U bent hier: Home > Specialismen > * Recruitmentpartner MKB

Recruitmentpartner MKB

Recruitmentpartner MKB, reguliere banen loondienst, ZZP-interim en ondernemerschap

Bespaar jezelf tijd, geld en de frustratie van de verkeerde keuze!

Het werving en selectieproces van nieuwe medewerkers wordt vaak onderschat. En dat is jammer omdat elke medewerker belangrijk is om als organisatie succesvol te zijn. Het principe van ‘de zwakste schakel’ geldt ook hier. Wat je wilt is een match die blijvend succesvol is.

Wij geloven dat als medewerkers hun talenten benutten in hun functie, dat het betrokken medewerkers zijn die optimaal presteren. Dit is het fundament onder onze dienstverlening.

Belangrijk vinden wij dat de persoon achter het CV goed past bij de functie én bij de bedrijfscultuur. We zoeken naar de drijfveren en ambitie van de kandidaat. Sluit dit goed aan bij wat de werkgever te bieden heeft? Vanzelfsprekend past de opleiding en werkervaring. Alles bij elkaar bepaalt of de match succesvol is én blijft. Wij maken hierbij gebruik van psychologische inzichten zoals de TMA Talenten Motivatie Analyse.

Persoonlijk en betrokken, deskundig en met een flinke dosis creativiteit. Dit is waar WinWinWerkt voor staat. Onze missie 'Het tot stand brengen van bloeiende werkrelaties zodat Win (medewerker) Win (organisatie) Werkt'. Wij bieden onze dienstverlening op maat aan. Lees meer... Dienstverlening overzicht.

Interesse? Neem contact met ons op... WinWinWerkt team.

Hier kan je lezen wat opdrachtgevers over onze dienstverlening zeggen... Referenties opdrachtgevers.

Gratis e-book en gratis adviesgesprek

Vacatures invullen met ideale medewerkers. Download gratis het e-book.

In het gratis e-book lees je de eerste 6 stappen van een succesvol werving en selectieproces. Deze stappen gaan over een goede voorbereiding. Dit levert je de volgende voordelen op.

  • Je bespaart jezelf veel tijd en geld en frustratie.
  • De kans dat je de verkeerde medewerker binnenhaalt is klein.
  • De kans dat je jouw TopMedewerker binnenhaalt is daarentegen heel groot.


Lees meer... Gratis e-book en adviesgesprek.

Radiocommercial WinWinWerkt

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Wij horen graag van je
Vacatures zoeken
Talenten Etalage
Zoeken met meer criteria
Recente artikelen
op3-3-2018 13:32
355 bekeken | 0 reacties
op26-2-2018 12:26
294 bekeken | 0 reacties
op12-2-2018 10:08
585 bekeken | 0 reacties