U bent hier: Home > Onbekend Talent > Project 2015 WinWin-WerkWeb > Voor werkgevers

Gratis arbeidsbemiddeling van gemotiveerde werkzoekenden REÏNTEGRATIE

werkzoekenden banenafspraak sociaal akkoord qoutum arbeidsbeperkten

Neem eens een kijkje in de Talenten Etalage

Ieder mens beschikt over talenten. Wij geloven dat als iemand zijn talenten kan benutten hij of zij een gemotiveerde medewerker is.

In de Talenten Etalage vinden werkgevers de talentenprofielen van deze gemotiveerde werkzoekenden. Zij zijn op zoek naar een baan waar ze hun talenten kunnen inzetten. De werkzoekenden worden op overzichtelijke wijze gepresenteerd met hun talenten, eigenschappen, opleiding, werkervaring en hun werkwensen.

De kandidaten worden begeleid door een sollicitatiebegeleider waar u als werkgever tijdens het sollicitatieproces mee kunt overleggen. De sollicitatiebegeleider faciliteert zowel de werkzoekende als de werkgever en organiseert het sollicitatieproces.

Bekijk de Talentenprofielen reintegratie-werkzoekenden.

Als toekomstige werkgever betaalt u niets voor de werving van nieuwe medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Lees meer... * Gratis Arbeidsbemiddeling

WinWin-WerkWeb maakt gedurende de pilotfase onderdeel uit van de WinWinWerkt website. U vindt in de Talenten Etalage zowel de kandidaten van WinWin-WerkWeb (gratis bemiddeling) als de kandidaten van WinWinWerkt. Voor de kandidaten van WinWinWerkt is de arbeidsbemiddeling niet gratis. Hier geldt een No Cure No Pay tarief. Voor de outplacement-werkzoekenden van WinWinWerkt geldt ook gratis arbeidsbemiddeling.

Dit is hoe het werkt in stappen...

Succesvolle arbeidsrelaties worden gerealiseerd door 'talent en motivatie van de werkzoekende' en 'werk dat de werkgever te bieden heeft' goed passend samen te brengen.

  1. Als werkgever maakt u zelf een voorselectie in de Talenten Etalage op basis van de kandidaat-categorie 'reïntegratie'. Vervolgens maakt u uw interesse kenbaar voor één of meerdere kandidaten (maximaal 3 per ronde) door uw gegevens achter te laten via de button.
  2. WinWinWerkt geeft uw interesse door aan de sollicitatiebegeleider van de kandidaat. De sollicitatiebegeleider neemt vervolgens met u contact op om 'het werk dat u te bieden heeft' en de passendheid van de kandidaat met u te bespreken. Als blijkt dat dit goed op elkaar aansluit regelt de sollicitatiebegeleider het sollicitatiegesprek.
  3. Als tijdens het sollicitatiegesprek blijkt dat 'de klik' er is en u de kandidaat een werkplek wilt bieden, dan blijft de sollicitatiebegeleider uw aanspreekpunt bij het tot stand komen van de arbeidsrelatie en het ontvangen van de faciliteiten waar u als werkgever recht op hebt. Welke faciliteiten dat zijn staat in het talentenprofiel van de kandidaat.

Bekijk de beschikbare kandidaten... CV Talentenprofielen werkzoekenden-reintegratie

Een aantal van deze kandidaten valt onder het doelgroepregister, banenafspraak en sociaal akkoord. Lees meer... WinWin-WerkWeb home.

Periodiek een overzicht ontvangen van beschikbare werkzoekenden 'searchagent'

Searchagent aanmaken

U kunt van uw selectie opdracht een searchagent maken. U ontvangt dan wekelijks of maandelijks een overzicht met kandidaten conform uw selectie opdracht. Dit gaat als volgt:

  1. U maakt een selectie in de Talenten Etalage op basis van selectiecriteria.
  2. U klikt op 'Resultaten via e-mail' onderaan het overzicht van kandidaten.
  3. U kiest maandelijks (of wekelijks) en vult uw emailadres in.
  4. U ontvangt een email die u voor akkoord bevestigt.
  5. Vervolgens ontvangt u 1 * per maand (week) een overzicht per mail van de beschikbare werkzoekenden volgens uw selectieopdracht.

Wij helpen u graag...

Wilt u advies over uw vacature? Heeft u vragen over de werking van de Talenten Etalage? Wilt u een kandidaat als uitzendkracht in dienst nemen? WinWinWerkt heeft geen inhoudelijke bemoeienis tijdens de het sollicitatieproces maar wij helpen u graag bij al uw vragen.
Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Vacatures zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!