U bent hier: Home > Contact | Over WinWinWerkt > Updates nieuwsmedium

De persoonlijke waardepropositie en meer...

 

In deze WinWinWeetjes lees je over de volgende onderwerpen.

  • De persoonlijke waardepropositie - door Marcel Elte (in memoriam).
  • Talentenpool 'profileer jezelf'.
  • Positief nieuws voor werkzoekenden.


Wij wensen je gezellige feestdagen en voor 2015 heel veel succes en voorspoed en klik even op onze gelukswens voor een tip van de kerstman.

Graag tot ziens in het nieuwe jaar.

Michal van Dantzig

 

 

De persoonlijke waardepropositie- door Marcel Elte (in memoriam)

Voor het internationale Engelstalige ebook voor werkzoekenden ...Just Work, schreef Marcel Elte namens WinWinWerkt een artikel met als titel 'De persoonlijke waardepropositie'. Marcel geeft voorbeelden van een creatieve en vernieuwende aanpak om jezelf aan een passende baan te helpen. Bijzonder de moeite waard om te lezen als je werkzoekend bent. Je kan de Nederlandse versie gratis downloaden.

Marcel overleed volkomen onverwacht 7 december 2014 op 64 jarige leeftijd. Hij wordt, door de mensen die hem kenden, herinnerd als een bijzonder aimabele man, hulpvaardig, bescheiden, intelligent en met een brede interesse. Lees meer... De persoonlijke waardepropositie - door Marcel Elte.

 

De Talentenpool 'profileer jezelf' en schakel je persoonlijke netwerk in

WinWinWerkt biedt werkzoekenden de Talentenpool 'profileer jezelf'. Deze extra service is gratis en biedt je meer kans op het vinden van een passende baan of interim-opdracht.

Hoe? Door je netwerk te vragen om jouw talentenprofiel te delen op social media. Lees meer... Talentenpool 'profileer jezelf'.

 

Positief nieuws voor werkzoekenden

De arbeidsmarkt trekt aan. Wij baseren deze uitspraak niet op de cijfers van het CBS maar op de positieve berichten van (oudere) werkzoekenden die ons bereiken. Mensen die na een vaak lange periode van werkloosheid weer een baan hebben gevonden. Lees het verhaal van Maria 51 jaar.

Dit is positief en wij denken dat deze ontwikkeling gaat doorzetten en de vergrijzing en ontgroening merkbaar gaat worden op de arbeidsmarkt. Maar er is wel iets veranderd ten opzichte van voor de crisis 'Banen zijn niet meer voor altijd'. De ontwikkelingen in onze samenleving gaan razendsnel en als werknemer ben je verantwoordelijk om jouw eigen loopbaan vorm te geven en ervoor te zorgen dat je aantrekkelijk blijft op de arbeidsmarkt. Lees meer... Sollicitatie- en loopbaantips.

 


Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Vacatures zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!