U bent hier: Home > Specialismen > Specialismen overzicht

Specialismen

WinWinWerkt bemiddelt in een breed spectrum van beroepen en sectoren. Behalve onze brede orientatie voor het MKB zijn wij ons ook aan het specialiseren in bepaalde sectoren en beroepsgroepen.

Het tot stand brengen van bloeiende werkrelaties is onze passie en expertise!

Wij geloven dat als medewerkers hun talenten benutten in hun functie, het betrokken medewerkers zijn die optimaal presteren. Dit is het fundament onder onze dienstverlening.

Lees meer over onze dienstverlening voor Voor werkgevers en Voor werkzoekers.

Hieronder lees je onze specialismen. Interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op... WinWinWerkt team.

Recruitmentpartner MKB

Recruitmentpartner MKB - reguliere banen loondienst en ZZP-interim en ondernemerschap

WinWinWerkt helpt MKB-bedrijven met het binnenhalen van ideale medewerkers. Creatieve werving en employer-branding zijn belangrijke bestanddelen van onze dienstverlening. Onmisbaar bij het werven voor schaarste functies en als je TopMedewerkers wilt toevoegen aan je medewerkersteam.

Lees meer... * Recruitmentpartner MKB.

Uitzendbureau 65+ gepensioneerden

Uitzendbureau 65+ gepensioneerden, parttime en oproep bijbanen voor gepensioneerden

Gepensioneerde uitzendkrachten zijn ideaal voor de flexibele schil!

Uitzendbureau 65+ gepensioneerden is de arbeidsbemiddeling van gepensioneerden naar flexibele bijbanen. Het is een aanvulling op het reguliere werknemersbestand en is ideaal voor de flexibele schil. Het inzetten van gepensioneerde uitzendkrachten biedt organisaties veel voordelen, ook financieel. 

Lees meer... * Uitzendbureau 65+ gepensioneerden.

Recruitmentpartner EU-talent

International recruitment EU-talentWinWinWorks.eu is the international EU recruitmentservice by WinWinWerkt. In a short period of time the Dutch labor market became very tight. For positions where the official language is English and Dutch is not required, the EU talentpool is a great source to find your highly qualified ideal employees. Our expertise and creative approach to the labor market will bring in your ideal new employees.

Read more... International recruitment EU-talent.
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Vacatures zoeken
Kandidaten zoeken
Wis formulier of meer criteria
Recente artikelen
op22-2-2018 14:26
111 bekeken | 0 reacties
op12-2-2018 10:08
345 bekeken | 0 reacties
op1-1-2018 14:28
221 bekeken | 0 reacties