomstige medewerkers elkaar te vinden en succesvol te verbinden'. Onze vacatures publiceren wij op WinWinWerkt.nl.

Gratis dienstverlening voor werkzoekenden

Hieronder lees je wat WinWinWerkt voor werkzoekenden kan betekenen. De dienstverlening voor werkzoekenden is gratis. Voordat je gebruik gaat maken van onze dienstverlening verzoeken wij je kennis te nemen van onderstaande informatie en de Privacy-verklaring van WinWinWerkt.nl.

Aanmelden bij WinWinWerkt

Meld je aan bij WinWinWerkt en maak vacature-alerts aan. Het voordeel van aanmelden is dat sommige vacatures vanuit onze database van werkzoekenden wordt ingevuld. Niet alle vacatures van onze partners worden gepubliceerd. En natuurlijk kan je dan deelnemen aan de Talenten Etalage en gevonden worden door werkgevers.

Ga naar aanmelden

 

Automatische herinnering aan je inschrijving

Elke 6 maanden ontvang je een automatische herinnering aan je inschrijving. Als je wilt uitschrijven, kan je dit aanpassen in je profiel. Wij verwijderen dan je profiel.

Maak vacature-alerts aan

We raden je aan om vacature-alerts (Job search agents) in te stellen. Je bent dan direct op de hoogte als een passende vacature bij WinWinWerkt.nl online komt.

Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Vergroot je kansen op jouw droombaan

Aanmelden betekent niet per definitie dat je via WinWinWerkt een baan gaat vinden. We gunnen iedereen een passende baan, maar kunnen niet iedereen bemiddelen. Je kan wel je kansen verbeteren door deel te nemen aan de Talenten Etalage. En het is belangrijk dat, als je solliciteert op een vacature van onze partners, dat jouw motivatie goed aansluit op de vacature. Een overzichtelijk CV waaruit blijkt dat je ervaring en opleiding goed aansluit bij het gevraagde profiel, is vanzelfsprekend. Lees tip 3 en 4 van Loopbaantips en sollicitatietips.

De Talenten Etalage, word gevonden door werkgevers

Gevonden worden door werkgevers, en vervolgens uitgenodigd worden om te solliciteren. Wie wil dat nu niet? Daarom biedt WinWinWerkt aan werkzoekers de Talenten Etalage.

Deelnemen aan de Talenten Etalage is een gratis extra dienstverlening voor kandidaten die bij WinWinWerkt staan ingeschreven. Het is een vrije keuze om deel te nemen, niet verplicht. Wij raden het echter wel aan omdat het je kansen vergroot op het vinden van een baan die goed aansluit bij wat je zoekt. Jouw talentenprofiel is anoniem. Als een werkgever belangstelling heeft voor jouw profiel, dan word je uitgenodigd om te solliciteren. Pas nadat je hebt gesolliciteerd ontvangt de werkgever jouw gegevens en volledige CV. Bekijk Kandidaten Talenten Etalage.

Wil je deelnemen? Vul het formulier in...Deelnemen Talenten Etalage formulier. Belangrijk is dat je jezelf eerst hebt geregistreerd als kandidaat bij WinWinWerkt.

Ga naar aanmelden

Solliciteren bij LABEL partners WinWinWerkt

LABEL partners WinWinWerkt zijn de arbeidsmarkt-specialisten die met elkaar WinWinWerkt.nl vormen. Solliciteer je op een vacature van een van de  LABEL partners, dan worden je gegevens opgenomen in de database van WinWinWerkt in de vorm van je eigen profiel. Je ontvangt een inlogcode en kan wijzigingen aanbrengen in je profiel.

Dit zijn de LABEL partners WinWinWerkt.


Wij doen onze uiterste best het sollicitatieproces zorgvuldig en met respect voor de sollicitant af te handelen. Het is niet te vermijden dat wij sollicitanten teleurstellen. Lees meer... Sollicitatieprocedure en beoordeling.

Solliciteren bij adverteerders op WinWinWerkt.nl

WinWinWerkt biedt de mogelijkheid om vacatures te publiceren (adverteren) op WinWinWerkt.nl. Je solliciteert dan rechtstreeks bij de werkgever of bij de intermediair. De 'solliciteren details' staan dan in de vacature. WinWinWerkt (de partners) is geen betrokkene in dit sollicitatieproces. Je komt niet in de database van WinWinWerkt. Uiteraard ben je welkom om jezelf aan te melden.

Loopbaan en sollicitatietips

Neem verantwoordelijkheid voor je eigen loopbaan! Deze tips helpen je daarbij. Ga naar Loopbaan en sollicitatietips. En bekijk de hilarische tip 17 voor een glimlach of een uitbundige lach.

Aanmelden als kandidaat bij WinWinWerkt.nl

Fijn dat je hebt gelezen wat WinWinWerkt jou als kandidaat kan bieden. Wij ontvangen graag je aanmelding.

Ga naar aanmelden

Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABEL partners WinWinWerkt

Zoek en vind kandidaten

Voor kandidaten

Zet een nieuwe stap in je loopbaan. Maak gebruik van onze gratis dienstverlening.

Informatie kandidaten

Aanmelden bij WinWinWerkt.nl

Vacature Alerts instellen

Meer zoekopties
Recente artikelen
op23-9-2019 11:49
354 bekeken | 0 reacties
op17-9-2019 11:55
417 bekeken | 0 reacties
op6-9-2019 14:47
442 bekeken | 0 reacties
op23-8-2019 22:13
393 bekeken | 0 reacties
Vacatures zoeken
Talenten Etalage zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!
WinWinWerkt gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.