U bent hier: Home > Contact | Over WinWinWerkt > WinWinWerkt in de media

WinWinWerkt in de media

Wij helpen graag om journalisten in contact te brengen met werkzoekenden en werkgevers voor onderwerpen zoals bijvoorbeeld 'werk zoeken' , 'werkende gepensioneerden' , 'participatiewet en banenafspraak' en 'werkgeverschap in het MKB'.

Interesse in onze expertise? Je kan je vragen stellen aan Michal van Dantzig, 06 117 22 938 of mailen naar michalvandantzig@winwinwerkt.nl.

Hieronder lees je artikelen in de media over WinWinWerkt.

Amstelland into Business 'WinWinWerkt ontvangt delegatie uit Zuid Korea'

Amstelland into Business publiceerde een artikel over de ontvangst van de Zuid Koreaanse Delegatie door WinWinWerkt. Het artikel kan je hier lezen... Amstelland into Business 'WinWinWerkt ontvangt delegatie Zuid Korea'.

De delegatie, bestaande uit ambtenaren van een grote provincie, kwam bij WinWinWerkt informatie halen over de voordelen voor werkgevers van werkende gepensioneerden. Hier lees je meer over de ontvangst... Delegatie Zuid Korea bezoekt WinWinWerkt.

WinWinWerkt te gast bij Werken.FM

Michal van Dantzig kreeg de gelegenheid om  bij Werken.FM onze visie op de arbeidsmarkt, en wat WinWinWerkt doet voor werkzoekenden, te delen met de luisteraars van dit internet-radiostation. In de uitzending benoemen wij de activiteiten die WinWinWerkt ontplooit om werkzoekenden te helpen ‘zichzelf betere kansen te geven op de arbeidsmarkt’... Radio uitzending 'gesprek WinWinWerkt'.

Verhalen Ondernemersplein "Met mijn flexibiliteit kom ik de crisis door"

Op de website www.verhalen.ondernemersplein zijn uiteenlopende verhalen van ondernemers te lezen. WinWinWerkt werd geinterviewd in juni 2013. Lees meer.. Verhalen Ondernemersplein.

Flexnieuws interview over WinWinWerkt, Partner in WERK voor het MKB

In het interview met Flexnieuws vertelt Michal van Dantzig, oprichter van WinWinWerkt, hoe zij uitvoering geeft aan haar intermediair dienstverlening voor het MKB. Als Partner in WERK biedt WinWinWerkt een breed pakket aan dienstverlening, afgestemd op de personeelsbehoefte en de vraag van de MKB werkgever. Lees meer.. Flexnieuws.

Het Parool 'Werklozen helpen elkaar'

Het Parool doet verslag van de Meet-up vóór en dóór werkzoekenden in Amsterdam. De intentie van de Meet-up is om werkzoekenden met elkaar in contact te brengen zodat zij elkaar kunnen helpen en versterken bij hun zoektocht naar werk. Zo kunnen werkzoekenden tijdens de Meet-up hun vaardigheden verbeteren ten aanzien van netwerken, nieuwe contacten leggen en iets leren van elkaar. Lees meer.. Het Parool 'werklozen helpen elkaar'.

Interview NIW Vlotte babbel met Michal van Dantzig

Het NIW interviewde Michal van Dantzig voor de rubriek Vlotte babbel in de editie 25 mei 2012. De vraag werd gesteld of WinWinWerkt met haar bemiddeling van 65+ uitzendkrachten naar betaald werk het probleem van hangouderen oplost? Het antwoord op deze vraag kunt u hier lezen in pdf InterviewNIWMichalvanDantzigWinWinWerkt.

Rabobank Dichterbij interview WinWinWerkt

Rabobank Amstel & Vechtstreek benaderde WinWinWerkt voor de rubriek 'starter van het kwartaal' voor de uitgave mei 2012 in de regio Amstel & Vechtstreek. Wij zijn natuurlijk heel erg blij met deze free publicity. Lees hoe het WinWinWerkt sinds de start in september 2011 is vergaan, wat wij doen, hoe wij ons onderscheiden en wat onze ambitie is. Rabobank Dichterbij WinWinWerkt artikel

RTV Amstelveen stelt WinWinWerkt een paar vragen

RTV Amstelveen was aanwezig bij de Ondernemers Vereniging Amstelveen waar Michal van Dantzig van WinWinWerkt een presentatie hield met de titel 'WIN voor werkgevers'. Na afloop stelde RTV Amstelveen aan Michal een aantal vragen, over de naam WinWinWerkt en de positie van oudere werknemers op de arbeidsmarkt. Dit naar aanleiding van een recent persbericht (maart 2012) van het UWV dat in 2011 slechts 2% van de werkzoekende 55plussers een baan vond... RTV Amstelveen

65plus en betaald werk. Programmablad Vita Welzijn en Advies

WinWinWerkt is geinterviewd door Vita Welzijn en Advies voor het programmablad van september 2011. Dit blad wordt gestuurd aan alle 65plussers in Amstelveen e.o. Het interview gaat over de mogelijkheid voor 65plussers om betaald werk te doen en de redenen waarom werkgevers daar graag gebruik van maken... Vita Welzijn en Advies
Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Vacatures zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!