U bent hier: Home > Onbekend Talent > Project 2015 WinWin-WerkWeb > Over WinWin-WerkWeb

Over WinWin-WerkWeb

WinWin-WerkWeb brengt werkgevers en 'werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt of een arbeidsbeperking' bij elkaar.

Succesvolle arbeidsrelaties worden gerealiseerd door 'talent en motivatie van de werkzoekende' en 'werk dat de werkgever te bieden heeft' goed passend samen te brengen. Belangrijk hierbij is dat de sollicitatiebegeleider van de werkzoekende eveneens de werkgever faciliteert gedurende het sollicatieproces.


WinWin-WerkWeb heeft een dubbele functie...

 • Faciliterend wervingsplatform voor werkgevers. Lees meer...Voor werkgevers.
 • Jobhunting- en matchinginstrument voor begeleiders van reïntegratie-werkzoekenden. Lees meer... Voor jobhunters.


WinWin-WerkWeb maakt gedurende de pilotfase onderdeel uit van WinWinWerkt. In de Talenten Etalage vindt u de 'gratis bemiddeling reintegratie-kandidaten' tussen de kandidaten van WinWinWerkt.

Videopitch door WinWin-WerkWeb

De stakeholders van WinWin-WerkWeb

WinWin-WerkWeb heeft verschillende stakeholders. De belangen verschillen onderling, maar komen uiteindelijk ook weer samen dankzij de dienstverlening door WinWin-WerkWeb.

Dit zijn onze stakeholders...

 • Werkgevers die personeel zoeken
 • Uitkeringsinstanties
 • Reintegratiebedrijven, sociale werkbedrijven, vakscholen, sociale firma's etc.
 • Reintegratie-werkzoekenden
 • De samenleving

Droom, missie en belofte en ambitie

Michal van Dantzig is de oprichter van WinWinWerkt en WinWin-WerkWeb. Beide organisaties zijn vanuit een persoonlijke drijfveer gestart 'een samenleving waarin iedereen mag meedoen en welzijn ervaart'.

De droom van WinWin-WerkWeb

Een droom, in de context van een onderneming, is de stip op de horizon (de ideale wereld) die onze richting bepaalt. De droom van WinWin-WerkWeb is 'een samenleving waarin iedereen kan meedoen door het inzetten van zijn of haar talenten. Wij geloven namelijk dat ieder mens beschikt over talenten. En dat als mensen hun talenten kunnen benutten, zij gemotiveerde medewerkers en gelukkige mensen zijn!'

De missie van WinWin-WerkWeb

De missie is datgene wat je zal doen om de droom te realiseren. De missie van WinWin-WerkWeb is 'WinWin-WerkWeb creëert transparantie en samenwerking binnen de reintegratiesector. Hiermee helpen wij begeleiders van reintegratie-werkzoekenden met het creëren van betere kansen op duurzaam werk voor hun clienten. Door talent en motivatie als uitgangspunt te nemen worden succesvolle en duurzame werkrelaties gerealiseerd.'

Onze belofte

Met minder inspanningen en lagere reïntegratiekosten meer werkzoekenden ‘met een afstand tot de arbeidsmarkt of een arbeidsbeperking ’duurzaam naar betaald werk helpen!

Onze ambitie

Het is onze ambitie om zoveel mogelijk begeleiders van reintegratie-werkzoekenden als partner bij WinWin-WerkWeb te betrekken. Zodat uit de onderlinge samenwerkingen veel meer kansen ontstaan voor de clienten van onze partners op duurzaam werk. Daarnaast is het onze ambitie om zoveel mogelijk werkgevers te voorzien van betrokken medewerkers uit deze doelgroep.

Kernwaarden WinWin-WerkWeb

Samenwerking en partnerschap
Door samenwerking bereik je betere resultaten. Wij werken samen met onze stakeholders.  Begeleiders van werkzoekenden zijn Onze Partners. Vanuit onze betrokkenheid en verantwoordelijkheid spannen wij ons in voor het beste resultaat voor alle stakeholders.

Innovatief en transparant
Door gebruik te maken van hoogwaardige technologie en de netwerk-samenleving, brengen wij werkgevers en werkzoekenden bij elkaar. Transparante en overzichtelijke talentenprofielen zijn een essentieel onderdeel van het matchingproces.

Duurzaamheid
Wij streven naar een samenleving waarin mensen welzijn ervaren. Het benutten van talenten, het hebben van goed werk en het vertrouwen dat dit in de toekomst ook zo zal zijn, is een belangrijk bestanddeel in het welzijn ervaren. WinWin-WerkWeb wil hieraan bijdragen door middel van onze dienstverlening. Wij zetten ons in om het belang van alle stakeholders te waarborgen.  

Hartelijk bedankt!

WinWin-WerkWeb is een initiatief van WinWinWerkt. WinWin-WerkWeb verkeert in de pilotfase.

Wij zijn de volgende organisaties en hun medewerkers bijzonder erkentelijk voor de support en samenwerking met WinWin-WerkWeb tijdens de vroege fase (pilot). Wij hopen op een langdurende samenwerking.

Hartelijk bedankt...

 • Ondernemersvereniging Amstelveen
 • MKB-Amsterdam
 • Odibaan
 • Roads
 • Mentrum
 • AM Groep
Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Vacatures zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!