U bent hier: Home > > MKB Innovatie Support

MKB Innovatie Support

MKB Innovatie Support

Visie
We leven in een technologie wereld waarin veranderingen elkaar razendsnel opvolgen. Markten worden gedisrupt door nieuwkomers. Klanten zijn kritisch en weten waar Abraham de mosterd haalt. Meerjaren plannen worden vervangen door een visie die een stip is op de horizon. De weg naar de stip past zich telkens weer aan op de vraag van de klant en rekening houdend met de concurrentie die uit onverwachte hoeken kan komen. Agile (wendbaar en klantgericht) zijn als bedrijf, en op continu basis innoveren, is cruciaal om je bestaansrecht als bedrijf en je economische bestendigheid in deze wereld te borgen.

Missie
MKB helpen om AGILE (wendbaar en klantgericht) en INNOVATIEF te zijn, door het uitvoeren van grote en kleine(re) projecten Marketing, Human Capital, Recruitment met focus op innovatie en procesoptimalisatie.

Vanuit dit label helpt Michal van Dantzig MKB bedrijven met (deel) projecten innovatie en procesoptimalisatie op haar expertise gebieden Marketing en Human Capital. Lees meer en bekijk Michal haar portfolio. MKB-Innovatie-Support.nl.

Deel dit bedrijf
Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Meer zoekopties
Recente artikelen
op19-12-2020 10:18
479 bekeken | 0 reacties
op20-9-2020 18:19
984 bekeken | 0 reacties
op15-7-2020 18:22
1980 bekeken | 0 reacties
op29-5-2020 15:23
2934 bekeken | 0 reacties
Vacatures zoeken
Kandidaten zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!

Meer vacatures...

NL.Jooble.org