U bent hier: Home > Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden WinWinWerkt en labels

De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de dienstverlening van WinWinWerkt. De Algemene Voorwaarden hier downloaden. Algemene Voorwaarden WinWinWerkt 2021 - versie 2.

Onbekend Talent

Deze Algemene voorwaarden zijn NIET van toepassing op de dienstverlening van het label Onbekend Talent. WinWinWerkt biedt de Talenten Etalage aan, niet de dienstverlening. De dienstverlening wordt geboden door de  afzonderlijke reintegratiespecialisten (partners). Elke partner heeft eigen algemene voorwaarden. Zie hiervoor de partner pagina's.

Onbekend Talent is een partnernetwerk van reïntegratiespecialisten die niet voor elkaar verantwoordelijk of aansprakelijk zijn. Elke partner levert haar dienstverlening aan werkgevers en kandidaten volgens eigen Algemene Voorwaarden. De Talenten Etalage van WinWinWerkt faciliteert het proces zodat werkgevers hun toekomstige medewerkers vinden met tussenkomst van de begeleiders.

Payrollpartner One People Services

Bij uitzenden en detachering, waarbij onze payrollpartner One People Services de juridische werkgever is, gelden de Algemene Voorwaarden van onze payrollpartner voor het gedeelte van de dienstverlening  'het inlenen van een uitzend- of detacheringskracht'. Meer informatie. Backoffice - One People Services

Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Vacatures zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Recente artikelen
op18-2-2023 14:08
358 bekeken | 0 reacties
op14-2-2023 0:00
201 bekeken | 0 reacties
op30-12-2022 17:42
679 bekeken | 0 reacties
op19-12-2022 9:29
407 bekeken | 0 reacties
op5-12-2022 16:07
481 bekeken | 0 reacties
Onze klanten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!