U bent hier: Home > Werkzoekers > Informatie werkzoekers

Dienstverlening werkzoekers

WinWinWerkt wordt getransformeerd naar een Vacature en Talenten Platform. Gedurende de overgangsperiode is het aantal vacatures beperkt. In de nieuwe opzet zal het aantal vacatures toenemen.

Hieronder lees je wat WinWinWerkt voor jou als werkzoekende kan betekenen. Onze dienstverlening voor werkzoekenden is gratis.

De Talenten Etalage

Gevonden worden door werkgevers, en vervolgens uitgenodigd worden om te solliciteren. Wie wil dat nu niet? Daarom biedt WinWinWerkt aan werkzoekers de Talenten Etalage.

Deelnemen aan de Talenten Etalage is een gratis dienstverlening voor werkzoekenden die bij WinWinWerkt staan ingeschreven. Het is een vrije keuze om deel te nemen, niet verplicht. Wij raden het echter wel aan omdat het voordelen biedt.

Jouw talentenprofiel is anoniem. Als een werkgever belangstelling heeft voor jouw profiel, dan word je uitgenodigd om te solliciteren. Pas nadat je hebt gesolliciteerd ontvangt de werkgever jouw gegevens en volledige CV. Bekijk kandidaten in de Talenten Etalage.

Vacature-alerts instellen

Als je vacature-alerts instelt, dan word je direct geinformeerd als een passende vacature wordt gepubliceerd op WinWinWerkt.nl. Wij verwachten dat na de transformatie van WinWinWerkt.nl naar een Vacature en Talenten Platform, het aantal vacatures sterk zal toenemen. Daar zitten vast vacatures bij die goed aansluiten bij wat je zoekt. Het is voor vacature-alerts niet nodig om ingeschreven te staan bij WinWinwerkt. Ga naar vacature-alerts instellen.

Aanmelden bij WinWinWerkt.nl

Je bent van harte welkom om jezelf aan te melden bij WinWinWerkt.nl. Het voordeel van aanmelden is dat sommige vacatures vanuit onze database van werkzoekenden wordt ingevuld. Niet alle vacatures van onze partners worden gepubliceerd. En natuurlijk kan je dan deelnemen aan de Talenten Etalage en gevonden worden door werkgevers. Als je wilt uitschrijven, kan je dit aanpassen in je profiel. Wij verwijderen dan je profiel. Ga naar aanmelden bij WinWinWerkt.nl.

Solliciteren bij partners van WinWinWerkt

Solliciteer je op een vacature van Partners van WinWinWerkt, dan worden je gegevens opgenomen in de database van WinWinWerkt in de vorm van je eigen profiel. Je ontvangt een inlogcode en kan wijzigingen aanbrengen in je profiel. Bij je sollicitatie wordt gevraagd of je wilt deelnemen aan de Talenten Etalage. Zie hierboven.

Wij doen onze uiterste best het sollicitatieproces zorgvuldig en met respect voor de sollicitant af te handelen. Het is niet te vermijden dat wij sollicitanten teleurstellen. Lees meer... Sollicitatieprocedure en beoordeling.

Als je na de sollicitatieprocedure wilt uitschrijven, kan je dit aanpassen in je profiel. Wij verwijderen dan je profiel.

Solliciteren bij adverteerders op WinWinWerkt.nl

Na de transformatie van WinWinWerkt.nl zullen veel vacatures van directe werkgevers en van intermediairs zijn. Je solliciteert dan bij de werkgever of bij de intermediair. WinWinWerkt is geen betrokkene in dit sollicitatieproces. Wij bieden de mogelijkheid voor andere organisaties om vacatures te publiceren (adverteren) op WinWin Werkt.nl

Loopbaan en sollicitatietips

Neem verantwoordelijkheid voor je eigen loopbaan! Deze tips helpen je daarbij. Ga naar Loopbaan en sollicitatietips. En bekijk de hilarische tip 17 voor een glimlach of een uitbundige lach.

Gratis adviesgesprek werkzoekers

WinWinWerkt biedt circa 2 keer per maand 'Gratis adviesgesprek voor werkzoekenden' in Amstelveen/Amsterdam. Het adviesgesprek is bedoeld om je persoonlijk advies te geven over jouw CV en Linkedin profiel. We geven je tips over baanzoeken en solliciteren. Je kan vragen stellen die je hebt. Dit adviesgesprek is altijd op afspraak. Ga naar Gratis adviesgesprek werkzoekers.
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Vacatures zoeken
Talenten Etalage
Meer zoek opties
Recente artikelen
op22-5-2018 12:06
28 bekeken | 0 reacties
op10-5-2018 14:12
1072 bekeken | 0 reacties
op7-5-2018 16:59
124 bekeken | 0 reacties
op7-5-2018 16:57
46 bekeken | 0 reacties
op3-3-2018 13:32
475 bekeken | 0 reacties