U bent hier: Home >

Jonge ICT’er zoekt allround ICT-beheerfunctie bij een sociale werkgever

Hoofddorp
Aantal uur per week: 24 - 32 uur
32 - 36 uur
Functiegroep: ICT
Opleidingsniveau : MBO niveau 3 of 4
Soort dienstverband: Contract dienstverband
Detacheren dienstverband
Partner Onbekend Talent: AM match
CWI4449

Omschrijving van deze kandidaat

Voorbeelden van werk dat goed bij mij past Jonge ICT’er zoekt allround ICT-beheerfunctie bij een sociale werkgever

ICT-beheerfunctie: cloudbeheer, werkplekbeheer, systeembeheer en het ondersteunen van collega’s met ICT-vragen.

 

Over mijzelf

Ik ben een jongeman van 28 jaar met een diploma MBO Niveau 4 - ICT-Netwerk- & Systeembeheer. Ik heb inmiddels 3 jaar werkervaring opgedaan bij diverse werkgevers. In mijn werk hecht ik waarde aan goede begeleiding, een prettige werksfeer en open en eerlijke communicatie. Ik ben sociaal en hulpvaardig ingesteld, in dit kader geeft het mij een fijn gevoel als ik een collega heb kunnen helpen met een ICT-gerelateerde vraag.

 

Hier ben ik goed in

Ik heb werkinhoudelijk veel kennis en ben daarom over het algemeen goed in staat om mijn collega’s te helpen met een ICT-vraagstuk. Verder kan ik me vaak goed verplaatsen in de vraag van een collega en ben ik goed in staat om kennis over te brengen.

 

Dit doe ik in mijn vrije tijd

Mijn grote passie zijn Martial Arts, waaronder Budo, Kenjitsu en vooral Aikido.

 

Dit zeggen anderen over mij

Ik word over het algemeen ervaren als een prettige en behulpzame collega. Ik sta graag voor iedereen klaar. Onder de mensen zijn en dienstverlenend werken geeft me veel energie.

 

Eerdere werkervaring

Ik heb bij meerdere bedrijven gewerkt. Mijn eerste 2 werkgevers waren voornamelijk ICT-dienstverleners. Mijn laatste werkgever was een grote registeraccountant in Amsterdam-Zuid, waar ik samen met mijn leidinggevende circa 50 (register)-accountants ondersteunde op ICT-gebied.

 

Bijzonderheden

Ik heb in mijn werk (zeker in het begin) behoefte aan een goede inwerkperiode en soms wat extra ondersteuning. Verder is het belangrijk dat ik niet te veel hooi op mijn vork neem. Verder hecht ik veel waarde aan duidelijke en vooral eerlijke feedback omtrent mijn functioneren, waarbij het voor mij belangrijk is dat de boodschap niet al te direct wordt gebracht.

 

Extra faciliteiten

Ik heb sinds een paar jaar een jobcoach vanuit AM match. Hiermee spar ik regelmatig over de voortgang op het werk. Samen bespreken we mogelijke knelpunten en, indien noodzakelijk, wordt er aansluitend een gesprek met mijn werkgever ingepland om de punten te bespreken. Verder is er een stukje loonkostensubsidie beschikbaar evenals de no-riskpolis.

 

Neem vrijblijvend contact op met mijn coach! 

Mijn coach is Jochem Overbeek van AM match. Met Jochem bespreek je het werk waarvoor je iemand zoekt en je kan al je vragen stellen. Contact opnemen is zinvol en verplicht  tot niets. Klik op de oranje button en laat je contact gegevens achter. Jochem neemt dan z.s.m. contact met je op. 

 

Onbekend Talent is een gratis ‘ontzorgen’ dienstverlening voor werkgevers

De coach van de kandidaat is de ontzorger van de werkgever. Voor onze 'ontzorgen' dienstverlening betaal je als werkgever NIETS. Meer informatie Onbekend-Talent.nl.

 

Help deze kandidaat met het vinden van een passende baan door dit profiel te delen.
Interesse in deze kandidaat? Neem contact op!
U heeft niet voldoende rechten om de persoonlijke gegevens van de kandidaat te bekijken. Login of schrijf u in voor meer mogelijkheden.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Meer details
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!