U bent hier: Home > Werkzoekers > Talenten Etalage 'profileer jezelf'

Talenten Etalage 'laat je vinden door werkgevers'

Talenten Etalage, laat je vinden door werkgevers

Gratis extra service voor werkzoekenden

Gevonden worden door werkgevers, en vervolgens uitgenodigd worden om te solliciteren. Wie wil dat nu niet? Daarom biedt WinWinWerkt aan werkzoekers de Talenten Etalage. Maar niet alleen daarom. De Talenten Etalage is een uitstekend hulpmiddel bij het vinden van een baan via jouw persoonlijke netwerk.

Deelnemen aan de Talenten Etalage is een gratis dienstverlening voor werkzoekenden die bij WinWinWerkt staan ingeschreven. Het is een vrije keuze om deel te nemen, niet verplicht. Wij raden het echter wel aan omdat het veel voordelen biedt.

Jouw talentenprofiel is anoniem. Pas nadat je hebt gesolliciteerd ontvangt de werkgever jouw gegevens en volledige CV. Wij bewaken jouw privacy hierbij sterk. Neem een kijkje in de Talenten Etalage om een indruk te vormen... Talenten Etalage zoeken.

Jouw vrienden en bekenden inschakelen bij het vinden van een baan

Het persoonlijke netwerk één van de meest kansrijkse manieren om een nieuwe baan te vinden. Vaak weten jouw vrienden, familie en bekenden niet precies wat je voor werk zoekt en wat jouw kwaliteiten zijn. Dit is wel belangrijk om je te kunnen helpen, bijvoorbeeld door je aan te bevelen bij werkgevers of jou te attenderen op interessante vacatures.

Dit kan je oplossen door de Talenten Etalage in te zetten en jouw vrienden en bekenden te vragen om jouw talentenprofiel te delen op social media. Je slaat 3 vliegen in 1 klap:

  • Jouw talentenprofiel krijgt een grote zichtbaarheid op social media en komt zo onder de aandacht van werkgevers.
  • Jouw familie, vrienden en bekenden weten wat voor werk je zoekt en wat jouw kwaliteiten zijn en kunnen je beter helpen bij je zoektocht naar werk.
  • Werkgevers die zoeken in de Talenten Etalage kunnen hun interesse voor jou als potentiele kandidaat voor een vacature kenbaar maken bij WinWinWerkt. Dit is een veel betere situatie dan als je als één van de velen solliciteert op een vacature.


Kortom, maak gebruik van deze gratis service!

Inschrijven als werkzoekende bij WinWinWerkt

Je kan jezelf  hier inschrijven. Je ontvangt een automatisch gegeneerde ontvangstbevestiging. Nadat wij jouw inschrijving handmatig hebben bekeken ontvang je een persoonlijke welkom mail. Als je deelneemt aan de Talenten Etalage mailen wij je de verwijzing naar jouw Talentenprofiel.

Sta je al ingeschreven zonder deelname aan de Talenten Etalage?

Ben je al aangemeld als werkzoekende maar neem je nog niet deel aan de Talenten Etalage? Stuur ons dan een email waarin je zegt dat je wit deelnemen aan de Talenten Etalage. Je vermeldt hierbij de volgende informatie...

  • Kandidaat headline: maximaal 7 woorden waarin je beroep duidelijk wordt.
  • Gewenste functies: opsomming van functietitels van functies die je zoekt (maximaal 10 achtereen met komma ertussen).
  • Eigenschappen en vaardigheden: opsomming van eigenschappen en vaardigheden (maximaal 10 achtereen met komma ertussen).

Deel je eigen talentenprofiel op social media

Help andere werkzoekers en uzelf door Talentenprofielen te delen op Social Media

Door middel van de buttons 'delen' van Google+ LinkedIn Facebook en Twitter kan je jouw eigen profiel maar ook dat van andere kandidaten zichtbaarheid geven op social media.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Wij horen graag van je
Vacatures zoeken
Talenten Etalage
Zoeken met meer criteria
Recente artikelen
op3-3-2018 13:32
355 bekeken | 0 reacties
op26-2-2018 12:26
294 bekeken | 0 reacties
op12-2-2018 10:08
585 bekeken | 0 reacties