U bent hier: Home >

Aftrap samenwerking AM match en Onbekend Talent

Onbekend Talent is het nieuwste label van WinWinWerkt. Het is een samenwerking met reïntegratiebedrijven die de kandidaten die ze begeleiden aanmelden bij de Talenten Etalage op de website van WinWinWerkt. Voor werkgevers die bereid zijn om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven, is het een ontzorgen dienstverlening.

AM match in Amstelveen is onze 1e samenwerkingspartner. De aftrap van onze samenwerking was 24 mei jl. tijdens het werkgevers inspiratie event 'Omdenken op de arbeidsmarkt'. Lees meer... Omdenken op de arbeidsmarkt = talent in de etalage zetten, zichtbaar voor werkgevers.

AM Match is een sociaal ontwikkelbedrijf dat in opdracht van 6 gemeenten (in de regio Amstelland en Meerlanden) kandidaten 'met een afstand tot de arbeidsmarkt' bemiddelt en begeleid naar goed passend werk bij reguliere werkgevers. Daarnaast biedt AM match ook beschut werk. De kandidaten die worden aangemeld bij Onbekend Talent hebben ieder voor zich unieke eigenschappen en talenten. Zij zijn gemotiveerd om te werken.

Als jouw organisatie bereid is om mensen een kans te geven met een iets dikkere handleiding. En je wil een loyale betrokken medewerker die goed past bij het werk dat je kan bieden, dan ben je bij Onbekend Talent en AM match aan het goede adres. Hoe het precies werkt lees je op de website van Onbekend Talent. blog_image:article_winwin_165513477362a75a355ac8e.png:end_blog_image

Michal van DantzigDatum publicatie: 13-6-2022 17:38
Categorieën: Onbekend Talent, WinWinWerkt nieuws
Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!