U bent hier: Home > Over WinWinWerkt > Franchise WinWinWerkt

Wil jij deel uitmaken van WinWinWerkt als SPECIALIST werving en selectie en detacheren?

Werken bij WinWinWerkt is werken in de arbeidsbemiddeling bij een maatschappelijk betrokken onderneming

Wij zoeken collega's die het ondernemerschap aandurven!

Vanuit onze missie 'Bloeiende werkrelaties zodat Win (medewerkers) Win (organisatie) Werkt' helpen wij organisaties om medewerkers binnen te halen die maximaal bijdragen aan het organisatiesucces.

WinWinWerkt is eind 2011 opgericht en heeft in de achterliggende periode een goede naamsbekendheid verworven, een onderscheidende dienstverlening naar haar opdrachtgevers ontwikkeld, een professioneel opererende organisatie gebouwd en daarmee een stevig fundament gelegd voor de formule die wij aanbieden.

WinWinWerkt is continu in ontwikkeling. Onze ambitie is om te groeien door middel van een collegiaal team van zelfstandig ondernemers die, ieder voor zich maar wel in samenwerking, een niche van de arbeidsmarkt bedienen en daarin succesvol en zelfstandig opereren.

WinWinWerkt is een profit-organisatie dat vanuit een maatschappelijk betrokken perspectief opereert. Lees meer... Over WinWinWerkt.

Word jij onze nieuwe collega? Lees meer... Ondernemende SPECIALIST Werving en Selectie en Detacheren.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Vacatures zoeken
Kandidaten zoeken
Wis formulier of meer criteria
Recente artikelen
op22-2-2018 14:26
111 bekeken | 0 reacties
op12-2-2018 10:08
345 bekeken | 0 reacties
op1-1-2018 14:28
221 bekeken | 0 reacties