U bent hier: Home > Over ons > Partnerschap

Partnerschap

Partnerschap, samenwerken en elkaar versterken

Samenwerken en elkaar versterken is een uitspraak waarin wij oprecht geloven.

Met onderstaande organisaties werken wij graag en veelvuldig samen op basis van WinWin. Wij noemen het partnerschap.

Ondernemersvereniging Amstelveen

Michal van Dantzig, oprichter van WinWinWerkt is een actief lid van de Ondernemersvereniging Amstelveen. Ons lidmaatschap gaat verder dan het bezoeken van de gezellige evementen. Bij de OA vinden wij een inspirerende en versterkende samenwerking met Darshan en Jelena en met andere leden. Bekijk onze Testimonial Ondernemersvereniging Amstelveen.

Meer informatie... Ondernemersvereniging Amstelveen of bekijk de video.

MKB-Amsterdam

Michal van Dantzig, oprichter van WinWinWerkt is bestuurslid van MKB-Amsterdam. Wij hebben grote waardering voor de versterkende samenwerking die hiermee gepaard gaat.

MKB-Amsterdam behartigt de belangen van Amsterdamse ondernemers in de lokale en landelijke politiek en wil daar waar mogelijk knelpunten wegnemen en het Amsterdamse ondernemersklimaat verbeteren. Zij inspireren en informeren de bij hun aangesloten bedrijven bij alle aspecten van het ondernemen. Bij het aspect werkgeverschap en arbeidsmarkt, waar ook plaats is voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, speelt MKB-Amsterdam een actieve rol. 

Lees meer... MKB-Amsterdam.

99 van Amsterdam | Normaalste Zaak

99 van Amsterdam en de Normaalste Zaak

De 99 van Amsterdam is hèt netwerk van, straks 99, werkgevers die met elkaar bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt waarin het talent van iedereen die kan en wil werken welkom is.

WinWinWerkt heeft zich hierbij aangesloten omdat wij geloven in een inclusieve arbeidsmarkt én een inclusieve samenleving. Daarvoor maken wij ons graag sterk.

Lees meer... 99 van Amsterdam | De Normaalste Zaak.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Talenten Etalage zoeken
Wis formulier of meer criteria
Recente artikelen
op14-10-2017 14:04
345 bekeken | 0 reacties
op11-9-2017 12:18
1074 bekeken | 0 reacties
op29-8-2017 9:52
1105 bekeken | 0 reacties
op24-8-2017 20:26
350 bekeken | 0 reacties
op22-8-2017 15:08
302 bekeken | 0 reacties