U bent hier: Home > Over > Partners van WinWinWerkt

Partners van WinWinWerkt

Partners van WinWinWerkt maken gebruik van de geavanceerde recruitmentsystemen van WinWinWerkt. Hieronder lees je wie onze partners zijn.

Vacature Service MKB

Vacature Service MKB

Vacature Service MKB is onderdeel van WinWinWerkt.

Het is onze passie en expertise om MKB werkgevers te ondersteunen bij het binnenhalen van ideale medewerkers. Recruitment-marketing is een belangrijke succesfactor in het werving en selectieproces.

Lees meer... Vacature Service MKB.

Uitzendbureau Gepensioneerden

Uitzendbureau Gepensioneerden

Uitzendbureau Gepensioneerden is onderdeel van WinWinWerkt.

Het is onze passie en expertise om gepensioneerden en organisaties met elkaar te verbinden. Zodanig dat er succesvolle werkrelaties tussen hen ontstaan. De variatie is groot, zowel in soort werk als het werk- en denkniveau. Het merendeel van de vacatures zijn bijbanen; parttime en/of flexibel (oproep).

Lees meer... Uitzendbureau Gepensioneerden.

Partner worden?

Wij zoeken partners. Intermediairs die met hun dienstverlening een aanvulling zijn voor onze opdrachtgevers. Onze voorkeur gaat uit naar werving en selectiebureaus die zich hebben gespecialiseerd in een specifieke beroepsgroep of sector. We gaan graag met je in gesprek. Neem contact op met Michal van Dantzig.

Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Vacatures zoeken
Talenten Etalage
Meer zoek opties
Recente artikelen
op22-5-2018 12:06
28 bekeken | 0 reacties
op10-5-2018 14:12
1072 bekeken | 0 reacties
op7-5-2018 16:59
124 bekeken | 0 reacties
op7-5-2018 16:57
46 bekeken | 0 reacties
op3-3-2018 13:32
475 bekeken | 0 reacties