U bent hier: Home >

De beste werkgevers zijn bevlogen, betrokken en nemen de mening van hun medewerkers serieus

Effectory doet al 15 jaar onderzoek naar goed werkgeverschap. Dat doen zij door werknemers hun werkgever te laten beoordelen.

Dit jaar voor het eerst wordt de erkenning gegeven door middel van een 'Beste Werkgevers Keurmerk'.

Voor de toekenning van de beste werkgever in 2017 beoordeelden 636.978 medewerkers hun werkgever. De winnaars blinken uit in betrokkenheid en bevlogenheid, blijkt uit de scores. De betrokkenheid van de medewerkers is met een 8,3 namelijk groter dan bij organisaties zonder keurmerk, die gemiddeld een 7,0 scoorden. Het geheim blijkt in heldere en aansprekende doelen te liggen. Ook scoorden de werkgevers hoog op bevlogenheid, een 7,9 ten opzichte van een 7,3 bij organisaties zonder keurmerk.

Bovendien nemen de werkgevers de mening van hun mensen serieus. Zij vragen naar hun ideeën en gebruiken die ook om hun organisatie te verbeteren. Dit in combinatie met inspirerend leiderschap, gedeelde trots en klantgericht werken, maakt de organisaties volgens de eigen medewerkers tot de Beste Werkgevers van 2017-2018.

Bron Nu.nl met eigen aanvulling. Lees meer... Beste Werkgevers 2017-2018 bevlogen en duidelijk.

 

 

Michal Datum publicatie: 6-2-2018 16:18
Categorieën: Archief

Reageer

Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!