U bent hier: Home > Specialismen > TopTeam recruitment MKB

TopTeam recruitment voor MKB

Gratis e-book TopTeam voor MKB

WinWinWerkt helpt werkgevers bij het binnenhalen van medewerkers die maximaal bijdragen aan het organisatiesucces.

Wij zijn je graag van dienst met advies en praktische uitvoering op maat. Hieronder lees je de verschillende mogelijkheden. Vertel ons welke ondersteuning je wilt... WinWinWerkt team.

Een perfecte match is meer dan het invullen van een vacature! Lees meer... gratis e-book.

Vacature Service

Wil je de werving aan WinWinWerkt overlaten en zelf het selectieproces doen? Met Vacature Service maak je op voordelige en effectieve wijze gebruik van onze expertise, geavanceerde recruitmentsystemen en werkzoekenden-netwerk. 

Wij helpen je met het opstellen van een duidelijk profiel van jouw toekomstige medewerker. Dit wordt omgezet in een wervende vacaturetekst die de juiste kandidaten aanspreekt en motiveert om te solliciteren. Vervolgens doen wij een uitgebreide wervingscampagne (jobboards en sociale media). Zo bereikt de vacature in korte tijd een groot aantal potentiele kandidaten. De kandidaten solliciteren rechtstreeks bij jouw organisatie.

Aanvullende dienstverlening Vacature Service

Wil je jezelf tijd besparen en voorkomen dat je het overzicht verliest? Dan kan je de voorselectie aan ons uitbesteden. WinWinWerkt filtert de goed passende sollicitanten eruit en met deze kandidaten ga je zelf verder in het selectieproces. De minder goed passende kandidaten worden door ons afgewezen.

Interesse in onze dienstverlening Vacature Service? Neem contact met ons op... WinWinWerkt team.

Werving en Selectie

Wil je volledig ontzorgd worden? Dan is onze dienstverlening Werving en Selectie de beste keuze. Wij nemen je het werk uit handen en ondersteunen bij het maken van een zorgvuldige keuze van jouw toekomstige medewerker.

Interesse in onze Werving en Selectie dienstverlening? Neem contact met ons op... WinWinWerkt team.

Vacature Service en Werving en Selectie en Uitzendbureau

Uitzendbureau 'reguliere banen' en 'bijbanen gepensioneerden'

Een werknemer als uitzendkracht inzetten heeft het voordeel van een grote(re) mate van flexibiliteit voor een lange periode, in totaal 5,5 jaar.

Het begint met maximale flexibiliteit in Fase A die 78 gewerkte weken duurt. Je betaalt de uren dat je de medewerker inzet. Daarna volgt Fase B (detachering) die aanmerkelijk gunstiger is dan de WWZ. De WWZ is van toepassing als je de medewerker in dienst neemt. Volgens de WWZ is dit maximaal 3 tijdelijke arbeidscontracten gedurende een periode van maximaal 2 jaar. In fase B kan een organisatie een medewerker, met 6 tijdelijke detacheringscontracten gedurende een periode van maximaal 4 jaar, aan zich binden.

Een ander voordeel is dat je als werkgever geen risico loopt zoals doorbetaling tijdens ziekte en re-integratieverplichting conform de Wet Verbetering Poortwachter. Dit risico en de uitvoering ligt bij onze payrollpartner.

Onze uitzendbureau dienstverlening is op basis van No Cure No Pay. Interesse? Neem contact met ons op... WinWinWerkt team.

Detachering 'wel de lusten en niet de lasten van het werkgeverschap'

Detachering is een uitkomst voor MKB bedrijven. Het biedt veel voordelen in bepaalde situaties. Bijvoorbeeld als je gebruik wilt maken van subsidies bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar ook als je mensen voor langere tijd aan je wilt verbinden.

Wil je wel de lusten en niet de lasten van het werkgeverschap? Kies dan voor detachering, eventueel voorafgegaan door 78 weken uitzenden. Neem contact met ons op... WinWinWerkt team.

Uitzendbureau 65plus bijbanen gepensioneerden

Uitzendbureau 65+ gepensioneerden

Gepensioneerde uitzendkrachten zijn vanwege hun kennis en ervaring, motivatie en flexibele inzetbaarheid een uitkomst voor bedrijven. Lees meer... * Uitzendbureau 65+.

Interesse in onze dienstverlening Uitzendbureau 65+ Gepensioneerden? Neem contact met ons op... WinWinWerkt team.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Wij horen graag van je
Vacatures zoeken
Talenten Etalage
Zoeken met meer criteria
Recente artikelen
op3-3-2018 13:32
355 bekeken | 0 reacties
op26-2-2018 12:26
294 bekeken | 0 reacties
op12-2-2018 10:08
586 bekeken | 0 reacties