U bent hier: Home > Contact | Over WinWinWerkt > Updates nieuwsmedium

Droom Durf Doe en Deel, ook in 2019!

Droom Durf Doe en Deel, ook in 2019.

Een voorspoedig 2019 voor ons allen.

 

Met de lyrics van deze song, willen wij je een gelukkig, gezond en in alle opzichten voorspoedig 2019 wensen. Voor jezelf, jouw dierbaren, ons allen en onze planeet.

With the lyrics of this song, we want to wish you a happy, healthy and in every way prosperous 2019. For yourself, your loved ones, all of us and our planet.

Hartelijke nieuwjaarsgroet, Hearty New Year's greetings,

Team WinWinWerkt,

Michal, Gerrit Jan

Je kan deze update ook online lezen. Klik hier.

PS.

For our English candidates and clients. We are sorry we are not able to provide this newyears update in English. We trust that if you are curious about the lyrics of the song, you will use Google translate.

Je ontvangt deze nieuwjaars update als ingeschreven kandidaat bij WinWinWerkt, of als relatie van WinWinWerkt, Michal van Dantzig of Gerrit Jan Hamers. Onderaan dit bericht lees je over onze privacy-verklaring.

 

Terugblik of vooruitkijken?

Verbinden van talent met vacature zodat Win (medewerker) Win (organisatie) Werkt

Bij WinWinWerkt kijken wij graag vooruit. We zijn dan ook continu in ontwikkeling. Dit heeft geleid tot de transformatie in 2018 van WinWinWerkt tot een Recruitment (service) Platform van samenwerkende 'specialisten in arbeidsbemiddeling'.

Door de samenwerking komen specialisaties in beroepsgroepen en/of sectoren bij elkaar. Voor kandidaten is het voordeel dat het aantal vacatures zal toenemen.

Voor de samenwerkende recruiters biedt het verschillende voordelen. Deze kan je in ons aanbod lezen. Wij zijn op zoek naar nieuwe partners. Dus ken je zelfstandige recruiters voor wie deze samenwerking interessant kan zijn? Samenwerking - RECRUITMENT-specialist recruitmentplatform WinWinWerkt.nl. Delen op sociale media van ons aanbod is welkom. Dank daarvoor.

Gevolg van onze ontwikkeling naar een recruitment-platform is dat wij nieuwe labels (dienstverlening) hebben ontwikkeld. Hieronder lees je meer over de verschillende labels.

 

Gepensioneerden zijn ideaal voor de flexibele schil!

Gepensioneerden zijn ideaal voor de flexibele schil

In een tijd dat de werkdruk hoog is, is iedere organisatie gebaat bij het inzetten van gepensioneerden. Ze doen werkzaamheden waarmee zij de collega's ontlasten.  Ze brengen enthousiasme en kennis en ervaring mee. Ze blijven als oproepkracht voor lange tijd aan je bedrijf verbonden. Je kan op hen rekenen.

Dat klinkt ideaal, en dat is het ook.

Bijbanen Gepensioneerden is de arbeidsbemiddeling van gepensioneerden naar flexibele (opoep) en parttime banen. Over deze dienstverlening lees je op de website Bijbanen Gepensioneerden.

 

Recruitment-marketing is dé succesfactor in het werving en selectieproces!

Recruitment-marketing is de succesfactor in het werving en selectieproces

Het zal niemand ontgaan zijn dat de Nederlandse arbeidsmarkt, in relatief korte tijd, is gekeerd van hoge werkloosheidscijfers naar een arbeidsmarkt waarin werkgevers roepen dat ze geen geschikte nieuwe medewerkers kunnen vinden.

Het antwoord hierop voor werkgevers is recruitment-marketing, dé succesfactor in het werving en selectieproces.

Vanuit ons label Vacature Service MKB, helpen wij werkgevers om ideale medewerkers binnen te halen. Onze missie 'Bloeiende werkrelaties zodat Win (medewerker) Win (organisatie) Werkt' is een belangrijk bestanddeel bij het succesvol invullen van vacatures. Hier lees je hoe wij dat doen Vacature Service MKB.

 

International recruitment EU-talent

In a tight labor market you need creativity and expertise!

WinWinWorks.eu is onze internationale recruitmentservice voor Engelstalig talent. Vanwege de krapte op de Nederlandse arbeidsmarkt werven wij voor sommige HBO/WO functies ook in de EU.

Deze dienstverlening komt voort uit een intensieve samenwerking met een opdrachtgever, een internationale startup. De voertaal in het bedrijf is Engels, dus dat biedt de mogelijkheid om talent uit landen te halen waar de arbeidsmarkt minder rooskleurig is. Maar ook Engelstalig talent dat al in Nederland woont is een goede doelgroep.  

Lees meer over deze dienstverlening WinWinWorks.eu.

 

Oplossen knelpunten arbeidsmarkt door samenwerking!

Oplossen knelpunten arbeidsmarkt door samenwerking

De arbeidsmarkt kent vele knelpunten. Dat is van alle tijden, maar elke tijd vraagt weer nieuwe oplossingen. En elk knelpunt vraagt een op maat, creatieve en gedegen aanpak.

Een goed functionerende arbeidsmarkt is cruciaal voor onze welzijnssamenleving. Het hebben van goed werk, en het vertrouwen dat dit in de toekomst ook zo zal zijn, is een belangrijk bestanddeel in het welzijn ervaren van individuen. Succes en continuïteit van organisaties draagt bij aan een welvarende economie en is belangrijk voor onze samenleving als geheel.

Door samen te werken met anderen willen wij praktische en vernieuwende oplossingen bieden voor knelpunten op de arbeidsmarkt. Met het bouwen van stevig gefundeerde bruggen tussen stakeholders kan de arbeidsmarkt veel beter functioneren dan nu vaak het geval is.

Lees meer over WerkWeb.net en over Michal als gastspreker over arbeidsmarkt onderwerpen. 

 

Voor ingeschreven kandidaten - privacy-verklaring

Je ontvangt deze nieuwjaarsupdate omdat je een profiel hebt bij WinWinWerkt.nl. Wil je niet meer ingeschreven staan bij WinWinWerkt,  dan kan je een email sturen naar contact@winwinwerkt.nl met in de onderwerpregel 'uitschrijven'. Vermeld graag duidelijk je voornaam en achternaam + het emailadres waarmee je deze update hebt ontvangen. We verwijderen dan je profiel uit ons systeem.  Hier lees je onze privacy-verklaring.

 

Voor relaties - privacy-verklaring

Wij hopen dat je het kan waarderen om dit nieuwjaarsbericht te ontvangen. Wij zijn terughoudend met het versturen van updates, dit is de enige update die wij in 2018 hebben verstuurd.

Onze relaties zijn contactpersonen bij opdrachtgevers, prospects en leveranciers. Onze relaties zijn ook netwerk-relaties van Michal van Dantzig of van Gerrit Jan Hamers. Jouw contactgegevens hebben wij in ons CRM om contact met je te kunnen onderhouden. Het kan zijn dat wij je dubbel in ons systeem hebben vanwege zowel contact met Michal als met Gerrit Jan, en dat je deze update dus 2 keer ontvangt.

Heb je bezwaar dat wij je contactgegevens in ons CRM systeem hebben, laat het ons weten. Stuur een email naar contact@winwinwerkt.nl (reply is het handigste). Vermeld je voornaam en achternaam + het emailadres waarmee je deze update hebt ontvangen. We halen dan je gegevens uit ons CRM systeem. Als dit om een bepaalde reden (bijvoorbeeld leverancier of opdrachtgever) voor ons een probleem is, dan bespreken wij dat met je. Lees onze privacy-verklaring.

 


Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Vacatures zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!