U bent hier: Home >

Michal van Dantzig

Michal  van Dantzig
Naam: Michal van Dantzig
Mobiel: (06) 1172 2938

CV:

Bij WinWinWerkt plaatsen wij vacatures van organisaties die diversiteit omarmen. Deze werkgevers weten dat een divers medewerkersteam bijdraagt aan een tolerante bedrijfscultuur en betere bedrijfsresultaten. Alle vacatures gepubliceerd op WinWinWerkt.nl hebben daarom het label 'diversiteit werkt'.

Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt is het voor 50plussers lastiger om een baan te vinden die heel goed past. Staat het label '50plus werkt' in de vacature, dan betekent het dat deze werkgever werk- en levenservaring waardeert. De deur staat voor jou als 50plusser wijd open. En natuurlijk ben je ook welkom als je jonger bent.

Het label '65plus werkt' is om aan te geven dat het hier gaat om een flexibele bijbaan die geschikt is voor gepensioneerden. Natuurlijk mag je ook solliciteren als deze flexibele en parttime bijbaan goed bij jouw situatie past en je bent niet gepensioneerd.

Heeft een vacature het label 'onbekend talent' dan betekent dit dat de vacature bedoeld is voor 'werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt'. De begeleider van de werkzoekende kan contact opnemen met de werkgever. 

In de vacaturetekst lees je hoe en bij wie je kan solliciteren. Vaak is dat de directe werkgever. Soms is WinWinWerkt de intermediair.

Wil je direct op de hoogte zijn als een passende vacature online komt bij WinWinWerkt? Stel vacature-alerts in.

Bekijk onze loopbaantips en sollicitatietips

 

Actieve vacatures:

Interessant voor anderen? Delen is welkom.
Voor werkgevers

Talent binnenhalen dat uitstekend past. In de functie én in de bedrijfscultuur.

Informatie werkgevers

LABELS | Diensten

Zoek en vind kandidaten

Gratis recruitment adviesgesprek

Voor kandidaten
Vacatures zoeken
Vacature Alerts maken
Maak een Vacature Alert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Volg WinWinWerkt voor vacatures
Volg WinWinWerkt op LinkedIn Volg WinWinWerkt op Facebook Volg WinWinWerkt op Twitter Volg WinWinWerkt op You Tube Volg WinWinWerkt op Instagram Vind ons op google maps!