U bent hier: Home > Werkgevers > Vacature Service Zilver

Vacature Service Zilver 'Geef je vacature een BOOST campagne'

Vacature Service Zilver 'Geef je vacature een BOOST campagne'

De arbeidsmarkt is krap. Als je op zoek bent naar personeel zal je merken dat het een uitdaging is om talentvolle medewerkers binnen te halen. De vacature van jouw bedrijf concurreert met de vacatures van andere bedrijven. Gewilde kandidaten hebben veel keuze.

Wil je een goed aanbod van kwalitatieve sollicitanten én tijd én geld besparen? Start dan met recruitment-marketing!

Zet de 1e stap naar een succesvol recruitmentproces. Download het gratis  e-book Succesvol werven met recruitment-marketing via de oranje button hieronder.  En maak gebruik van onze recruitment-marketing dienstverlening Vacature Service Zilver of Vacature Service Goud.

Hieronder lees je de dienstverlening van Vacature Service Zilver. Wil je volledig ontzorgd worden bij de werving en de ideale kandidaat voor de functie binnenhalen? Lees dan meer over Vacature Service Goud.

Jobboard BOOST campagne en Sociale Media BOOST campagne

Met een Jobboard BOOST Campagne (> 10 jobboards) en een Sociale Media BOOST campagne, bereikt jouw vacature in korte tijd een groot aantal potentiele kandidaten. Dit zijn zowel actieve werkzoekenden via jobboards en latent werkzoekenden via sociale media. De wervende vacaturetitel en aantrekkelijk beeldmateriaal van jouw bedrijf zorgt ervoor dat jouw vacature opvalt tussen de vele andere vacatures. De door jezelf opgestelde wervende vacature tekst, met behulp van de tips van het gratis e-book 'Succesvol werven met recruitment-marketing', zorgt ervoor dat kandidaten verder lezen en bij interesse solliciteren. Het e-book kan je hier downloaden.

Het tarief voor de Jobboard BOOST en Sociale Media BOOST campagne bedraagt €400,00 excl. BTW

Jobboard BOOST campagne

De vacaturetekst stel je zelf op met behulp van de tips in het gratis e-book 'succesvol werven met recruitment-marketing'  en het sjabloon dat je van ons ontvangt. Na betaling van de factuur ontvang je van ons een inlogcode. Je voert de vooraf gemaakte vacaturetekst zelf in. De vacature staat 30 dagen online op WinWinWerkt.nl. Dit kan zonder kosten 30 dagen worden verlengd als het nodig is. Hierna wordt het offline gehaald. Vanaf WinWinWerkt wordt de vacature doorgeplaatst op meer dan 10 populaire jobboards. O.a. Indeed, Vacatures.nl, Werkzoeken, Linkedin en Google for Jobs. Klik hier voor een overzicht van de jobboards.

Sociale Media BOOST campagne

Je levert ons minimaal 3 aansprekende afbeeldingen (auteursrechten vrij) aan van je bedrijf en je bedrijfslogo. Wij maken een aandachttrekkende video voor sociale media. Zie hier voorbeelden. Employer branding van jouw bedrijf door middel van logo en afbeeldingen. Wij doen gezamenlijk een grootschalige Sociale Media BOOST Campagne vanaf de sociale media kanalen van WinWinWerkt. De actieve bijdrage van onze opdrachtgever aan de Sociale Media BOOST campagne is belangrijk om een goed aanbod van sollicitanten te realiseren. 

Speciaal 'korting' tarief bij vacatures 50plus Werkt of 65plus Werkt

Speciaal korting tarief

Als je een vacature hebt gericht op gepensioneerden (bijbanen) of 50plus werkzoekenden (reguliere banen) dan bieden wij €100,00 korting. Je betaalt dan slechts €300,00 excl. BTW voor de Jobboard BOOST campagne en de Sociale Media BOOST campagne.

Vacature Service Goud 'Vacatures invullen met ideale kandidaten'

Laat je volledig ontzorgen bij de werving. Met onze ondersteuning ga je jouw ideale medewerker voor de functie binnenhalen. Tarief €795. Lees meer... Vacature Service Goud. Of start eerst met het interactief adviesgesprek Boeien Behouden Binnenhalen van talentvolle medewerkers. Lees meer.. Boeien Behouden Binnenhalen.

Vacature labels en doelgroepen

Bij WinWinWerkt plaatsen wij vacatures van organisaties die diversiteit omarmen. Deze werkgevers weten dat een divers medewerkersteam bijdraagt aan een tolerante bedrijfscultuur en betere bedrijfsresultaten. Alle vacatures gepubliceerd op WinWinWerkt.nl hebben daarom het vacature-label 'diversiteit werkt'.

Met de andere vacature-labels kan je specifieke doelgroepen aanspreken. Je vergroot hiermee de kans om het juiste talent aan te trekken. Je geeft aan WinWinWerkt door welke labels je wilt hebben opgenomen in de vacature.

  • Als je werk- en levenservaring en loyaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel kan waarderen, neem dan het label '50plus werkt' op in je vacature.
  • Gaat het om een flexibele bijbaan voor gepensioneerden neem dan het label '65plus werkt' op in je vacature. Lees meer over onze dienstverlening.65plus Werkt.
  • Wil je werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven? Dan zijn er 2 mogelijkheden. Je maakt gebruik van de dienstverlening Vacature Service Zilver en neemt het label 'Onbekend Talent' op in je vacature. Of je maakt gebruik van de gratis 'ontzorgen' dienstverlening van Onbekend Talent. Lees meer Onbekend Talent. Beide kan natuurlijk ook.

Interesse in de recruitment-marketing dienstverlening Vacature Service Zilver?

Neem contact op met Michal van Dantzig door een mail te sturen naar michal.van.dantzig@winwinwerkt.nl of bel 0611722938.

Reviews opdrachtgevers over WinWinWerkt

Reviews opdrachtgevers over WinWinWerkt op GoogleLees hier en op Google wat opdrachtgevers zeggen over onze dienstverlening.
Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Talenten Etalage
Vacatures zoeken
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!