65plus Werkt

Aanmelden als werkzoekende bij WinWinWerkt.nl

Bijbanen gepensioneerden

De arbeidsmarkt is krap. De verwachting is dat dit de komende jaren alleen maar zal toenemen. Het vinden van het juiste personeel is een uitdaging. Hoe fijn is het dan dat er een groep ervaren en loyale gepensioneerden is die heel graag bij jouw bedrijf aan de slag gaat.


Gepensioneerden zijn betrokken en verantwoordelijke medewerkers die je voor langere tijd,  flexibel (oproep, parttime), kan inzetten. Je zet gepensioneerden in als het nodig is. Is er geen werk, dan is dat geen probleem. Het klinkt ideaal, en dat is het ook. Gepensioneerden zijn ideaal voor de flexibele schil! Lees meer... Werkgevers.

Betrokken, verantwoordelijk en flexibel inzetbaar. 

Lees meer...

Een betaalde baan en tijd voor hobby en kleinkind.

Lees meer...

Bekijk de 65plus vacatures voor gepensioneerden.

WinWinWerkt.nl.

Wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Lees meer...

Inspiratie en Nieuws

Senioren gezocht NPO TV programma IK KOM BIJ JE WONEN
door michalvandantzig 17 feb., 2020
Met het NPO TV programma IK KOM BIJ JE WONEN worden 2 maatschappelijke kwesties op een positieve manier bij elkaar gebracht. Senioren met een extra logeerkamer nemen een jongere in huis. Voor de gezelligheid en om van elkaar te leren.
65plus Werkt | Bijbanen voor gepensioneerden
door michalvandantzig 13 jan., 2020
De Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) heeft een advies uitgebracht met als titel 'Verzilver het maatschappelijk potentieel van mensen in derde levensfase.' Gerrit Jan Hamers van 65plus Werkt werd vanwege dit adviesrapport gebeld door Radio 5. Gerrit Jan (72 jaar) vertelt waarom gepensioneerden werken. Hier kan je het interview terughoren.
Meer inspiratie en nieuws
Share by: