U bent hier: Home > Overzicht vacatures

Vacatures MBO

Hieronder vind je een overzicht van al onze MBO vacatures.

Wasserette medewerk(st)er Cheffin bij Clean Center - Amsterdam - De Pijp

Ben je iemand die het liefst de hele dag bezig is? Voel jij je op je plek in een klein en gezellig (familiesfeer) team? Geeft contact met klanten jou plezier? En geeft het voldoening om netjes te werken en vuile was schoon te maken? 4 keer JA, dan hebben wij, het team van Clean Center, de perfecte baan voor jou. Je kan zelf zeggen hoeveel uur per week je wilt werken tussen de 24 en 36 uur. De werkdagen zijn van maandag tot vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur
Gepubliceerd: 10-05-2022
Referentie nr:#WIMD00420

Tandartsassistent die mee wil groeien met Tandzorg Osdorp 24-40 uur - Amsterdam

Het team van Tandzorg Osdorp is op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Tandartsassistent (BBL of met diploma). De baan is voor 24-40 uur. Wij horen graag van jou hoeveel uur per week je wilt werken. Onze moderne praktijk is in Amsterdam Osdorp.
Gepubliceerd: 01-05-2022
Referentie nr:#WIMD00418
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

65plus Werkt - Gepensioneerde Kassa en Service medewerker - Aalsmeer

65plus Werkt zoekt gepensioneerden die het leuk vinden om op flexibele basis deel te worden van het Loogman medewerkersteam. Je wordt ingezet als allround Kassa en service medewerker in de Loogman shop. Ben je niet gepensioneerd, dan kan je ook reageren.
Gepubliceerd: 26-04-2022
Referentie nr:#WIMD00417
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Assistent Vastgoedbeheer 'allround administratief, organisatorisch en klantcontact' - Amsterdam

Heb jij affiniteit met vastgoed? Zoek je een allround administratieve en organisatorische functie met veel externe telefonische contacten? Wil je werken in een kleine professionele organisatie waar je de ruimte krijgt om jouw werk zelfstandig te doen? Wij, het team van Vinken Vastgoed, zoeken een nieuwe collega voor de functie van Assistent Vastgoedbeheer. De baan is voor 24-32 uur. De werklocatie is Amsterdam Nieuw West
Gepubliceerd: 13-04-2022
Referentie nr:#WIMD00414
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

65plus Werkt - Medewerker Klantcontact | Assistent van de Storingscoördinator - Groningen

In deze functie ben je het telefonisch aanspreekpunt voor klanten die te maken hebben met een verstopping in de riolering. Je noteert de storingen. Je ondersteunt de Storingscoördinator bij het inplannen van de monteurs. Het is een oproepfunctie voor lange duur. De werklocatie is Groningen.
Gepubliceerd: 06-04-2022
Referentie nr:#WIMD00415

65plus Werkt - Gepensioneerde Bedrijfsauto Technicus - Groningen | Friesland

Vacature Gepensioneerde Bedrijfsautotechnicus in Groningen en Friesland voor circa 3 dagen per week. Kom jij ons monteur team versterken?
Gepubliceerd: 04-03-2022
Referentie nr:#WIMD00372

65plus Werkt - Meewerkend Voorman voor de productieafdeling 'Electro en LED-techniek' - Zwanenburg

65plus Werkt heeft een leuke baan beschikbaar voor een handige gepensioneerde met technisch inzicht. Ben je niet gepensioneerd, dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren. De werklocatie is Zwanenburg.
Gepubliceerd: 02-03-2022
Referentie nr:#WIMW00410

65plus Werkt zoekt Vrachtwagenchauffeur CE in heel Nederland - Utrecht

65plus Werkt is op zoek naar gepensioneerden die een loopbaan als Cchauffeur C of als chauffeur CE achter de rug hebben. Je dient in het bezit te zijn van een code 95 pas. We zoeken chauffeurs voor verschillende steden in de Randstad, Midden Nederland en Noord-Brabant. De baan kan zowel parttime als fulltime worden uitgevoerd. Je hoeft niet met pensioen te zijn. Ervaring als vrachtwagenchauffeur (transport) is noodzakelijk.
Gepubliceerd: 19-08-2021
Referentie nr:#WIMD00388

65plus Werkt - Aanmelden voor een 65plus bijbaan - Nederland

Ben je gepensioneerd en heb je zin in een leuke baan?  Meld je aan bij WinWinWerkt.nl via de oranje button solliciteer. Eenmaal aangemeld, stel vacature-alerts in zodat je direct op de hoogte bent als er een geschikte 65plus vacature online komt.
Gepubliceerd: 27-07-2021
Referentie nr:#WIMD00381

65plus Werkt - Gepensioneerde Verwarmingsmonteur parttime en flexibel - Regio Amersfoort | Veenendaal | Barneveld

Vacature gepensioneerde Verwarmingsmonteur in de regio Amersfoort, Barneveld, Veenendaal. Het aantal uur is, in goed overleg, naar keuze. Ook de dagen van de week is in overleg.  Ben je niet gepensioneerd, dan ben je ook van harte welkom. Onze opdrachtgever is een klein installatiebedrijf met een gemoedelijke sfeer. 
Gepubliceerd: 29-05-2021
Referentie nr:#WIMD00374
Vacatures zoeken
Selectiefilter
Zoekcriteria