U bent hier: Home > Onbekend Talent > Project 2015 WinWin-WerkWeb > Voor werkzoekers

Werkzoekenden informatie

Reintegratie

Ieder mens beschikt over talenten. Talent en motivatie gaan hand in hand!

Door middel van de Talenten Etalage helpt WinWin-WerkWeb werkgevers om met gemotiveerde reïntegratie werkzoekenden in contact te komen. De kandidaten zoeken werk waar zij hun talenten kunnen inzetten.

Bent u werkzoekend en wordt u ondersteund door een reïntegratiebedrijf bij uw zoektocht naar werk? Dan is WinWin-WerkWeb een uitstekend hulpmiddel bij het vinden van werk dat goed bij u past.

In de Talenten Etalage van WinWin-WerkWeb worden de werkzoekenden op overzichtelijke wijze gepresenteerd met hun talenten, eigenschappen, opleiding, werkervaring en hun werkwensen. De talentenprofielen zijn anoniem.

WinWin-WerkWeb maakt gedurende de pilotfase deel uit van de WinWinWerkt website. In de Talenten Etalage vindt u de werkzoekenden van WinWin-WerkWeb tussen de werkzoekenden van WinWinWerkt.

Aanmelden voor deelname aan WinWin-WerkWeb

Als werkzoekende kunt u niet uzelf aanmelden. Werkzoekenden worden aangemeld door hun sollicitatiebegeleider. Bent u werkzoekend en geinteresseerd in deelname? Vraag dan uw sollicitatiebegeleider om contact met ons op te nemen. Lees meer... Jobhunters informatie.

Dit is hoe het werkt voor aangemelde werkzoekenden, een toelichting in stappen...

  1. Uw sollicitatiecoach maakt in overleg met u uw talentenprofiel. Uw talentenprofiel wordt anoniem gepubliceerd in de Talenten Etalage van WinWin-WerkWeb. U wordt aangemeld door uw sollicitatiecoach bij WinWin-WerkWeb.
  2. WinWin-WerkWeb stuurt u een welkom-mail dat uw talentenprofiel online staat. U kunt dit zelf bekijken en delen op social media.
  3. In onze welkommail adviseren wij om uw vrienden en bekenden te vragen om uw talentenprofiel te delen op social media. Hierdoor vergroot u uw kans om werk te vinden op meerdere manieren. - Uw talentenprofiel krijgt een grote zichtbaarheid op social media en komt zo bij werkgevers in beeld. Uw vrienden en bekenden weten wat voor werk u zoekt en wat uw kwaliteiten zijn en kunnen u zo beter helpen. Het persoonlijke netwerk is één van de krachtigste manieren om werk te vinden.
  4. Werkgevers maken een selectie in de Talenten Etalage en geven hun interesse voor kandidaten door aan WinWin-WerkWeb. De werkgever mag 5 kandidaten per sollicitatieronde uitnodigen. Er is dus wel concurrentie van andere sollicitanten maar het aantal concurrenten is klein.
  5. Als een werkgever interesse in u toont, dan ontvangt u de vacature en de uitnodiging om te solliciteren voor een uiterste reageerdatum. Vanaf dit moment vindt er een sollicitatieprocedure plaats tussen de werkgever en u als sollicitant. 
  6. De werkgever maakt de keuze of hij met u of een andere kandidaat een arbeidsrelatie aangaat. De werkgever stelt u hiervan mondeling of schriftelijk op de hoogte.


WinWin-WerkWeb heeft geen inhoudelijke bemoeienis bij de sollicitatieprocedure en geen rechtstreeks contact met werkzoekenden. Heeft u vragen neemt u dan contact op met uw sollicitatiecoach. De organisatie die u heeft aangemeld kan altijd contact opnemen met ons.

Talent en motivatie gaan hand in hand

Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Vacatures zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!