U bent hier: Home >

Duurzame inzetbaarheid vergroot de kans op werk, nu en in de toekomst

De gehele loopbaan doorbrengen bij één en dezelfde werkgever behoort tot het verleden. Om de paar jaar van werkgever veranderen draagt bij aan de kennisontwikkeling van de werknemer, aan het werkplezier, aan een flexibeler werkhouding en aan arbeidsvitaliteit. Werknemers die dit gedurende hun loopbaan doen werken daarmee aan hun duurzame inzetbaarheid, ook wel arbeidsmarktwaarde genoemd.

Een goede arbeidsmarktwaarde, wat inhoudt dat u als werknemer aantrekkelijk bent voor werkgevers, biedt u betere kansen op een nieuwe baan als uw baan ophoudt. Daarom is het van belang om gedurende de hele loopbaan te blijven werken aan een goede arbeidsmarktwaarde. Dit doet u door regelmatig bij te scholen maar ook veranderen van werkomgeving en functie is belangrijk om u te ontwikkelen en uw arbeidsvitaliteit, arbeidsmarktwaarde en werkplezier te behouden.
De persoonlijke eigenschap 'het vermogen om u snel aan te passen aan veranderde omstandigheden' is een eigenschap die steeds belangrijker wordt en meer kansen creëert op de arbeidsmarkt van de toekomst. 
 
Dit is tip 1 van onze loopbaan en sollicitatietips. Lees tip 2 t/m tip 15... Loopbaan en sollicitatietips.

Tip 15. Blijf lachen... en dit is om u daarbij te helpen.

blog_image:winwin_14317638545556fb8ed5b05.png:end_blog_image

Michal van DantzigDatum publicatie: 16-5-2017 10:06
Categorieën: Archief

Reageer

Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!