U bent hier: Home >

TIP Participatiewet, banenafspraak... INSPIRATIE SEMINAR voor werkgevers in Amstelveen

Tevreden terugblik

Het seminar is bijzonder goed ontvangen door de aanwezige werkgevers. Dat kan ook niet anders met die geweldige werkzoekenden die zichzelf presenteerden van Emma At Work en WinWin-WerkWeb. En de zichtbaar trotse medewerkers van de AM groep die Kragtwijk Catering hielpen met het maken van heerlijke hapjes.

Ook de initiatieven die er zijn om werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen bij het vinden van passend werk werden goed ontvangen. Initiatieven zoals Onbeperkt aan de slag, De Ambitie van Zuid (nieuwe naam De 99 van Amsterdam), Emma At Work, WinWin-WerkWeb, de AM-Groep en het WSP en de Gemeente Amstelveen. Maar ook Terra Trainingen die mensen trots maakt op zichzelf door hen via een opleiding een certificaat te laten halen.

Met dank aan de Ondernemersvereniging Amstelveen die het initiatief en de organisatie op zich nam en alle partijen bij elkaar bracht. En KPMG voor het beschikbaar stellen van de prachtige zaal. KPMG heeft het PEOPLE aspect van People Planet Profit in hun bedrijfsvoering geintegreerd. Zij maken gebruik van de catering van OSP catering (ook de doelgroep) die ons zo goed verzorgden. En Sven Romkes  die op een hilarische luchtige wijze een mooie boodschap overbracht.  

Binnenkort is hier een video impressie te zien gemaakt door RTV Amstelveen. Kon u er niet bij zijn? Dit is een samenvatting van de presentatie door WinWin-WerkWeb... Inspiratie seminar 'samenvatting presentatie WinWin-WerkWeb.

Participatiewet, banenafspraak... INSPIRATIE SEMINAR voor werkgevers in Amstelveen 3 september 2015

Deze werkzoekenden heten u van harte welkom tijdens het seminar. Bekijk hun talentenprofielen in de Talenten Etalage of kom naar het seminar om hen reallife te ontmoeten...

Betrouwbare productie/magazijnmedewerker met een lach 

Zowel vriendelijke gastheer als daadkrachtige beveiliger is op zoek naar servicegerichte functie 

Vrouw met sterke communicatieve kwaliteiten zoekt leuke en eerlijke baan voor langere tijd

Om werkgevers te inspireren om medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt of een arbeidsbeperking in hun arbeidsorganisatie op te nemen, komt er een exclusief seminar in Amstelveen 3 september 2015 met als titel 'Open je deuren voor collega's met karakter'

Initiatiefnemer is de Ondernemersvereniging Amstelveen. In samenwerking met VNO-NCW (metropool Amsterdam), de gemeente Amstelveen, de Ambitie van Zuid en verschillende dienstverleners, waaronder WinWin-WerkWeb, is een programma samengesteld dat werkgevers zal inspireren en informeren om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of een arbeidsbeperking een werkplek te bieden. Na afloop is er een gezellige, informele netwerkborrel.

Ben je HR manager, CEO of directeur van een organisatie met personeel? Dan mag je dit niet missen als jouw organisatie maatschappelijk verantwoord onderneemt, vooruit kijkt, kansen pakt en om nog veel meer redenen...

Inspirerende verhalen en voorbeelden en informatie worden je aangereikt door de organisatoren van dit exclusieve seminar.

  • KPMG
  • Gemeente Amstelveen / WSP / AM groep
  • Ambitie van Zuid / EY / Onbeperkt aan de slag
  • Emma At Work
  • WinWin-WerkWeb (lancering pilot).


Datum: 3 september 2015
Tijdstip: 16.30 uur
Locatie: KPMG, Laan van Langerhuize 1, Amstelveen
Deelname is gratis.

Meer informatie... Open je deuren voor collega's met karakter

Over WinWin-WerkWeb

Bij WinWin-WerkWeb geloven wij dat ieder mens over talenten beschikt. En dat als iemand zijn talenten kan benutten het een gemotiveerde medewerker is. WinWin-WerkWeb helpt werkgevers om met deze gemotiveerde werkzoekenden in contact te komen. Lees meer... www.winwin-werkweb.nl.

blog_image:winwin_144024623355d869d926dc4.png:end_blog_image

Michal van DantzigDatum publicatie: 4-9-2017 13:17
Categorieën: Archief
Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!