U bent hier: Home > Werkgevers > Testimonials opdrachtgevers

Testimonials opdrachtgevers

Hieronder lees je wat opdrachtgevers zeggen over de dienstverlening geboden door de LABELpartners van WinWinWerkt Vacature Service MKB en 65plus Werkt.

Vacature Service MKB

Future Crops

"Ik heb heel veel met recruiters gewerkt maar Michal springt er gewoon boven uit op veel aspecten. Ze is zeer kundig, service gericht en doet haar job uitstekend. Daarnaast heeft ze een mooi volledig geautomatiseerd proces opgezet om de klant op de hoogte te houden van de reacties, potentiële kandidaten, interviews etc. Ze is echt betrokken en wil het beste resultaat halen. Kortom aarzel niet ga gewoon met Michal in zee."

Jaron Link, CFO Future Crops Coöperatief U.A. www.future-crops.com.

Toelichting. Voor Future Crops hebben wij 5 totaal verschillende vacatures ingevuld. Voor deze vacatures hebben wij nationaal en internationaal (EU) geworven. Future Crops heeft gebruik gemaak van de dienstverlening Werving & Selectie.

Vacature Service MKB

Groove Graphics

"Op aanraden van Tomeloos, José en Petra heb ik WinWinWerkt gevraagd om mij te helpen. Mijn eerdere poging, om zelf een junior-signmaker te werven, was zonder succes. Door de ondersteuning van Michal ben ik mij bewust geworden van het belang van een enthousiasmerende vacaturetekst en een groot bereik van de vacature. Michal heeft kennis van zaken, denkt mee en neemt veel werk uit handen. De werving heeft WinWinWerkt gedaan. Dat heeft mij veel tijd bespaard. Ik wilde zelf het selectieproces doen. Daarin voelde ik mij goed ondersteund met handige tools en een e-book met tips over het selectieproces. De mogelijkheid om te overleggen tussendoor met Michal over mijn aanpak gaf mij rust en een zeker gevoel. En het allerbelangrijkste natuurlijk, het heeft Groove Graphics een, zoals Michal dat noemt, ideale kandidaat opgeleverd. Spontaan mailde ik toen wij onze nieuwe werknemer Justin hadden gevonden aan Tomeloos en WinWinWerkt… ‘Wij hebben in Justin DE perfecte kandidaat gevonden’. Veel dank aan Petra en José voor de tip om Michal in te huren. Michal, super gedaan! Wij zijn erg tevreden met de aanpak en het resultaat."

Raymond Vonk, Partner Groove Graphics. http://www.groovegraphics.nl/

Toelichting. Groove Graphics heeft gebruik gemaakt van Vacature Service Goud.

Bijbanen Gepensioneerden

MKB-Amsterdam

"WinWinWerkt heeft MKB-Amsterdam zeer klantgericht en adequaat geholpen bij de vervulling van een niet voor de hand liggende vacature. Echt heel goed!"

Ellen Jacobs, directeur MKB-Amsterdam. www.mkb-amsterdam.nl

Toelichitng. MKB-Amsterdam zocht een gepensioneerd ondernemer die een uitstekende netwerker was en leden kon werven en behouden.

Vacature Service MKB

Micpoint

'Beste Michal, bedankt voor je uitstekende inzet en opvolging van de door ons gestelde vragen. Je bent een professional op jouw vakgebied en zeker een aanrader. Wij zullen jou dan ook van harte aanbevelen bij een ieder die op zoek is naar geschikt personeel en zelf niet de expertise heeft. Het bijbehorend proces en de kennis van mensen is jou geenszins vreemd en draagt geweldig bij aan een optimaal 'wervings- en selectieproces'

Ed Moné, Algemeen directeur Micpoint BV www.micpoint.nl.

Bijbanen Gepensioneerden

"WinWinWerkt hielp ons snel aan een outbound medewerker, en eerlijk is eerlijk; ik heb geen betere gekend. Mia (69 jaar), smaakvol, elegant en vol humor belde ze voor ons prospects. Het prettige is dat de ‘inwerk’ periode super kort is omdat hun mensen veel ervaring hebben waardoor we meteen konden vlammen. Een ander prettig aspect is de flexibiliteit, je zit ergens aan vast."

Hans Breuker De Relatiemarketeers www.derelatiemarketeers.nl

Toelichting: vacature Telefonische aquisitie.

Vacature Service MKB

"WinWinWerkt is een betrokken onderneming. Wat vooral opvalt is niet alleen de hulp die we kregen bij het zoeken naar een goede invulling voor de openstaande vacature. De begeleiding in het formuleren van de kwaliteiten die we zochten, de begeleiding in de gesprekken met sollicitanten. En de nazorg door regelmatig contact met zowel ons als diegene die bij ons is komen werken was meer dan professioneel. Zo viel er ook een last van onze schouders."

Cia Franssens, directeur Drukkerij Raddraaier www.raddraaier.nl

Toelichting: vacature Grafisch calculator 50+

Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Meer zoekopties
Recente artikelen
op20-9-2020 18:19
319 bekeken | 0 reacties
op15-7-2020 18:22
1178 bekeken | 0 reacties
op29-5-2020 15:23
2090 bekeken | 0 reacties
Vacatures zoeken
Kandidaten zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!

Meer vacatures...

NL.Jooble.org