U bent hier: Home > Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden WinWinWerkt en labels

WinWinWerkt.nl is een Recruitment Service Platform van samenwerkende zelfstandige ondernemers. We delen de faciliteiten van onze systemen, de handelsnaam WinWinWerkt en de Algemene Voorwaarden. We zijn niet voor elkaar verantwoordelijk of aansprakelijk. Met onze offertes worden altijd de Algemene Voorwaarden meegestuurd.

De zelfstandige ondernemers die met elkaar gebruik maken van het Recruitment Service Platform en handelsnaam WinWinWerkt.nl zijn:

  • Michal van Dantzig, ondernemer met  WinWinWerkt, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 52670511
  • Gerrit Jan Hamers, ondernemer met ArbeidAdelt, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer  60017988.


De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de dienstverlening van WinWinWerkt inclusief de dienstverlening van de labels Vacature Service MKB en 65plus Werkt. Je kan de Algemene Voorwaarden hier downloaden. Algemene Voorwaarden WinWinWerkt 2021 - versie 2.

Onbekend Talent

Deze Algemene voorwaarden zijn NIET van toepassing op de dienstverlening van het label Onbekend Talent. WinWinWerkt biedt de Talenten Etalage aan, niet de dienstverlening. De dienstverlening wordt geboden door de  afzonderlijke reintegratiespecialisten (partners). Elke partner heeft eigen algemene voorwaarden. Zie hiervoor de partner pagina's.

Onbekend Talent is een partnernetwerk van reïntegratiespecialisten die niet voor elkaar verantwoordelijk of aansprakelijk zijn. Elke partner levert haar dienstverlening aan werkgevers en kandidaten volgens eigen Algemene Voorwaarden. De Talenten Etalage van WinWinWerkt faciliteert het proces zodat werkgevers hun toekomstige medewerkers vinden met tussenkomst van de begeleiders.

Payrollpartner One People Services

Bij uitzenden en detachering, waarbij onze payrollpartner One People Services de juridische werkgever is, gelden de Algemene Voorwaarden van onze payrollpartner voor het gedeelte van de dienstverlening  'het inlenen van een uitzend- of detacheringskracht'. Meer informatie. Backoffice - One People Services

Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Vacatures zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!