U bent hier: Home > Payroll Partners

Payroll Partners, onze backoffice

Bij uitzenden is er sprake van gescheiden verantwoordelijkheden tussen de juridische werkgever (het uitzendbureau) en de organisatie (opdrachtgever) waar de kandidaat gaat werken. De opdrachtgever heeft zeggenschap over het werk, de taakinhoud en is verantwoordelijk voor de werkomstandigheden. Het uitzendbureau heeft het juridisch werkgeverschap.

WinWinWerkt heeft het juridisch werkgeverschap uitbesteed aan twee Payroll Partners. Beide partners zijn gerenommeerde payroll organisaties en bieden een backoffice dienstverlening aan intermediairs zoals WinWinWerkt. Zij zijn aangesloten bij brancheorganisaties Nederlandse Bond van Bemiddelings en Uitzendondernemingen NBBU en / of Algemene Bond van Uitzendondernemingen ABU en NEN 4400-1 gecertificeerd. Zij zijn bovendien aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid SNU. Hiermee krijgt u de zekerheid die u als opdrachtgever nodig heeft dat de bepalingen van de CAO en wettelijke bepalingen correct worden uitgevoerd. Het biedt ook zekerheid op een correcte uitvoering van de verloning en het doen van alle afdrachten die uit de verloning voortkomen. 

Bij elke opdracht beoordelen wij welke payrollpartner wij inzetten.

WinWinWerkt is altijd uw eerste aanspreekpunt. Wij regelen het tot standkomenvan de overeenkomst tussen onze opdrachtgever / uitzendkracht en onze payrollpartner. Ook de verwerking van de urenverantwoordingsbriefjes doen wij of de opdrachtgever doet dit zelf (naar keuze).

PSC Backoffice Services

PSC Backoffice Services is een gerenommeerd payrollbedrijf gespecialiseerd in de backoffice van uitzendbureaus. Opdrachten die WinWinWerkt bij PSC onderbrengt vallen onder de NBBU CAO 2009-2013.

Meer informatie over PSC op de website www.psc.nl.

One Payroll professional backoffice

One Payroll is een gerenommeerd payrollbedrijf gespecialiseerd in de backoffice van uitzendbureaus. Opdrachten die WinWinWerkt bij One Payroll onderbrengt vallen onder de ABU CAO.

Meer informatie over One Payroll op de website www.onepayroll.nl.
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Vacatures zoeken
Kandidaten zoeken
Wis formulier of meer criteria
Recente artikelen
op22-2-2018 14:26
111 bekeken | 0 reacties
op12-2-2018 10:08
345 bekeken | 0 reacties
op1-1-2018 14:28
221 bekeken | 0 reacties