U bent hier: Home > WinWinWerkt > Gratis adviesgesprek

Vragenformulier Gratis adviesgesprek

Om je op een praktische manier verder te helpen, bieden wij je een gratis telefonisch adviesgesprek aan van 15 minuten. Dit adviesgesprek is afgestemd op jouw behoefte aan informatie en advies. Om het concreet en direct uitvoerbaar te maken is het adviesgesprek aan de hand van een actuele vacature van jouw organisatie. Je kiest 1 stap van de 12 stappen waarover je advies wilt hebben.

Om goed met je mee te kunnen denken en je te adviseren, is het van belang dat je het e-book (stap 1 t/m 6) recent hebt gelezen.

Tot binnenkort op onze belafspraak.

Michal.

*Per organisatie kan eenmalig van dit aanbod voor een gratis adviesgesprek gebruik gemaakt worden.
Om je goed advies te kunnen geven is het belangrijk dat je het e-book recent hebt gelezen. In het e-book staat de code waarmee je recht hebt op dit gratis adviesgesprek.
Kies uit de 12 stappen, de stap waarover je advies wilt hebben
Geef aan waarover je advies wilt hebben. We kunnen ons dan voorbereiden.
We willen je een concreet en praktisch advies geven en daarvoor is het nodig dat de vacature actueel is. Om een goed advies te kunnen geven hebben wij de vacaturetekst nodig. Een functieprofiel voldoet niet.
Vooraf willen wij een indruk hebben van je bedrijf zodat wij je goed kunnen adviseren.
Geef 3 data van hoe laat tot hoe laat (een dagdeel) je bereikbaar bent. Wij mailen je z.s.m. een definitieve belafspraak waarbij wij rekening houden met de door jou opgegeven tijden. In verband met inplannen VANAF minimaal 3 werkdagen na moment van insturen van dit formulier.
Vul het emailadres in waarmee je het e-book hebt gedownload.
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op Google+ Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Pinterest Volg WinWinWerkt op Instagram
Talenten Etalage zoeken
Wis formulier of meer criteria
WinWinWeetjes
op11-9-2017 12:18
772 bekeken | 0 reacties
op29-8-2017 9:52
885 bekeken | 0 reacties
op24-8-2017 20:26
195 bekeken | 0 reacties
op22-8-2017 15:08
139 bekeken | 0 reacties
op19-8-2017 16:02
2859 bekeken | 0 reacties