U bent hier: Home > Werkgevers > Gratis vacatures plaatsen Facebook

Gratis groot bereik voor je vacature met Facebook

Facebook gratis een groot bereik voor je vacatures

Social media zoals Facebook en Linkedin zijn een hulpmiddel om een groter bereik voor je vacature te creëren. Iedere organisatie kan op deze vacature pagina's gratis hun vacatures plaatsen.

Toelichting op deze gratis service voor een groter bereik van je vacature

Vacatures gratis plaatsen op social media voor een groot bereik en zichtbaarheid

Belangrijk is dat je in de statusupdate een treffende functietitel + werklocatie + korte omschrijving + hyperlink naar de vacature op je website vermeldt. Een # voorafgaand aan belangrijke woorden is een zoekfunctie en trekt extra de aandacht.

Nadat je de statusupdate hebt geplaatst is deze nog niet zichtbaar in de tijdlijn. Hiervoor is een handeling van de paginabeheerder (WinWinWerkt) nodig. Wij doen dit 1 keer per dag. De statusupdate van je vacature verschijnt binnen 24 uur in de tijdlijn.

Lukt het niet om de vacature in te vullen? Of zijn de sollicitanten niet passend? Zoek je de allerbeste medewerker? WinWinWerkt helpt je graag. Lees meer... Voor werkgevers.

Vacatures plaatsen Facebook 'regio'

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Wij horen graag van je
Vacatures zoeken
Talenten Etalage
Zoeken met meer criteria
Recente artikelen
op3-3-2018 13:32
355 bekeken | 0 reacties
op26-2-2018 12:26
294 bekeken | 0 reacties
op12-2-2018 10:08
585 bekeken | 0 reacties