U bent hier: Home > Over WinWinWerkt > WinWinWerkt team

WinWinWerkt team

Een team van specialisten in arbeidsbemiddeling (zelfstandige ondernemers) vormt met elkaar WinWinWerkt. Wij werken samen en bundelen onze expertise en dienstverlening. 

Je kan kiezen met welke teamlid je contact wilt opnemen. Heb je geen specifieke voorkeur of weet je niet welke partner jou het beste kan helpen? Bel dan 020 341 68 42 of mail naar contact@winwinwerkt.nl. Wij nemen dan contact met je op.

Gerrit Jan Hamers

Gerrit Jan Hamers WinWinWerkt

Ik ben een open, nieuwsgierig en sociaal mens. Goede communicatie is voor mij een sleutelwoord bij alles wat ik doe. Het is mijn overtuiging dat een medewerker die met betrokkenheid en het inzetten van talenten, de beste bijdrage levert aan het succes van een organisatie.

Specialisme 


Expertise:

  • Vakinhoudelijk: Arbeidsbemiddeling gepensioneerden, re-integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Overig: het breed ontwikkelen van organisaties o.a. bij gemeentelijke- en centrale overheid, rechterlijke organisaties, zorgsector.


Contactgegevens: gerrit.jan.hamers@winwinwerkt.nl * 06 234 27 570 * Linkedin.

Michal van Dantzig

Michal van Dantzig, partner in WERK en HRM Amstelveen, Amsterdam, Aalsmeer e.o.

Ik ben de oprichter van WinWinWerkt en WerkWeb.net. Mijn persoonlijke drijfveer 'leven in een samenleving waarin iedereen mag meedoen en welzijn ervaart' is verweven in deze organisaties. Wat mij kenmerkt is creativiteit, gedrevenheid en betrokkenheid bij mensen. Mijn passie in mijn werk is 'het tot stand brengen van bloeiende werkrelaties'. HR professionals en ondernemers die het belang hiervan inzien zijn mijn ideale klanten. Ik werk graag voor MKB-bedrijven omdat de directeur-eigenaar een persoonlijk en direct belang heeft om TopMedewerkers toe te voegen aan het medewerkersteam.

Specialisme:


Expertise:

  • Vakinhoudelijk: recruitment, recruitment internationaal, arbeidsbemiddeling gepensioneerden, participatiewet en 125.000 banen afspraak, subsidies, arbeidsmobiliteit, reintegratie, outplacement, 2e spoor, arbeidsmarktcommunicatie, social media recruitment.
  • Anders: marketing, public relations, ondernemerschap.


Contactgegevens: michal.van.dantzig@winwinwerkt.nl  * 06 117 22 938  * Linkedin.

Bereikbaarheid en contact

Voor de bereikbaarheid en contactgegevens van WinWinWerkt...  Contact.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Wij horen graag van je
Vacatures zoeken
Talenten Etalage
Zoeken met meer criteria
Recente artikelen
op3-3-2018 13:32
218 bekeken | 0 reacties
op26-2-2018 12:26
219 bekeken | 0 reacties
op12-2-2018 10:08
456 bekeken | 0 reacties