U bent hier: Home > Kandidaten > Informatie voor kandidaten

Informatie voor kandidaten

Vind jouw nieuwe baan via WinWinWerkt.nl

WinWinWerkt.nl is een Recruitment Service Platform. Met onze dienstverlening helpen wij 'organisaties en toekomstige medewerkers elkaar te vinden en succesvol te verbinden'.

Hieronder lees je wat WinWinWerkt voor werkzoekenden kan betekenen. De dienstverlening voor werkzoekenden is gratis. Voordat je gebruik gaat maken van onze dienstverlening verzoeken wij je kennis te nemen van onderstaande informatie en de Privacy-verklaring van WinWinWerkt.nl.

Bij WinWinWerkt plaatsen wij vacatures van organisaties die diversiteit omarmen. Deze werkgevers weten dat een divers medewerkersteam bijdraagt aan een tolerante bedrijfscultuur en betere bedrijfsresultaten. 

Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt is het voor 50plussers lastiger om een baan te vinden die heel goed past. Staat het label '50plus werkt' in de vacature, dan betekent het dat deze werkgever werk- en levenservaring waardeert. De deur staat voor jou als 50plusser wijd open. En natuurlijk ben je ook welkom als je jonger bent.

Het label '65plus werkt' is om aan te geven dat het hier gaat om een flexibele bijbaan die geschikt is voor gepensioneerden. Natuurlijk mag je ook solliciteren als deze flexibele en parttime bijbaan goed bij jouw situatie past en je bent niet gepensioneerd.

Heeft een vacature het label 'onbekend talent' dan betekent dit dat de vacature bedoeld is voor 'werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt'. De begeleider van de werkzoekende kan contact opnemen met de werkgever.

Ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan?

De vacatures gepubliceerd op WinWinWerkt zijn veelal van MKB bedrijven. Je solliciteert rechtstreeks bij de directe werkgever. In de vacaturetekst lees je hoe, en bij wie, je kan solliciteren. Als je Vacature Alerts instelt met ben je direct op de hoogte als er een vacature binnen je zoekprofiel gepubliceerd wordt bij WinWinWerkt. Je kan dan direct solliciteren. Deze loopbaantips en sollicitatietips helpen je om jouw ideale baan te vinden en binnen te halen. Als je jezelf aanmeld, dan kunnen wij je benaderen als wij een vacature hebben die mogelijk interessant voor je is. Lees hieronder de informatie over aanmelden.

Aanmelden reguliere banen

Met pensioen en zin in een 65plus bijbaan?

Aanmelden gepensioneerden voor bijbaan 65plus Werkt

Betaald werken en voldoende tijd hebben voor hobby's en kleinkinderen, dat is wat een 65plus bijbaan kenmerkt. De vacatures met het label '65plus Werkt' zijn vanwege het parttime en flexibele karakter heel geschikt voor gepensioneerden die betaald werk willen doen. Als je vacature-alerts instelt ben je direct op de hoogte als een 65plus Werkt vacature online komt. Je kan dan snel reageren. Kies bij vacature-categorie voor '65plus werkt'.

Voor sommige aanvragen van werkgevers zoeken wij in onze database naar geschkte kandidaten. Wil je in aanmerking komen voor een leuke 65plus bijbaan? Meld je dan aan via de button hieronder. Bij je aanmelding is het verplicht om een CV te uploaden. Je kan hier een voorbeeld van een eenvoudig CV downloaden. Eenvoudig CV voor gepensioneerden.

De 65plus Werkt vacatures hebben het label 65plus werkt.

Aanmelden gepensioneerden

Als je bent ingeschreven bij WinWinWerkt

Heb je jezelf aangemeld als werkzoekende? Of heb je gesolliciteerd op een vacature waar WinWinWerkt de intermediair is? Of heb jezelf aangemeld voor de Talenten Etalage van Onbekend Talent? Als dat het geval is, dan heb je een profiel in onze database die je zelf kan beheren. Je krijgt inlogcodes gemaild. 

Automatische herinnering aan je inschrijving

Elke 6 maanden ontvang je een automatische herinnering aan je inschrijving. Als je wilt uitschrijven, kan je dit aanpassen in je profiel. Wij verwijderen dan je profiel.

Maak vacature-alerts aan

We raden je aan om vacature-alerts (Job search agents) in te stellen. Je bent dan direct op de hoogte als een passende vacature bij WinWinWerkt.nl online komt.

Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Vergroot je kansen op jouw droombaan

Aanmelden betekent niet per definitie dat je via WinWinWerkt een baan gaat vinden. We gunnen iedereen een passende baan, maar kunnen niet iedereen bemiddelen. Het is belangrijk dat, als je solliciteert op een vacature dat jouw motivatie goed aansluit op de vacature. Een overzichtelijk CV waaruit blijkt dat je ervaring en opleiding goed aansluit bij het gevraagde profiel, is vanzelfsprekend. Lees tip 3 en 4 van Loopbaantips en sollicitatietips.

Privacyreglement

In onze privacy verklaring lees je hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Lees meer... privacy verklaring WinWinWerkt.

Solliciteren bij adverteerders op WinWinWerkt.nl

WinWinWerkt biedt de mogelijkheid om vacatures te publiceren (adverteren) op WinWinWerkt.nl. Je solliciteert dan rechtstreeks bij de werkgever of bij de intermediair. De 'solliciteren details' staan dan in de vacature. WinWinWerkt is dan geen betrokkene in het sollicitatieproces. Je komt niet in de database van WinWinWerkt.

Loopbaan en sollicitatietips

Neem verantwoordelijkheid voor je eigen loopbaan! Deze tips helpen je daarbij. Ga naar Loopbaan en sollicitatietips. En bekijk de hilarische tip 16 voor een glimlach of een uitbundige lach.
Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Vacatures zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Recente vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!