U bent hier: Home >

Werkgevers inspiratie event 'Omdenken op de arbeidsmarkt'

Eerst corona en nu de personeelskrapte, MKB ondernemers stappen van de ene uitdaging in de andere. Om werkgevers te helpen om deze uitdaging aan te gaan, heeft MKB Amsterdam het initiatief genomen voor deze inspiratie bijeenkomst. WinWinWerkt is mede-organisator van deze bijeenkomst dinsdag 24 mei a.s. vanaf 15:30 bij KPMG Meijburg & Co in Amstelveen.

Tijdens dit werkgevers event gaan we elkaar inspireren. We hebben het over diversiteit en inclusie en wat een inclusieve bedrijfscultuur aan voordelen biedt. Hoe je nieuwe medewerkers aantrekt en hoe je ervoor zorgt dat je huidige medewerkers niet weglopen nu de vacatures voor het oprapen liggen. En er komen tips voorbij hoe je jouw bedrijf als potentiële werkgever onder de aandacht brengt en sollicitanten aantrekt.

En aan gezelligheid ontbreekt het ook niet. Vooraf en na afloop van het inhoudelijke programma gaan we, nu het weer kan, natuurlijk elkaar ontmoeten met een hapje en een drankje. Doe je mee?

WinWinWerkt, Michal, was initiatiefnemer en 0rganisator van dit werkgevers inspiratie event namens MKB Amsterdam.  Lees meer np WerkWeb.net... Omdenken op de arbeidsmarkt

blog_image:article_winwin_1651222009626ba5f90a2eb.png:end_blog_image

Michal van DantzigDatum publicatie: 29-4-2022 10:44
Categorieën: WinWinWerkt nieuws
Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!