U bent hier: Home > Over > Partnerschap WinWinWerkt

Sluit je aan bij WinWinWerkt

Verbinden van talent met vacatures, dat is waar WinWinWerkt voor staat. WinWinWerkt.nl is een Service Platform. Een partner-netwerk bestaande uit specialisten in arbeidsbemiddeling. Wij werken samen en bundelen onze expertise en dienstverlening. Met onze dienstverlening helpen wij 'organisaties' en 'toekomstige medewerkers' elkaar te vinden en te verbinden. Onze missie is 'het tot stand brengen van bloeiende werkrelaties zodat Win (medewerker) Win (organisatie) Werkt.

Samenwerken en kosten delen biedt kansen en voordelen!

WinWinWerkt.nl is gebouwd op geavanceerde recruitmentsoftware. Voor de dienstverlening van onze huidige partners (labels) Vacature Service MKB en Uitzendbureau Gepensioneerden brengt dit veel voordelen mee.

  • Voor onze opdrachtgevers een hoge kwaliteit van dienstverlening.
  • En voor onszelf efficiency en een plezierige manier van werken.


Het is onze wens om WinWinWerkt.nl uit te breiden met nieuwe partners. Als partner heb je jouw eigen label (bedrijf). Je maakt deel uit van ons netwerk en platform. Je maakt gebruikt van de faciliteiten van WinWinWerkt.nl en de onderliggende recruitmentsystemen. Daarnaast kunnen wij je ondersteunen met marketing en ondernemerschap, afhankelijk van jouw behoefte. Voor uitzenden en detacheren hebben wij een professionele backoffice door onze nauwe samenwerking met onze payrollpartner One Payroll.

De voordelen zijn legio. We noemen een aantal...

  • Makkelijk(er) talent aantrekken via een groot aantal jobboards, dus grote(re) kans op het kunnen invullen van vacatures met uitstekend passende kandidaten.
  • Passende kandidaten aanbieden aan opdrachtgevers op een onderscheidende manier. Dit wordt zeer gewaardeerd door onze klanten die daarmee makkelijk overzicht kunnen houden. Ze kunnen, als ze dat willen, het selectieproces volgen en worden toch volledig ontzorgd.
  • Efficiente en effectieve werkprocessen. Je kan daardoor veel meer tijd besteden aan persoonlijke dienstverlening. Je houdt uitstekend overzicht over de sollicitaties en het beoordelen en afhandelen gaat heel gestructureerd.
  • En natuurlijk dat je kosten kan delen. Geavanceerde mogelijkheden zoals bv een multiposter, video-sollicitaties zijn dan goed bereikbaar voor jou als zelfstandige recruiter.


Onze recruitmentsystemen maken dat het een plezier is om je werkzaamheden uit te voeren, tenminste als je van gestructureerd werken houdt. Je kan professionele en onderscheidende dienstverlening bieden aan jouw opdrachtgevers. Dat brengt zowel werkplezier als zakelijk succes

Waarom aansluiten bij ons partner-netwerk?

Daar is geen eensluidend antwoord op te geven. Het zal voor iedereen verschillend zijn. We kunnen wel situaties bedenken dat WinWinWerkt.nl een uitkomst is.  

  • Je werkt als zelfstandige recruiter. Doordat je veel tijd (en geld ) moet besteden aan zaken zoals je recruitmentsysteem, de AVG en andere zaken, kom je te weinig toe aan datgene wat jou voldoening geeft en waar je geld mee verdient 'succesvol samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt'. Waarschijnlijk zijn deze bijkomende, maar wel belangrijke, zaken niet datgene wat je graag doet.  
  • Je bent franchisenemer maar vindt dit om verschillende redenen te beperkend. Je wilt, meer dan als franchisenemer mogelijk is,  jouw eigen ideen vormgeven. Je wilt een eigen label waar je trots op bent en waarin je de dienstverlening vormgeeft zoals jij dat wilt.  Maar je wilt ook ontzorgd worden op bepaalde zaken waarmee je als franchisenemer wordt ontzorgd.  Wij kunnen je beide bieden.
  • Je staat nog aan het begin van zelfstandig ondernemerschap als recruitment-specialist. Je hebt veel ervaring in arbeidsbemiddeling. Om je eigen bedrijf te starten moet je veel regelen. Daar kan je vast goed ondersteuning bij gebruiken.Als je jezelf aansluit bij WinWinWerkt.nl bieden wij deze ondersteuning. Je kan op korte termijn van start gaan. Heb je veel expertise van een bepaalde sector en een goed netwerk, dan kan je al snel succesvol zijn als recruiter binnen jouw specialisme.


Geloof je, net als wij, dat het versterkend werkt als je met andere recruiters samenwerkt? En dat de partners elkaar aanvullen met ieder een eigen specialisme? Dan willen wij graag met je kennismaken om de mogelijkheden te bespreken. Als partner heb je jouw eigen bedrijf (label). Je bepaalt zelf hoe jij je dienstverlening aanbiedt en voor welke tarieven. Fulltime, parttime werken, het maakt ons niet uit. Wat wij wel belangrijk vinden is, dat je onze missie en kernwaarden tot je eigen missie en kernwaarden maakt.

Neem contact op met Michal voor een kennismakingsgesprek. WinWinWerkt team.

Franchise Uitzendbureau Gepensioneerden

Franchise Uitzendbureau Gepensioneerden

Voor het label Uitzendbureau Gepensioneerden bieden wij de mogelijkheid van franchise. Je verbindt gepensioneerden en organisaties met elkaar zodat er tussen hen flexibele en langdurende werkrelaties ontstaan. Dit vraagt meedenken met je klant zodat een optimale situatie ontstaat, waar de organisatie maximaal profijt van heeft. Vervolgens zoek je daar de gepensioneerde bij. Heel veelzijdig, elke keer anders en een leuke gemotiveerde groep werkzoekenden. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met Michal.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Talenten Etalage
Vacatures zoeken
Vacature Alert
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Meer zoekopties
Recente artikelen
op12-12-2018 16:07
118 bekeken | 0 reacties
op22-11-2018 11:51
189 bekeken | 0 reacties
op17-11-2018 14:47
312 bekeken | 0 reacties
op23-10-2018 15:00
275 bekeken | 0 reacties
op13-10-2018 9:14
396 bekeken | 0 reacties