U bent hier: Home > Onbekend Talent > Project 2015 WinWin-WerkWeb > Succesverhalen

Succesverhalen

Reintegratie

Hier leest u succesverhalen waarbij WinWin-WerkWeb, in samenwerking met onze partners, een rol heeft gespeeld in het samenbrengen van werkgever en werkzoekende.

Werkervaringsplaats 'Paul wordt fietsenmaker'

Jan Honekamp is ondernemer met het hart op de goede plaats. Hij wil mensen een kans geven maar vindt het daarbij ook belangrijk dat degene die hij aanneemt gemotiveerd is en wil leren. WinWin-WerkWeb en Erik Kruijff van VIP Amsterdam hebben Jan aan een gemotiveerde medewerker geholpen. Sinds een half jaar werkt Paul op een werkervaringsplaats bij Tip Amsterdam Noord.

"Paul is zes jaar geleden uit Ghana gekomen en heeft daar nauwelijks op school gezeten. In Nederland kreeg hij een psychose."

Lees het Succesverhaal WinWin-WerkWeb - VIP Amsterdam - TIP Amsterdam Noord.

Verkeersregelaar OPLEIDING + BAAN... 6 werkzoekenden krijgen een kans

“In de Talenten Etalage van WinWin-WerkWeb plaatsen wij profielen van gemotiveerde kandidaten van VIP Amsterdam. Binnen zeer korte tijd reageerde een werkgever op het talentenprofiel van één van onze kandidaten die als verkeersregelaar aan de slag wil. Nadat er vanuit de Talenten Etalage een match gemaakt was, konden wij contact leggen met deze werkgever. Al snel bleek dat hij behoefte had aan meerdere gemotiveerde werknemers.

Vorige week zijn we dan ook met een groepje kandidaten bij deze werkgever langs gegaan. Alle 6 de kandidaten krijgen de kans om een dag mee te draaien en te ervaren wat het werk in de praktijk inhoudt! Bij gebleken geschiktheid en enthousiasme voor dit werk, volgt een opleiding tot verkeersregelaar door deze werkgever in combinatie met een betaalde baan. Een fantastisch resultaat dankzij de Talenten Etalage van WinWin-WerkWeb!!” 

Erik Kruijff en Ingrid Wilbrink, jobcoaches bij VIP Amsterdam.

Toelichting door WinWin-WerkWeb: Het talentenprofiel van de kandidaat waar de werkgever op reageerde stond 2 dagen online. De werkgever is door WinWin-WerkWeb geattendeerd op deze werkzoekende. Bekijk het talentenprofiel... Beleefde harde werker zoekt werk als magazijnmedewerker, verkeersregelaar of chauffeur.

Resultaat: 1 van de 6 kandidaten is gestart op een proefplaatsing van 3 maanden. In deze periode is hij opgeleid tot verkeersregelaar. Inmiddels is ook dit afgerond en heeft hij een betaalde baan gekregen bij deze werkgever.

Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Talenten Etalage
Vacatures zoeken
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!