U bent hier: Home > Payrollpartner

Payrollpartners, onze backoffice

Bij uitzenden is er sprake van gescheiden verantwoordelijkheden tussen de juridische werkgever (het uitzendbureau) en de organisatie (opdrachtgever) waar de kandidaat gaat werken. De opdrachtgever heeft zeggenschap over het werk, de taakinhoud en is verantwoordelijk voor de werkomstandigheden. Het uitzendbureau heeft het juridisch werkgeverschap.

WinWinWerkt heeft het juridisch werkgeverschap uitbesteed aan twee Payroll Partners. Beide partners zijn gerenommeerde payroll organisaties en bieden een backoffice dienstverlening aan intermediairs zoals WinWinWerkt. Zij zijn aangesloten bij brancheorganisaties Nederlandse Bond van Bemiddelings en Uitzendondernemingen NBBU en / of Algemene Bond van Uitzendondernemingen ABU en NEN 4400-1 gecertificeerd. Zij zijn bovendien aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid SNU. Hiermee krijgt u de zekerheid die u als opdrachtgever nodig heeft dat de bepalingen van de CAO en wettelijke bepalingen correct worden uitgevoerd. Het biedt ook zekerheid op een correcte uitvoering van de verloning en het doen van alle afdrachten die uit de verloning voortkomen. 

Bij elke opdracht beoordelen wij welke payrollpartner wij inzetten.

WinWinWerkt is altijd uw eerste aanspreekpunt. Wij regelen het tot standkomenvan de overeenkomst tussen onze opdrachtgever / uitzendkracht en onze payrollpartner. Ook de verwerking van de urenverantwoordingsbriefjes doen wij of de opdrachtgever doet dit zelf (naar keuze).

One Payroll professional backoffice

One Payroll is een gerenommeerd payrollbedrijf gespecialiseerd in de backoffice van uitzendbureaus. Opdrachten die WinWinWerkt bij One Payroll onderbrengt vallen onder de ABU CAO.

Meer informatie over One Payroll op de website www.onepayroll.nl.

PSC Backoffice Services

PSC Backoffice Services is een gerenommeerd payrollbedrijf gespecialiseerd in de backoffice van uitzendbureaus. Opdrachten die WinWinWerkt bij PSC onderbrengt vallen onder de NBBU CAO 2009-2013.

Meer informatie over PSC op de website www.psc.nl.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Wij horen graag van je
Vacatures zoeken
Talenten Etalage
Zoeken met meer criteria
Recente artikelen
op3-3-2018 13:32
355 bekeken | 0 reacties
op26-2-2018 12:26
294 bekeken | 0 reacties
op12-2-2018 10:08
586 bekeken | 0 reacties