U bent hier: Home > Overzicht vacatures

Vacatures Uitzenden dienstverband MBO

Hieronder vind je een overzicht van al onze Uitzenden dienstverband MBO vacatures.

65plus Werkt - Gepensioneerde Kassa en Service medewerker - Aalsmeer

65plus Werkt zoekt gepensioneerden die het leuk vinden om op flexibele basis deel te worden van het Loogman medewerkersteam. Je wordt ingezet als allround Kassa en service medewerker in de Loogman shop. Ben je niet gepensioneerd, dan kan je ook reageren.
Gepubliceerd: 26-04-2022
Referentie nr:#WIMD00417
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

65plus Werkt - Medewerker Klantcontact | Assistent van de Storingscoördinator - Groningen

In deze functie ben je het telefonisch aanspreekpunt voor klanten die te maken hebben met een verstopping in de riolering. Je noteert de storingen. Je ondersteunt de Storingscoördinator bij het inplannen van de monteurs. Het is een oproepfunctie voor lange duur. De werklocatie is Groningen.
Gepubliceerd: 06-04-2022
Referentie nr:#WIMD00415

65plus Werkt - Gepensioneerde Bedrijfsauto Technicus - Groningen | Friesland

Vacature Gepensioneerde Bedrijfsautotechnicus in Groningen en Friesland voor circa 3 dagen per week. Kom jij ons monteur team versterken?
Gepubliceerd: 04-03-2022
Referentie nr:#WIMD00372

65plus Werkt - Meewerkend Voorman voor de productieafdeling 'Electro en LED-techniek' - Zwanenburg

65plus Werkt heeft een leuke baan beschikbaar voor een handige gepensioneerde met technisch inzicht. Ben je niet gepensioneerd, dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren. De werklocatie is Zwanenburg.
Gepubliceerd: 02-03-2022
Referentie nr:#WIMW00410

65plus Werkt zoekt Vrachtwagenchauffeur CE in heel Nederland - Utrecht

65plus Werkt is op zoek naar gepensioneerden die een loopbaan als Cchauffeur C of als chauffeur CE achter de rug hebben. Je dient in het bezit te zijn van een code 95 pas. We zoeken chauffeurs voor verschillende steden in de Randstad, Midden Nederland en Noord-Brabant. De baan kan zowel parttime als fulltime worden uitgevoerd. Je hoeft niet met pensioen te zijn. Ervaring als vrachtwagenchauffeur (transport) is noodzakelijk.
Gepubliceerd: 19-08-2021
Referentie nr:#WIMD00388

65plus Werkt - Gepensioneerde Verwarmingsmonteur parttime en flexibel - Regio Amersfoort | Veenendaal | Barneveld

Vacature gepensioneerde Verwarmingsmonteur in de regio Amersfoort, Barneveld, Veenendaal. Het aantal uur is, in goed overleg, naar keuze. Ook de dagen van de week is in overleg.  Ben je niet gepensioneerd, dan ben je ook van harte welkom. Onze opdrachtgever is een klein installatiebedrijf met een gemoedelijke sfeer. 
Gepubliceerd: 29-05-2021
Referentie nr:#WIMD00374
Vacatures zoeken
Selectiefilter
Zoekcriteria