U bent hier: Home > Privacy verklaring

Privacy verklaring WinWinWerkt

Deze privacy verklaring gaat over de dienstverlening van WinWinWerkt.nl. Deze privacy verklaring omvat tevens de verschillende labels, inclusief websites en communicatiemiddelen, die vallen onder de dienstverlening van WinWinWerkt.

Belangrijk! WinWinWerkt.nl wordt getransformeerd naar een *Vacature en Talenten* Service Platform. Na de transformatie zal dit privacy statement worden aangepast op de gewijzigde situatie. Een korte toelichting op de transformatie. Gedurende de overgangsperiode is het aantal vacatures beperkt. In de nieuwe opzet zal het aantal vacatures toenemen. WinWinWerkt bestaat op dit moment uit een team van 2 personen. We gaan werkgevers en intermediairs de mogelijkheid bieden om vacatures te publiceren (adverteren) op WinWinWerkt.nl. Voor deze vacatures wordt dan gesolliciteerd rechtstreeks bij de werkgever of intermediair. Wij zijn ook gericht op uitbreiding van ons team met recruiters die gespecialiseerd zijn in specifieke sectoren of beroepen. Onze verwachting is dat, door beide te realiseren, het aantal vacatures zal toenemen. En dat is in het voordeel van de kandidaten bij WinWinWerkt.nl ingeschreven. Wij verzoeken je kennis te nemen wat WinWinWerkt voor werkzoekenden kan betekenen. Sta je ingeschreven als werkzoekende bij WinWinWerkt.nl? Lees dan eerst deze informatie. Informatie werkzoekers.

Heb je vragen of opmerkingen over deze privacy verklaring, dan beantwoorden wij deze graag. Stuur een mail naar contact@winwinwerkt.nl o.v.v. privacy. Vermeld je telefoonnummer en een korte uitleg van je vraag. Wij nemen contact met je op.

Vriendelijk bedankt voor het lezen!
Michal van Dantzig

Dit zijn de labels en websites die gebruik maken van WinWinWerkt.nl. als Vacature en Talenten Service Platform.


Versie 1.1 mei 2018. Nadat de transformatie is voltooid zal de privacy verklaring worden aangepast, beter toegespitst op de actuele situatie.

1. Algemeen

Bewust informeren en beveiligen

Wij vinden het belangrijk om je goed te informeren, in eenvoudige taal, wat de reden is waarom wij gegevens verzamelen (welk doel), wat ermee gebeurt en hoe ze worden bewaard en beveiligd. We houden ons hierbij aan de richtlijnen van de AVG. Hoe wij met je gegevens omgaan, staat zo goed mogelijk verwoord in deze privacy verklaring. Voor alles geldt, je gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld.

Omdat het verzamelen van verschillende gegevens, voor verschillende groepen, met verschillende doelen gebeurt, splitsen wij dit op per groep en/of doel. Aan het einde van deze privacy verklaring, lees je een op de groep en/of doel toegespitste toelichting.

Wat gebeurt er met je gegevens?

Wij zullen je gegevens nooit verkopen. We zullen je gegevens niet aan derden geven zonder dat je hierover bent geïnformeerd en toestemming hebt gegeven. Toestemming geef je, als je gebruik maakt van onze dienstverlening. Dit doen wij uitsluitend voor het bestemde doel waarvan je zelf op de hoogte bent door je in te schrijven bij WinWinWerkt.nl (werkzoekende), te solliciteren bij WinWinWerkt.nl (of één van de labels), een vacature te plaatsen (werkgever) of gaat werken als uitzendkracht. Meer hierover lees je aan het eind van dit document, een toelichting per groep en/of /doel.

Worden je gegevens met derden gedeeld?

Ja, uitsluitend als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting (bijvoorbeeld belastingdienst) of een gerechtvaardigd belang, zoals redelijke bedrijfsuitoefening. Voorbeelden hiervan zijn: bank (verwerking van betalingen), belastingadviseur en boekhoudsoftware (inzage in facturen met adresgegevens), nieuwsbrief-software (digitale nieuwsbrief waarvoor je specifiek bent aangemeld en altijd kan afmelden) en Google Analytics (analyse van bezoekgegevens website). Voor een nadere toelichting op het delen van gegevens met derden, verwijzen wij naar het uiteinde van dit document, een toelichting per groep en/of /doel.

Verwerkers

Verwerkers zijn organisaties waarmee wij persoonlijke gegevens delen in het kader van onze bedrijfsvoering. Voor de dienstverlening van WinWinWerkt zijn 2 verwerkers van groot belang. Met deze verwerkers delen wij persoonlijke gegevens die verder gaan dan naam en (email)adres. Met deze verwerkers zijn verwerkersovereenkomsten gesloten. Dit zijn gerenommeerde bedrijven die uitermate zorgvuldig omgaan met jouw gegevens die ze namens ons verwerken. We noemen ze bij naam en geven een toelichting op wat ze voor WinWinWerkt doen.

  • Otys is de softwareleverancier van ons Content Relatie Management Systeem (specifiek voor recruiters). Deze software maakt het mogelijk dat wij onze dienstverlening kunnen uitvoeren. De gegevens van werkzoekenden, vacatures, relaties (opdrachtgevers en kandidaten en netwerkcontacten) staan op veilige servers die door Otys worden beheerd.
  • One Payroll is onze payrollpartner bij uitzend- en detacheringsopdrachten. Als je gaat werken als uitzend- of detacheringskracht via de bemiddeling van WinWinWerkt dan wordt One Payroll de juridische werkgever. Zij hebben dan gegevens nodig die een werkgever nodig heeft. Lees meer… Payrollpartner.


Beveiliging van je gegevens

Wij nemen de bescherming van je gegevens serieus. Je gegevens worden veilig opgeslagen.Onze databases (Otys en One Payroll) en computers (medewerkers) zijn met passende en doelmatige technische maatregelen beveiligd. De websites maken gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat. Een SSL-verbinding kun je herkennen aan het slotje en het woord ‘veilig’ voor de URL.

Hoe lang blijven je gegevens bewaard?

Niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Dit verschilt per groep en/of doel. Voor werkzoekers en sollicitanten is dit tamelijk specifiek. Dit lees je in de toelichting bij 2. Kandidaten.

Klopt er iets niet, wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen?

Neem contact op en wij maken het voor je in orde, uiterlijk binnen 10 werkdagen. Mocht je er aanleiding toe zien, dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

2. Kandidaten. Doel is arbeidsbemiddeling

Open inschrijving als werkzoekende

Als je jezelf aanmeldt als werkzoekende dan willen wij gegevens van je weten die voor onze arbeidsbemiddeling van belang zijn. De verplichte vragen van de inschrijfformulieren houden wij zo summier mogelijk. De gegevens van je cv worden in ons CRM-systeem opgenomen. Je ontvangt een wachtwoord waarmee je zelf aanpassingen kan doen in jouw profiel. Wil je dat wij je inschrijving verwijderen, dan kan je dat aanpassen in je profiel 'beschikbaarheid' . Zet je dit op 'niet meer beschikbaar + altijd, dan verwijderen wij alle gegevens, inclusief de documenten zoals cv en foto en e-mails. Het is ook mogelijk om je inschrijving op passief te zetten omdat je tijdelijk een baan hebt of om een andere reden tijdelijk niet beschikbaar bent.

Belangrijk 1. Wil je van onze dienstverlening gebruik blijven maken?

Volgens de AVG zijn wij verplicht je na een periode van 12 maanden een email te sturen om je te attenderen op je inschrijving bij WinWinWerkt. Je dient dan expliciet toestemming te geven dat wij je gegevens in onze database behouden. Toestemming geef je door 'ja' aan te vinken. Klik je 'nee' aan dan worden je gegevens verwijderd.  Je ontvangt van ons een eerste email 30 dagen voorafgaand aan de verwijdering. Als je niet reageert, ontvang je nog 3 keer een herinneringsmail. Doe je vervolgens niets, dan worden je gegevens automatisch verwijderd uit onze database. Wil je gebruik blijven maken van onze dienstverlening? Dan is het belangrijk dat je 'ja' aanvinkt.

Belangrijk 2. Waarom willen wij je gegevens graag bewaren?

Als wij opdrachten (vacatures) krijgen dan beginnen wij met zoeken naar potentieel geschikte kandidaten in onze database. Uiteraard zoeken wij ook buiten onze database door vacatures te publiceren. Echter, als je ingeschreven staat bij ons en vacature alerts instelt (doen, is belangrijk!) dan kan je snel solliciteren als dit een aantrekkelijke baan voor je is.

Deelnemen aan de Talenten Etalage

Bij je inschrijving wordt gevraagd of je wilt deelnemen aan de Talenten Etalage. Dit is een extra en gratis dienstverlening. Als je aanvinkt dat je wilt deelnemen, geef je ons toestemming dat jouw anonieme talentenprofiel zichtbaar is in de Talenten Etalage op WinWinWerkt.nl. Een werkgever kan interesse tonen voor jou als potentiele kandidaat voor een vacature. We informeren de werkgever over je kwaliteiten. We zullen echter nooit persoonlijke gegevens delen. Als de werkgever interesse heeft, dan wordt je uitgenodigd om te solliciteren op de vacature.

Solliciteren op een specifieke vacature

Sta je nog niet bij WinWinWerkt ingeschreven, en solliciteer je op een vacature, dan worden je gegevens, voor de periode van de sollicitatieprocedure tot 6 weken na de afronding, in onze database opgenomen. Bij je sollicitatie wordt je gevraagd of je nadien ingeschreven wilt blijven staan. Hier dien je apart toestemming voor te geven, als je dit wilt. De toestemming is net als bij de open inschrijving 12 maanden geldig.

Door te solliciteren geef je ons toestemming om jouw gegevens zoals cv en motivatiebrief en wat je ons vertelt tijdens het interview, te delen met de opdrachtgever van de vacature. Wij attenderen de werkgever erop dat hij of zij conform de AVG met jouw sollicitatie en gegevens moet omgaan. Wij zijn daar echter niet verantwoordelijk voor. We kunnen niet meer doen dan onze opdrachtgevers daarop nadrukkelijk te wijzen. Dit doen wij in onze algemene voorwaarden en in onze offerte annex opdrachtbevestiging.

Vacature-alerts
Wil je niet inschrijven als werkzoekende, maar wel direct per mail geinformeerd worden als een passende vacature online komt? Dan kan je vacature-alerts aanmaken. We vragen je naam en emailadres. Deze gegevens worden opgenomen in ons CRM-systeem. Je kan vacature-alerts zelf aanpassen en verwijderen (inloggen). Als er geen vacature-alerts meer zijn, dan verdwijnen je gegevens uit ons CRM-systeem. Overigens raden wij aan om als je ingeschreven bent als werkzoekende om ook vacature-alerts aan te maken.

3. Websites bezoeken

Bij het bezoeken van onze website wordt het ip-adres geregistreerd. Als je een contactformulier invult en/of gebruik maakt van de diensten van WinWinWerkt (inclusief labels), worden je persoonsgegevens verwerkt zoals bijvoorbeeld voornaam, achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres. Wij gebruiken je naam en contactgegevens logischerwijs om contact te onderhouden en je te informeren over relevante, aan de dienstverlening gerelateerde zaken.

Wat gebeurt er terwijl je surft?

Technische en functionele cookies worden gebruikt om onze websites naar behoren te laten werken en het gebruiksgemak te garanderen. Daarnaast worden via Google Analytics algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres.

Cookies, laat ze voor je werken

Een cookie is een klein en eenvoudig tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen op je computer of mobiele apparaat. Via de instellingen van je internetbrowser kun je je afmelden voor cookies (niet meer opslaan), alle eerder opgeslagen informatie verwijderen, en een melding laten geven bij verzending van een cookie. Let er wel even op dat sommige websites minder goed kunnen functioneren als je alle cookies uitschakelt.

Google Analytics

Met Google Analytisch wordt bezoek- en klikgedrag op onze verschillende websites geanalyseerd. Die informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten en verwerkt in rapporten over het functioneren van de website. Op de websites van Google en Google Analytics vind je hun privacy-beleid met meer informatie. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Hier hebben wij geen invloed op.

Contactformulier(en) websites

Bij een contactformulier vragen wij uitsluitend gegevens die nodig zijn om contact met je op te nemen zoals naam (bedrijfsnaam/contactpersoon), email en telefoonnummer. Deze gegevens worden opgenomen in ons CRM-systeem zodat wij je kunnen bereiken en onze wederzijdse e-mails bewaard blijven. Als je dit niet (meer) wilt kan je dit laten weten. Wij verwijderen dan alle gegevens.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Vacatures zoeken
Talenten Etalage
Meer zoekopties
Recente artikelen
op12-6-2018 16:20
249 bekeken | 0 reacties
op22-5-2018 12:06
229 bekeken | 0 reacties
op10-5-2018 14:12
1300 bekeken | 0 reacties
op7-5-2018 16:59
350 bekeken | 0 reacties