U bent hier: Home > Dienstverlening > * Vacature Service

Vacature Service 'vacatures invullen met ideale medewerkers'

Vacature Service, recruitment-ondersteuning op maat.

Het tot stand brengen van bloeiende werkrelaties is onze passie en expertise!

Zoek je een nieuwe medewerker als waardevolle aanvulling op je team? Vanuit onze expertise en met een creatieve benadering van de arbeidsmarkt, helpt WinWinWerkt kleine en middelgrote bedrijven bij het invullen van vacatures met ideale medewerkers.

Wij geloven dat als medewerkers hun talenten benutten in hun functie, en als zij op natuurlijke wijze aansluiten op de bedrijfscultuur, dat het betrokken medewerkers zijn. Deze medewerkers leveren een betere prestatie en dragen zo optimaal bij aan het succes van de organisatie.

Wij helpen onze opdrachtgevers alle 12 stappen te zetten die leiden naar een succesvol resultaat 'de ideale medewerker toevoegen aan het medewerkersteam'. Met onze ondersteuning bespaar je jezelf veel tijd, geld en gedoe dat ontstaat als je de verkeerde medewerker aanneemt.

Vacature Service = TopMedewerkers toevoegen aan je medewerkersteam!

Met Vacature Service maak je gebruik van onze expertise, creativiteit, recruitmentsystemen en werkzoekenden-netwerk. Employer branding is een belangrijk bestanddeel van onze dienstverlening. Onmisbaar bij het werven voor schaarste functies en als je TopMedewerkers wilt toevoegen aan je medewerkersteam.

Onze definitie van een TopMedewerker is...

 • Hij of zij beschikt over de juiste talenten (natuurlijke aanleg en voorkeur) en competenties (opgebouwde vaardigheden) voor de functie.
 • Hij of zij sluit op natuurlijke wijze aan op de bedrijfscultuur en past goed in het team.
 • Hij of zij heeft een passende ambitie voor de functie.
 • En vanzelfsprekend beschikt hij of zij over de gevraagde kwalificaties.


Kortom, een TopMedewerker is een betrokken medewerker die optimaal presteert en daarmee maximaal bijdraagt aan het succes van jouw bedrijf.

Vacature Service is een modulaire dienstverlening. Je kan de werving aan WinWinWerkt overlaten en zelf het selectieproces doen. WinWinWerkt kan je ook volledig ontzorgen. Hieronder lees je de verschillende mogelijkheden. Afgestemd op jouw behoefte aan ondersteuning bieden wij onze dienstverlening op maat aan.

Bespaar jezelf tijd, geld en de frustratie van de verkeerde keuze! Neem contact met ons op... WinWinWerkt team.

PS. In het gratis e-book lees je meer over de perfecte match en hoe deze te realiseren. Deze is te downloaden van de inspiratiewebsite www.TopTeam-MKB.nl.

Vacature Service Koper

Met Vacature Service Koper realiseert WinWinWerkt in korte tijd een optimale online zichtbaarheid voor de vacature onder potentiele kandidaten. Een groot aantal sollicitanten betekent dat je een betere keuze kan maken voor jouw toekomstige medewerker. De kandidaten solliciteren rechtstreeks bij jouw organisatie.

De voordelen...

 • Gebruik maken van de geavanceerde recruitmentsystemen en werkzoekenden-netwerk van WinWinWerkt. 
 • De vacature wordt geplaatst op circa 15 jobboards.
 • WinWinWerkt doet een uitgebreide sociale media campagne. Dit omvat Twitter, Facebook, Google + en Instagram.


Interesse in Vacature Service Koper? Neem contact met ons op!

Vacature Service Zilver

Employer branding is een belangrijk bestanddeel van deze dienstverlening. Onmisbaar bij schaarste functies en als je TopMedewerkers binnen wilt halen. Met vacature Service Zilver doet WinWinWerkt de werving. Wij helpen je om  jouw 'ideale medewerker' binnen te halen. De kandidaten solliciteren rechtstreeks bij jouw organisatie.

De voordelen...

 • Gebruik maken van de geavanceerde recruitmentsystemen en werkzoekenden-netwerk van WinWinWerkt.
 • Wij helpen met het duidelijk formuleren wie je zoekt (jouw ideale medewerker) en wat je als werkgever te bieden hebt (employer branding). Hierbij maken wij gebruik van de TMA methodiek. Lees meer... Assessment TMA.
 • Wij schrijven een wervende vacaturetekst die de juiste kandidaten aanspreekt en motiveert om te solliciteren.
 • Onze vaardigheid in marketingcommunicatie zorgt voor extra opvallen en aansprekendheid van de vacature. Wij gebruiken foto's en indien beschikbaar video.
 • Wij zorgen voor een optimale online onzichtbaarheid door het te plaatsen op een groot aantal jobboards (>15) en een uitgebreide sociale media campagne. Dit omvat Twitter, Facebook, Google + en Instagram.
 • Wij helpen je om de sociale media campagne te versterken met je eigen netwerk en dat van je medewerkers.
 • Je krijgt van ons een handige tool die het selectieproces vereenvoudigt. Het helpt je om een zorgvuldige keuze te maken voor jouw nieuwe medewerker.
 • Je krijgt toegang tot software waarmee je de sollicitaties overzichtelijk kan afhandelen.


Interesse in Vacature Service Zilver? Neem contact met ons op!

Vacature Service Goud

Wil je jezelf tijd besparen en voorkomen dat je het overzicht verliest? Dan kan je de voorselectie aan WinWinWerkt uitbesteden.

Vacature Service Goud is een aanvullende dienstverlening op Vacature Service Zilver. De kandidaten solliciteren bij WinWinWerkt. Wij filteren de goed passende sollicitanten eruit en stellen deze aan je voor met motivatie en CV. Je kiest met welke kandidaten je zelf verder wilt gaan in het selectieproces. De overige kandidaten worden door ons zorgvuldig afgewezen.

De voordelen...

 • Tijdwinst en efficiency
 • Goede voorselectie
 • Positieve sollicitatie-ervaring van de afgewezen kandidaten


Interesse in Vacature Service Goud? Neem contact met ons op.

Vacature Service Platina

Met Vacature Service Platina helpen wij je om jouw ideale kandidaat binnen te halen. We gaan hierbij net zo lang door tot het gelukt is. Met deze dienstverlening wordt je gedurende de hele procedure ondersteund en ontzorgd.

Vacature Service Platina is een aanvullende dienstverlening op Vacature Service Zilver en Goud. De extra dienstverlening omvat...

 • Wij doen een voor-interview met kandidaten uit de pré-selectie (Goud) voor een betere indruk en kwaliteit van de selectiegesprekken.
 • Wij ontzorgen en begeleiden je bij het selectieproces. Wij helpen je alle stappen te zetten om tot een goede keuze te komen van jouw toekomstige TopMedewerker. Hierbij nemen wij je zoveel mogelijk werk uit handen.
 • Je maakt gebruik van onze creativiteit, kennis van de arbeidsmarkt en sociale media vaardigheden om jouw ideale kandidaat te bereiken en binnen te halen. We gaan hierbij net zo lang door tot het gelukt is.


Wij bieden aan als extra mogelijkheid een DISC assessment voor een succesvolle start van een 'bloeiende' werkrelatie. Lees meer... Assessment DISC.

Interesse in Vacature Service Platina? Neem contact met ons op... WinWinWerkt team.

Extra, een sociale media recruitmentcampagne op maat

Bij het werven van sollicitanten is sociale media onmisbaar. WinWinWerkt gebruikt, behalve een groot aantal jobboards, verschillende sociale media voor het onder de aandacht brengen van de vacature bij de doelgroep. Dit is standaard inbegrepen bij onze dienstverlening Vacature Service, uitzenden en detacheren.

Voor sommige vacatures is er wat extra nodig. Met extra bedoelen wij een creatieve benadering en/of betaalde promotie. Wij adviseren, voeren uit en gebruiken onze creativiteit om een op maat sociale media recruitmentcampagne te doen. 

Interesse in een aanvullende sociale media recruitmentcampagne?  Neem contact met ons op!

Gratis e-book en gratis adviesgesprek

gratis e-book en gratis adviesgesprek

In het gratis e-book lees je de eerste 6 stappen van een succesvol werving en selectieproces. Deze stappen gaan over een goede voorbereiding van het werving en selectieproces. Dit levert je de volgende voordelen op.

 • Je bespaart jezelf veel tijd en geld en frustratie.
 • De kans dat je de verkeerde medewerker binnenhaalt is klein.
 • De kans dat je jouw TopMedewerker binnenhaalt is groot.


Lees meer... Gratis e-book en adviesgesprek.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Talenten Etalage zoeken
Wis formulier of meer criteria
WinWinWeetjes
op11-9-2017 12:18
772 bekeken | 0 reacties
op29-8-2017 9:52
885 bekeken | 0 reacties
op24-8-2017 20:26
195 bekeken | 0 reacties
op22-8-2017 15:08
139 bekeken | 0 reacties
op19-8-2017 16:02
2859 bekeken | 0 reacties