U bent hier: Home > Partners | Diensten > WerkWeb.net > Over WerkWeb.net

Innovatie arbeidsmarkt

Innovatieve oplossingen voor knelpunten op de arbeidsmarkt.

Innovatieve oplossingen voor knelpunten arbeidsmarkt

De missie van WerkWeb.net is 'het oplossen van knelpunten op de arbeidsmarkt door samenwerking'. Met het bouwen van stevig gefundeerde bruggen tussen stakeholders kan de arbeidsmarkt veel beter functioneren dan nu het geval is.

Succesvol verbinden van werkgevers en werkzoekenden vraagt om inzicht in de behoefte van werkgevers en het talent van werkzoekenden. Technologie en marketing spelen een cruciale rol in dit spel van vraag en aanbod.

Vanuit onze expertise van de arbeidsmarkt, met inzet van geavanceerde systemen en marketing, realiseren wij oplossingen voor knelpunten op de arbeidsmarkt. Dit doen wij in samenwerking met andere organisaties.

WerkWeb.net zijn projecten en dienstverlening waarmee WinWinWerkt een maatschappelijk verschil wil maken.

Regionale arbeidsmobiliteit tussen bedrijven.

WerkWeb.net biedt dienstverlening aan regionale arbeidsmobiliteit samenwerkingsverbanden tussen bedrijven.

Met onze geavanceerde systemen en marketingexpertise helpen wij om op een efficiënte en effectieve wijze de 'uitstroom en instroom en flexibele schil' te optimaliseren.

Interesse? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact op met Michal van Dantzig... Het WinWinWerkt team.

Van uitkering naar werk - reintegratie, participatiewet en125.000 banenafspraak.

Participatiewet 125000 banenafspraak uitkering naar werk

In 2015 hebben wij een pilotproject gedaan 'uitkering naar werk' in het kader van de participatiewet en de 125.000 banenafspraak. Het pilotproject onder de naam WinWin-WerkWeb is gestopt.

De ontwikkelde functionaliteiten zijn beschikbaar voor een innovatieve gemeente die voor minder geld meer wil bereiken bij het naar werk brengen van de uitkeringsgerechtigden. Wij gaan graag in gesprek om tot een succesvolle samenwerking te komen. Neem contact op met Michal van Dantzig... Het WinWinWerkt team.

Meer lezen over het project... Uitkering naar werk.

Outplacement en 2e spoor

Goed werkgeverschap gaat uitstekend samen met kosten besparen

Uitstroom vanwege een reorganisatie, bij ziekteverzuim 2e spoor of niet verlengen van een tijdelijk arbeidscontract, heeft impact voor de medewerker die het betreft. De uitstroom van medewerkers is bovendien een aanzienlijke kostenpost voor organisaties.

Organisaties kunnen hun uitstroom-medewerkers helpen bij het vinden van een nieuwe baan en tegelijkertijd besparen op kosten. Lees meer... * Outplacement en 2e spoor.

Kandidaten outplacement en reïntegratie!

Neem eens een kijkje in de Talenten Etalage.De gratis arbeidsbemiddeling geldt voor de kandidaatcategorie 'outplacement' en 'reïntegratie'. Voor de de overige kandidaten in de Talenten Etalage geldt een No Cure No Pay bemiddelingstarief. Lees meer... * Gratis arbeidsbemiddeling.
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Talenten Etalage
Vacatures zoeken
Vacature Alert
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Meer zoekopties
Recente artikelen
op23-10-2018 15:00
168 bekeken | 0 reacties
op13-10-2018 9:14
259 bekeken | 0 reacties
op16-9-2018 21:32
137 bekeken | 0 reacties
op8-9-2018 14:26
625 bekeken | 0 reacties
op16-8-2018 14:16
276 bekeken | 0 reacties