U bent hier: Home > Kandidaten > Informatie kandidaten

Dienstverlening voor kandidaten

Verbinden van talent met vacatures, dat is waar WinWinWerkt voor staat. WinWinWerkt.nl is een Recruitment Platform. Een partner-netwerk bestaande uit specialisten in arbeidsbemiddeling. Wij werken samen en bundelen onze expertise en dienstverlening. Contact met team.

Onze vacatures publiceren wij op WinWinWerkt.nl.

Met onze dienstverlening helpen wij 'organisaties' en 'toekomstige medewerkers' elkaar te vinden en te verbinden. Onze missie is 'het tot stand brengen van bloeiende werkrelaties zodat Win (medewerker) Win (organisatie) Werkt'.

Hieronder lees je wat WinWinWerkt voor werkzoekenden kan betekenen. Onze dienstverlening voor werkzoekenden is gratis. Voordat je gebruik gaat maken van onze dienstverlening verzoeken wij je kennis te nemen van onderstaande informatie en de Privacy-verklaring van WinWinWerkt.nl.

Aanmelden bij WinWinWerkt.nl

Je bent van harte welkom om jezelf aan te melden bij WinWinWerkt.nl. Het voordeel van aanmelden is dat sommige vacatures vanuit onze database van werkzoekenden wordt ingevuld. Niet alle vacatures van onze partners worden gepubliceerd. En natuurlijk kan je dan deelnemen aan de Talenten Etalage en gevonden worden door werkgevers. Als je wilt uitschrijven, kan je dit aanpassen in je profiel. Wij verwijderen dan je profiel. Ga naar aanmelden bij WinWinWerkt.nl.

We raden je aan om Vacature - Alerts (Job search agents) in te stellen. Je bent dan direct op de hoogte als een passende vacature bij WinWinWerkt.nl online komt. Ga naar Vacature - Alerts instellen.

Aanmelden betekent niet per definitie dat je via WinWinWerkt een baan gaat vinden. We gunnen iedereen een passende baan, maar kunnen niet iedereen bemiddelen. Je kan wel je kansen verbeteren door deel te nemen aan de Talenten Etalage. En het is belangrijk dat, als je solliciteert op een vacature van onze partners, dat jouw motivatie goed aansluit op de vacature. Een overzichtelijk CV waaruit blijkt dat je ervaring en opleiding goed aansluit bij het gevraagde profiel, is vanzelfsprekend. Lees tip 3 en 4 van Loopbaantips en sollicitatietips.

Word gevonden door werkgevers. Meld je aan voor de Talenten Etalage.

Gevonden worden door werkgevers, en vervolgens uitgenodigd worden om te solliciteren. Wie wil dat nu niet? Daarom biedt WinWinWerkt aan werkzoekers de Talenten Etalage.

Deelnemen aan de Talenten Etalage is een gratis extra dienstverlening voor werkzoekenden die bij WinWinWerkt staan ingeschreven. Het is een vrije keuze om deel te nemen, niet verplicht. Wij raden het echter wel aan omdat het voordelen biedt.

Jouw talentenprofiel is anoniem. Als een werkgever belangstelling heeft voor jouw profiel, dan word je uitgenodigd om te solliciteren. Pas nadat je hebt gesolliciteerd ontvangt de werkgever jouw gegevens en volledige CV. Bekijk Talenten Etalage overzicht.

Solliciteren bij partners van WinWinWerkt

Solliciteer je op een vacature van Partners van WinWinWerkt, dan worden je gegevens opgenomen in de database van WinWinWerkt in de vorm van je eigen profiel. Je ontvangt een inlogcode en kan wijzigingen aanbrengen in je profiel. Bij je sollicitatie wordt gevraagd of je wilt deelnemen aan de Talenten Etalage. Zie hierboven.

Dit zijn onze huidige partners.


Wij doen onze uiterste best het sollicitatieproces zorgvuldig en met respect voor de sollicitant af te handelen. Het is niet te vermijden dat wij sollicitanten teleurstellen. Lees meer... Sollicitatieprocedure en beoordeling.

Solliciteren bij adverteerders op WinWinWerkt.nl

WinWinWerkt biedt de mogelijkheid om vacatures te publiceren (adverteren) op WinWinWerkt.nl. Je solliciteert dan rechtstreeks bij de werkgever of bij de intermediair. De 'solliciteren details' staan dan in de vacature. WinWinWerkt (de partners) is geen betrokkene in dit sollicitatieproces. Je komt niet in de database van WinWinWerkt. Uiteraard ben je welkom om jezelf aan te melden.

Loopbaan en sollicitatietips

Neem verantwoordelijkheid voor je eigen loopbaan! Deze tips helpen je daarbij. Ga naar Loopbaan en sollicitatietips. En bekijk de hilarische tip 17 voor een glimlach of een uitbundige lach.

Gratis adviesgesprek werkzoekers

WinWinWerkt biedt circa 2 keer per maand 'Gratis adviesgesprek voor werkzoekenden' in Amstelveen/Amsterdam. Het adviesgesprek is bedoeld om je persoonlijk advies te geven over jouw CV en Linkedin profiel. We geven je tips over baanzoeken en solliciteren. Je kan vragen stellen die je hebt. Dit adviesgesprek is altijd op afspraak. Ga naar Gratis adviesgesprek werkzoekers.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Talenten Etalage
Vacatures zoeken
Vacature Alert
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Meer zoekopties
Recente artikelen
op12-12-2018 16:07
118 bekeken | 0 reacties
op22-11-2018 11:51
189 bekeken | 0 reacties
op17-11-2018 14:47
312 bekeken | 0 reacties
op23-10-2018 15:00
275 bekeken | 0 reacties
op13-10-2018 9:14
396 bekeken | 0 reacties