U bent hier: Home >

Fantastisch aanbod - Employer branding en recruitment-marketing campagne

WinWinWerkt en FocusOn hebben, met dank aan de Gemeente Amstelveen*, een fantastisch aanbod om jouw bedrijf te helpen met het aantrekken van het juiste personeel.

Het aantrekken van het juiste personeel is een grote uitdaging voor bedrijven. Het niet kunnen binnenhalen van het juiste personeel raakt je bedrijfsvoering hard. Door het inzetten van recruitment-marketing helpen wij jouw bedrijf om de concurrentiestrijd met andere werkgevers op een goede manier aan te gaan.

Dankzij de subsidie Stimuleringsfonds lokale economie* van de Gemeente Amstelveen, kunnen wij 5 (door corona getroffen) Amstelveense bedrijven helpen het juiste personeel aan te trekken voor een tarief waar je als ondernemer echt blij van wordt.

Het aanbod is in combinatie en wordt geboden door FocusOn (video en contentcreatie) en WinWinWerkt (recruitment-marketing). Het bestaat uit 2 onderdelen. 

  1. De recruitment-marketing dienstverlening Vacature Service Goud door WinWinWerkt. Dit is dienstverlening voor een wervingscampagne voor een specifieke functie. Het bestaat uit een goede voorbereiding, een jobboard BOOST campagne, een sociale media BOOST campagne en adviezen en tips en hulpmiddelen om de ideale werknemer aan te nemen. Lees meer Vacature Service Goud
  2. Een employer branding video en content voor sociale media om de sociale media BOOST campagne (zie 1. Vacature Service Goud) mee te doen. Een employer branding video laat aan potentiële sollicitanten zien wie jouw bedrijf als werkgever is en waarom het zo fijn is om bij jouw bedrijf te werken. Het is dus iets anders als een bedrijfsvideo. Het richt zich specifiek op mensen die zich aangesproken zullen voelen door de bedrijfscultuur van jouw bedrijf en daar dus goed in zullen passen. Zie portfolio van FocusOn. Bekijk portfolio.


De waarde van dit aanbod is €2200 excl. BTW. Vanuit de subsidie wordt 75% betaald. Dit betekent dat als jouw bedrijf van dit aanbod gebruik maakt, je slechts €550 excl. BTW betaald.

We kunnen 5 trajecten aanbieden. We doen het in volgorde van aanmelding. Dus snel reageren is belangrijk als je van dit aanbod gebruik wilt maken.

Er zijn ook een paar voorwaarden.

  1. Wij kunnen dit aanbod doen als jouw bedrijf in Amstelveen is gevestigd en door de lockdowns is getroffen. Dit is een voorwaarde vanuit de subsidie ‘Stimuleringsfonds lokale economie’. 
  2. De dienstverlening geboden door zowel FocusOn en WinWinWerkt is gebaseerd op een intensieve samenwerking met onze opdrachtgever. Jouw commitment, snel reageren op onze vragen (intakelijsten en follow up) en goed samenwerken is noodzakelijk.


Heb je vragen? Neem contact op met Michal van Dantzig, 0611722938 en michal.van.dantzig@winwinwerkt.nl

blog_image:article_winwin_166437199163344d1733943.jpg:end_blog_image 

Michal van DantzigDatum publicatie: 28-9-2022 15:26
Categorieën: Recruitment-marketing tips, TopTeam MKB tips, WinWinWerkt nieuws
Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!